SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Arkadaşlar aranızda da mutlaka böyle bir korkusu olan kişiler vardır. Ben sanmıyordum yani bööle köpek balığı falan tamamda. havuzdan bile korkanlar varmış. Bir arkadaşımında korktuğunu öğrendim tesadüfen. Merak ediyorum acaba "su"yun neresinden neden korkulur?!?[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Denizden korkarım,Yengeç ve köpekbalığı yüzünden.. Sudan korkarım,Bisiklet sürerken yağmurda ıslanmaktan,bir araba tarafından ıslatılmaktan .. Yağmurdanda Nefret ederim :P [düzeltme:Yağmurda sırılsıklam ıslanmaktan nefret ederim özellikle bir toplantı yada bir buluşmaya gidiyorsam ;)] kedi gibiyimdir su konusunda :P ama banyo yapmadan duramam en az 4 defa haftada..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... [Bu mesaj Halfmumi tarafından 02 January 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Birde suyu çok sevipte fazla haşır neşir olmaması gerekenler var (yani ben :() suya allerjim var :( ne zaman suya girsem her tarafımda kırmızı kırmızı şeyler çıkıo.[hline]The Holyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bende fareden hoşlanmam mesela ama evde besleyen çocuklar var yani adı üzerinde fobi. İlla neden olacak diye birşey yok.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 eheh Abso,Mickey Mouse danda mı? :)) edit : typo [Bu mesaj Halfmumi tarafından 02 January 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bende denizden çok korkarım... küçüklükten kalma tatsız bir anı yüzünden... Çok severim ama nedense dibini göremediğim yerde, hatta görsem bile ama yanımda kimse yoksa direk paniklerim .[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Kilyos'ta şapır şupur yüserken öle demiyodun ama :P !!![hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] [Bu mesaj Thalion tarafından 02 January 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ayaklarım yere basıordu hatırlatırım ! Belimi geçen yerde gördünmü beni sen onu söle hehe =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bilmem ben o sırada elimde içkim, minderlerin üzerinde hatunları kesmekle meşguldüm o nedenle sana bakmıyordum :P[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 fobi mobi diil.. basbaya kuduz işte :P[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Sıpaya bak ya =oP Kestin kesmesine de bir yere varamadın! :lol: Neyse konuyu dağıtmayalım [hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 02 January 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bu arkadaşla yüzüklerin efendisinin özel gösterimi vardı, ona gitmiştik.. (hehe :D ) Orda işte denizkıyısı falan. Ben atlıyomuş gibi bi numara yaptım yakama yapıştı beni korkuyla bi geri çekti valla dövse dahaiyiydi.. Kalktım yerden dedim napıyon olm? Dedi manyakmısın sen falandır filandır. Ben bunu itiyomuş gibi yapiyim dedim. Bayaa bi korkunca anladım durumu.. başladım gülmeye. Çünkü yapılıdır, zekidir falan, hiç düşünmezdim sudan korkcağını o an komiğime geldi.. Neyse sordum işte neden korkuyosun? Dedi olm derindir boğulurum, yada bişiler vardır ben korkarım valla napiyim.. :-P Kıyıdayız hee derinliği bırak dizi geçmesi zordur köpekbalığını falan bırak denizde midye bile yok :D[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Denize giremem, deniz canlılarından korkarım; havuza giremem, pislikten korkarım.[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Su yuzu gormemis olan varmi burda? aheah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 buna hidrofobi deniyo ama nası bişi olduğunu bilmiyorum valla...[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Kuduzmusunuz kardeşim...[hline]Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 sudan korkarım:) su canlılarından çok daha korkarım Havuza girerken bile çok zorlanırım hele havuzda bi saç varsa dayanamam kaçarım küveti doldurunca bile hoşlanmam suda durmaktan (eskiden daha azdı bu) hep duş alırım[hline]thanatos 01 January 2004 00:00 tarihinde demişki 20dk kaldi hala gelmedimi sampanyalar? * saga sola kosusturur ! Not:Önemli olan mesaj diil tarriihhh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Kuduz hastalıgı da bir bakıma su korkusudur ... Kuduz mikrobu bogazda enfeksiyona yol acar ve yutkunamazsınız .. Bu da su icememek vs vs demektir ... Onun dı$ında agızdan salya akması olayı da bu nedenden dolayıdır. Delirme i$lemi de gordugu suyu icememekten ve ictigi zaman verdigi acıdan dolayı sudan korkmaktan olu$maktadır .. Tadadadadaaaaaa[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 +1[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 sudan korkmam ama boğulmaktan korkarım.birde dorsia gibi yosuna basmaktan.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? [Bu mesaj kurtlu_baklava tarafından 02 January 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ya su en sevdiğim şeylerden biridir.denize fazla giremem deniz suyu tuzludur beni mahveder ama onun dışında suyu çok severim hafta da 7 gün banyo yaparım,ayrıca yaptığım tek ev işi de elde bulaşık yıkamaktır,suyla oynamaya bayılırım..güsel şey su..temizlik imandan gelir.[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ben saros'da iskeleden yaklaşık 750 metre açıldım arkadaşla bilenler bilit ortada dubalar var hani...Neyse.. Tam da orası Camgöz'lerin yaşadığı yerlermiş arkadaş bunu soleyince çok geçti artık ve rahat 500 metre açılmıştık.Geri donunce İskeleye çıktım ve 1 saat yerimden kalkamadım,yorgunluktan :)[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Deniz mahsullerinden tırsmaktan çok biraz tiksinirim.Onun dışında havuza,okyanusa,denize,banyoya falan bayılırım[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 walla ne sudan korkarım ne su canlılarından, ama yengece basmayı hiç sevmem ya çok ri,skli :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 denize suya havuza bayılırım. Her türlü su ürününden korkarım. balıktan yengeçten yosundan denizanasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar