ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 yeni yılı nerde geçirdiniz arkadaslar :) ben yeni yıla dolmuşta girdim :)
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ben elimde birayla evde sonuna kadar (nerdeyse) açılmış bir Sum41 şarkısıyla deli gibiyken girdim..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben postal 2 oynarak girdim:).[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 CNBC-E de Victoria's Secret defilesini beklerken girdik :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 uyumamak için kasarken girdim[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 aklıma victoria's secret defilesi, rebornuo'da düğün davetlisi olarak folkdance yaparak girdim..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 -abi yeni eşyalar almışsın hiç söylemiyorsun... ne güzel bir yeni yıııl... -bırak yenı yılı zibidi amcanın oğlu iş buldu sen otur... adam ol adam walla o sırada showtv açıktı tv de, votkalanıyorduk (for mother russia!) ipraam şakıyordu bir yandan tam baktık tekl tek başladı... yenı lıla telk tek dinleyerek girdim[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Arkadaşla nişantaşında ara bir sokakta girdim, amacımız o kalabalıktan kaçıp taksime ulaşmaktı, bi baktık millet geri sayım hedesine girmiş... Dedik ha orda ha burda, önemli olan birlikte olmak[hline]Avatar...
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 atv'de geri sayım başladı viskili kafayla sandım "reklamlar" için geri sayıyolar.. :D sonra yeni yıl hedee oldu arkadaşa dedim "ulen yeni yıla mı girdik?" kızdan aldıgım cevap " ay eveett saf sarhooşşş!.." İşte ben yeni yıla böyle girdim...[hline]Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ben son 3 seneki gibi, uyuyarak girdim valla.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Evde house party yaparak girdik nihoaha herkes kelle falan :D ps2 winnign eleven turnuvası yaptık 5 kişi.. (multiplayer dalgası ile)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Black1ce ahahahah abi alemsin ya ahahahahah :) saf sarhoş ilahiii :lol:[hline]Şeytanda bir Melekti Oda kotuluk yaptı.....
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 hehe ;] Nerdemi girdim??? Tam sınırda girdim! 2000 Metrede,10 dakikada sadece 2-3 araba geçen Konya-Antalya Yolunda girdim :) Bakınız efendim,üstteki resimde bir görüntü çıkmış sanki flaş patlayınca :P aha böyleydi :)) Süperdi..Güzeldi... Tabii,duydugumuz bir Tabelaya vurma sesini duymazlıktan geldik ;) (hiç sormayın,bizde bulamadık ne olduğunu ;)) 2004 ün ilk dakikalarından sonra Saatte 55 KM üzeri bir hızla,kapkaranlık yolda pedal basıyordum...[hehe Halojen lambam,bir anda Lönk diye bitince kapkaranlık yolda kaldık lol] Işıl ışıl yanan şehre doğru..Yeni yıla ... Ps:Doggycim,senin elemanlar gene yakalayamadı ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Jimenez artık LTDF da olamayacak...
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben yeni yıla uyuyarak girdim :) . çok uykum vardı erkenden yattım :D[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Tam yeni yıl anında bağdat caddesinde kız arkadaşım ve bir kaç arkadaşımla, ellerimizde bira, sırtlarımızda bira çantaları ile girdik.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Öne çıkan mesajlar