Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 grave of the fireflies sanırım hüzünlü bir animeymiş.. Ruroni kenshin böyle aksiyonla atraksiyonla dolu bir film.. Ghost in the shell, teknolojik bir film.. Bildiğiniz, animeye benzeyen, ama anime olmayan filmler neler var? Daha çok japon filmleri istiyorum. Matrix olmasın güler geçerim... Star'da felan jackie chan'in felan vurdulu kırdılı filmleri oluyor.. Bir de Jet Li sanırsam.. Jet Li'nin bir iki filmini gördüm, ama "şahanE tıpkı animE" diyebileceğim filmlerini görmedim. (Umarım çıkıp da "anime gibi filmleri bilmem de Jet Li istersen şunları öneririm" demessiniz..) Battle Royale fragmanını izledim.. Sanki anime havası taşıyor.. Bu yüzden filme gitmeyi düşünüyorum.. "İnsanları öldüren, fransız filmine benzer garip bir japon filmi" gibi gözüktü gözüme ilk başta, ama SkyTurk'te kadın fragman ile birlikte birşeyler anlatırken ilgimi çekti film.. Önereceğiniz "anime gibi film" diyebileceğiniz ne filmler var (japon ağırlıklı olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 battle roylae baya güzel bir film izle bence hafif aniem havası da var ama daha çok didaktik bi film aslında[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hong kong sinemasını araştırırsan anime tadında filmler bulursun, en yakın ve en başarılı örneklerinden biri herhalde kaplan ve ejderha'dır. (long jump'tan duvar yürüyüşlerine bu kadar iyi verebilir havasını) daha böyle pekçok film bulursun özellikle hong kong'lular elinden çıkan, mesela geçen ay tv'de bir film izledim tam anime gibiydi. başrol kahramanı mafya patronu kadın, düşman mafyanın yerini basıp milleti dövdü, kesti filan süperdi.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 returning(ya da returner ya da öyle bişey) ve versus'u öneririm. versus'u izleyemedim henüz ama çok övüyolar. returningde ise bikaç kere görünen mechalar karşısında dibimiz düşüyo :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 27 October 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 AVALON - mamoru oshii ... izleyin ne dediğimi anlarsiniz .. adam avrupadan getirdiği oyunculara japonca oğretip onlarla anime efektlerine sahip bir movie ( süper olmuş )... bu arada matrixteki yaziler neden yukardan aşağı akıyor.neden yatan koltuk ile matrixe giriliyor neden tek monitor ama 4 klavye var vb. sorularin cevaplari burada çünkü ileride matrixin yapimcilari ile ortak çalişmiş amcam (daha dorusu matriksçi kardeşler mamoru amcamin başina ekşiyip 2 hafta yalvarmişlar bunnari kullanmak için oda DR.ismet salu edasi ile tamam tamam kullanin demiş )[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 battle royale ve kill bill nasıl acaba çok merak ettim[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Battle Royale son iki senede gördüğün en iyi film. Manyak bir duygu yelpazesi var filmde. Ve Anime havasıda taşıyor. Evimiz Holywood (Her ne kadar o kadar sevmemiş olsamda) da yı al biraz şiddet ekle ve duyguları kısa zamana odakla ve yay. Mükemmel bir formül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 beyler ben neydi filmin adı durun baqim neyse içinde uma thurman mıydı neydi o dişi oynuyodu film warya offf olm off taş gibiydi.içinde anime bile sokmuşlardı.bi ara bi kılıç ustasının adı olarak hattori HANZO bile geçti.yani film biras abartıydı ama süperdi.izleyin derim.içindeki anime hele teq kelimeyle nefesimi kestiydi.gelicek sinemaya.AHA KILL BILL THE FİLMİN ADI !!!kaçırmayın sakın !!! [Bu mesaj Hanged_Man tarafından 20 November 2003 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Fırtına süvarileri derim başka bişi demem kanal7 de sürekli veriliyor 4-5 senelik bi film ve süper efeck ler var süper anime tarzı üstelik. istanbulda/anadoluda ben cd sini bulamadım dogrusu. ingilizcesini yada japoncasını bilmiyorum türk tv lerinde fırtına süvarileri diye gösteriliyor.[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hong-kong filmi çünkü o :) rüzgar ve bulut ya da öyle bişey. ansalona sorarsan belki yardım eder sana yusuf...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 versus u izlemiştim adamlar eğlenmek için çekmiş sanırım ama fena değildi en azında izlenebiliyodu[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 KILL BILL KILL BILL KILL BILL abi ya...[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar