ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 yeni yılı nerde geçirdiniz arkadaslar :) ben yeni yıla dolmuşta girdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ben elimde birayla evde sonuna kadar (nerdeyse) açılmış bir Sum41 şarkısıyla deli gibiyken girdim..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben postal 2 oynarak girdim:).[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 CNBC-E de Victoria's Secret defilesini beklerken girdik :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 uyumamak için kasarken girdim[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 aklıma victoria's secret defilesi, rebornuo'da düğün davetlisi olarak folkdance yaparak girdim..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 -abi yeni eşyalar almışsın hiç söylemiyorsun... ne güzel bir yeni yıııl... -bırak yenı yılı zibidi amcanın oğlu iş buldu sen otur... adam ol adam walla o sırada showtv açıktı tv de, votkalanıyorduk (for mother russia!) ipraam şakıyordu bir yandan tam baktık tekl tek başladı... yenı lıla telk tek dinleyerek girdim[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Arkadaşla nişantaşında ara bir sokakta girdim, amacımız o kalabalıktan kaçıp taksime ulaşmaktı, bi baktık millet geri sayım hedesine girmiş... Dedik ha orda ha burda, önemli olan birlikte olmak[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 atv'de geri sayım başladı viskili kafayla sandım "reklamlar" için geri sayıyolar.. :D sonra yeni yıl hedee oldu arkadaşa dedim "ulen yeni yıla mı girdik?" kızdan aldıgım cevap " ay eveett saf sarhooşşş!.." İşte ben yeni yıla böyle girdim...[hline]Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ben son 3 seneki gibi, uyuyarak girdim valla.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Evde house party yaparak girdik nihoaha herkes kelle falan :D ps2 winnign eleven turnuvası yaptık 5 kişi.. (multiplayer dalgası ile)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Black1ce ahahahah abi alemsin ya ahahahahah :) saf sarhoş ilahiii :lol:[hline]Şeytanda bir Melekti Oda kotuluk yaptı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 hehe ;] Nerdemi girdim??? Tam sınırda girdim! 2000 Metrede,10 dakikada sadece 2-3 araba geçen Konya-Antalya Yolunda girdim :) Bakınız efendim,üstteki resimde bir görüntü çıkmış sanki flaş patlayınca :P aha böyleydi :)) Süperdi..Güzeldi... Tabii,duydugumuz bir Tabelaya vurma sesini duymazlıktan geldik ;) (hiç sormayın,bizde bulamadık ne olduğunu ;)) 2004 ün ilk dakikalarından sonra Saatte 55 KM üzeri bir hızla,kapkaranlık yolda pedal basıyordum...[hehe Halojen lambam,bir anda Lönk diye bitince kapkaranlık yolda kaldık lol] Işıl ışıl yanan şehre doğru..Yeni yıla ... Ps:Doggycim,senin elemanlar gene yakalayamadı ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben yeni yıla uyuyarak girdim :) . çok uykum vardı erkenden yattım :D[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Tam yeni yıl anında bağdat caddesinde kız arkadaşım ve bir kaç arkadaşımla, ellerimizde bira, sırtlarımızda bira çantaları ile girdik.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar