Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 başlıktan anlayacağımız üzere maksat içinde katana action veya ninja bulunan bütün filmleri tespit etmek, böylece bendeniz seyretmediklerimi seyredip keyfime keyif katacağım. maksadım bencilce, itiraf ediyorum.. (lafı Sam'dan arakladım :) )[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ninja1 2 3 4 American Ninja 1 2 3 4[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ninja Kaplumbağalar en son tgrt'de çıkıyodu :P kimdi bu ejderin öpücüğü filminde oynayan he Jet-Li onun tüm filmlerini tavsiye ederim. *Cevap gelir zaten hepsini seyrettim!*[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... [Bu mesaj hasansemre tarafından 18 December 2003 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kill bill :)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 zatoichi daha izleyemedim en kisa sürede vcdyi bulmam lazım çok övdüler bu filmi nette falan hatta imdb.com da kill billden daha iyi falan diyolar userlar[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kaplan ve ejderha var.kungfu ordada kılıç kullanıyolar güzel bi film. bide last samurai[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? [Bu mesaj Fistan tarafından 18 December 2003 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Shogun The Sprit of the Samurai Shaolin Kung-fu aklıma geldiler bir andada bir dolu böyle bir film var liste çıkarmaya ömür mü yeter...[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 késinlikle hero..[hline]Im tasteless, there's beauty in strange places ...... who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 swordsman 2 bu filme cok iyi diyorlar (boru Jet Lee var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Kill bill.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 zatoichi'nin trailerını izledim demin heh bone kesin bul bence bu filmi madem katanalı güzel film arıyosun hatta önce bi trailerını izle :) daha bi gaza gelip ararsın filmi[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 VERSUS kessinlikle izlediğim en zırva film lerden biri filin ilk sahnesinde adam bir zombiyi bölüp içinden geçiyor....ama ilk saniye :) kessinlikle izlenmeli!!![hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 KILL BILL KILL BILL KILL BILL abi ya...[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: Bonecrusher, 03 January 2004 18:14 tarihinde demiş ki: KILL BILL KILL BILL KILL BILL abi ya... Supermis degil mi :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Adam iki farklı thread'de aynı mesajı attıysa, iyi olduğunu düşünüyor demektir. :) Özellikle de anime manyağıysa :)[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Akira krosovanın - yedi samuray ı baya iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: Asteroth, 03 January 2004 18:20 tarihinde demiş ki: Özellikle de anime manyağıysa e günaydın abi.. hatta şu topicten sonra bende anime tutkusu daha da artmıştı..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Bone ben senin anime sevdiğini biliyodum zaten abi, belki diğer arkadaş bilmiyodur diye şeyetmiştim Karışıklık olmasın :)[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yok bende biliyorum, diger arkadas bensem :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 E o zaman sorun yok! *Eve gidip Kill Bill'i bir daha izlemeye hazırlanır*[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ben bilmiyordum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 akira kurosawa'nın filmleri var samuraylı, imdb listesinde ilk sıralarda bulabilirsin. nasıl seyredebileceğimi bir bulsam.. yedi samuray'ı (amerikalılar magnificient seven diye yeniden çevirdi) ve bir filmi daha var (sergio leone fistful of dollars diye yeniden çevirdi ve ünlü oldu, bruce willis'in oynadığı last man standing de yeniden çevrimi) ki o iki film için olayı bitirdiği yorumları yapılmış..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Teenage Mutant Ninja Turtles 1 Teenage Mutant Ninja Turtles 2 Teenage Mutant Ninja Turtles 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 jackie chan (inşallah doru yazmışımdır) veya ne biliim karete kid falan var bissürü ninja minja güzel :), bi de matrix reloadedda vardı katana falan :P[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 highlander 3 bunda guzel katana sahneleri var ama cok iyi degil. ancak gelmis gecmis en iyi dovus filmi Enter The Dragon'dur, yani bundan alasi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar