karpuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Ra_d, 27 December 2003 11:50 tarihinde demiş ki: abi "hiç uğraşamam walla"nın nesi kin kusuyo?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim sadece bunu mu demişsin? ya bi daha oku sen bence gene de... bu arada ben de bağlacı ayrı yazılmayınca anlamıyorum valla billa 2-3 kere okuyorum ya... ne biliyim abi ayrı yazsanız bi yeriniz mi eksilir... bu forum da da Nbr bab? eed taam falan diyen tipler zaten yok ki?[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 abi sen bana demişsinki ilk postu oku bende baıyorum ilk posta "hiç uğraşamam walla" diyo. yok ikinciyi kastediyosan ,ordada de bağlacının birleşik yazılması bütün kelimelerin birleşik yazılması kadar büyük bi hata demişsiniz bende "bana ne kardeşim? zaten hayatımızda bir sürü kıla kılçığa dikkat ediyouz.kasamam" demişim.eğer sen buna kin kusuyo diyosan,sen kin kusan post görmemişsin derim.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 sam ve karpuz +1 dark hadu çekesim geliyor ben de ryu misali[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Abi şu LeE+ (beceremedim) olayını ilk defa gördüm bir yaşıma daha girdim. Bunu normal yazı gibi yazan arkadaşlar bayağı tecrübeli herhalde neyse biz daktilocu takılıyoruz... Bu arada Karpuz'a bu konuda katılıyorum siz de -de yi ayrı yazın daha anlaşılır oluyor (ayreten -mi soru eklerini de) öyle Leet miş cart muş boş işler bunlar :D [Bu mesaj Mino tarafından 27 December 2003 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ya burda herkes geyik yapıo msg atıo vede hızlı yazı yazıo ve yarımız sadece bağlaçlarda hata yapmıo misal bu yazımdaki hatalar o kadar cok ki 'yazıo' 'yapmıo' 'atıo' ben hem bole yazıom hem de arasıra de yi de ayrı yazmıom yane bence boşuna uğraş[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm [Bu mesaj bravecik tarafından 27 December 2003 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=44311 leet için bakabilirsin[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ekleri ayrı yazmak ve işaretlerin kullanımı okunuşu çok değiştiriyor, büyük küçük harfler o kadar değiştirmiyor. ben mesela eskiden büyük-küçük harflere de dikkat ederdim ama farketim ki okunuşu pek etkilemiyor, hız uğruna vazgeçtim. ama ekler ve işaretlemeler öyle değil, onları bırakınca dilbilgisi bozuluyor. okunuş zorlaşıyor ve anlam kayması oluyor. yapıyom ediyom da anlaşılır ama bunlara dikkat etmek gerek. bence leettalk'tan da kötü çünkü en azından onun çarpık olduğu baştan belli, okumaya hiç uğraşmıyorsun. bu ise düzgün göüküyor ama zaman içinde dil erozyonuna sebebiyet veriyor..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 SufiyedekatılmamakeldedeğilyanitamnoktasınabasmışsınSufi.Ayrıyazsakneolurayrıyazmasakneoluronudamerakettim..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Tek derdimiz o kalmıştı. DE DE[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 De bağlacını ayrı yazanlar cemiyeti şunada destek verir belki[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 yok yok bence de kesin dikkat edilmeli boyle seylere dayanamiyorum 'de'lerin 'ki'lerin ve soru eklerinin bitisik yazildigi seyleri okumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 De bağlacından önce düzeltilmesi gereken bir sürü yazım yanlışı var sanırım..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ama en önemlisi de bağlacı B48 +h3 k@nK.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 kusura bakma ama çok saçma bir başlık ve içerik.[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 karpuz de bağlacını ayrı yazalım diyorsun ama cümlelerine büyük harfle başlamıyorsun yada virgülleri unutuyorsun ne iş?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Cümlelerime çoğu zaman büyük harfle başlarım da virgülü az kullandığım da doğrudur... O özelliğimi düzeltmeye çalışıyorum emin ol; ama birçoğunuzdan daha fazla virgül kullandığımı da iddia edebilirim...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ben de "de" bağlacının ayrı yazılmasından yanayım. Aksi halde "-de" hal ekiyle çok karışıyor, hatta basit bir cümleyi güzel kafamın intikal etmesini çok güçleştiriyor.[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 karpuz ne kadar zor bısey soyledın ya nasıl dıkkat edıcem ben buna[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Bencede. Katılıyorumda yani ne bileyim... Yapasımda gelmiyor. Bilemiyorumda... Yapmaya çalışırım herhalde... Bilmiyorum ya... Ama katılıyorum bende.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Marshal.Nemesis:cast power word kill Karpuz:Yarılmak with a 327824758 points of internal dmg!!!![hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 said: RazorJimmy, 05 January 2004 19:52 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 05 January 2004 19:50 tarihinde demiş ki: Bencede Katılıyorumda yani ne bileyim... Yapasımda gelmiyor. Bilemiyorumda... Yapmaya çalışırım herhalde... Bilmiyorum ya... Ama katılıyorum bende. Bu nasıl katılmak? Bu hataları farkında olmadan yaptıysan, sen hiç katılma daha iyi.. Yok biri bu hataları "aha yanlış yazmışın" diyerek kefal gibi atlasın diye bilinçli olarak yaptıysan başka tabi..[hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by RazorJimmy @ ICQ# 12858821 Aaaa oltama birşey takıldı! *!Oltaya asılır...*[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of [b]God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Denizden babam çıksa yerim Razor şansın yok =).[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar