Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 kız arkadaşa bişi almamalı onunda size hediye almasını engellemeli bu yılbaşı çılgınlığına alet olmamalısınız dicem olmicak.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 fistan hediye alıp vermek güzel bişey ya.. ben ekimden başlıyorum fiyatlar artmadan insanlara birşeyler almaya...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Deja vu çok klişe o yastıklar yahu.. daha orjinal bişeyler bulmak lzım.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hediye alıp vermk güzel ama yılbaşı çılgınlık resmen dünden önce büyük bi alışveriş merkezindeydim ne o öyle ya beş para etmeyen hediyeleri kat kat raflara dizmişler herkes a ne kdar güzel aa ne hoş gibisinden alıyo. bildiğin mumlar 25-50 milyon arası. onları yapanlarda kıs kıs gülüyodur ehehe. he şimdi sen hiç yılbaşında hediye almadınmı diceksin aldım 2 gün öncede aldım ama fazla kaptırmamak lazım yani bende kapıldım bu çılgınlığa karşı koyamadım ama bi dur demek lazım.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya bende oyle düsünüyodum ama cok hos olanlarıda var yani klasik i love you kalp şeklinde olanları tabiki bende tavsiye etmiyorum ama baya ilginc güzel olanlarıda var...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bi reyonada sırf kırmızı DON koymuşlar izledim iki dk yanına yanaşan olmadı reyonun.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ben 3 sene önce ayrıldığım kız arkadaşıma üzerinde böyle bir erkek , bir kız toplama işareti altında kalp olan bi t-shirt almıştım. güzeldi çok sevmişti. ey gidi günler hey.. bu günleri de mi görecektik.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ühüü ya şu meseleleri benim yanımda konuşmayın yok diye üzülüyorum şimdi ya :([hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 en çok kırmızı don alınıyormuş haberlerde söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 100 gr. marijuana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 yilbasinda, dogumgununde ve mumkun olan her zaman kiz arkadasa yazi yazilmalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: pirireis, 25 December 2003 00:06 tarihinde demiş ki: kız arkadaşıma bunu alayım 94$:). Arwen's Evenstar Pendant [hline]piri reis Bu gerçekten satılıyo mu?Satılıyosa türkiyede nerde bulunur? gayet güzel çünkü[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 sabahlık alabilinir (ayıcıklı filan artık ne tarz bişeyden hoşlanıyosa)[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 en büyük hediyesi ben olurdum bulmuşta alengirlisini arıyo eheu[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 pirireis in gösterdiği kolye epey iyi, muadili tarzında olanlardan daha ucuza bulabilirsin. Kolye harici yine şık, sade bir çift küpe de düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 güzel bi saat alınabilir. swatch skin chrono aldım dün verdim yılbaşında yanında olamıcamda :)[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ortası pırlanta kenarları safir, yıldız şeklinde bir takısı olan beyaz altın kolye aldım. 6 ay taksit ödeyecegim, her türlü yardıma açıgım:P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bence sade ama anlamlı bir kolye (çok mu klasik?). [hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 29 December 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 leonardo da vinci ansiklopedisi[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 yangın söndürücü... (ice tea de olur :-P)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Spartan, 28 December 2003 23:48 tarihinde demiş ki: Ortası pırlanta kenarları safir, yıldız şeklinde bir takısı olan beyaz altın kolye aldım. 6 ay taksit ödeyecegim, her türlü yardıma açıgım:P[hline] taksitler bitmeden ayrılma da ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ya saka yapiyor olmalisiniz su pahali hediye alanlar.. napiyosunuz yilbasi bu daha ya.. bunun dogumgunu var.. siz kesin sevgililer gununde falan da bisey aliyosunuzdur.. hadi dogumgunu neyse de diger gunlere zaten oldukca karsiyim, yilbasinda hediye almaya da. bi kere hicbi ozelligi yok herkes birbirine aliyo. cok sacma boyle tuketime yonelik ozel gunler. prensip olarak tamamen karsiyim. ama ille de bisey yapicaksaniz, daha once de dedigim gibi soyle kucuk bisey yazip verin kizcagiza. hem bakarsiniz baya sasirtirsiniz, sizden hic beklenmicek bi hediye vermis oldugunuz icin. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ona onu sevdiğini hatırlat kafi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: eldar, 29 December 2003 11:45 tarihinde demiş ki: said: Spartan, 28 December 2003 23:48 tarihinde demiş ki: Ortası pırlanta kenarları safir, yıldız şeklinde bir takısı olan beyaz altın kolye aldım. 6 ay taksit ödeyecegim, her türlü yardıma açıgım:P[hline] taksitler bitmeden ayrılma da ;P auhaha yok abi ne ayrılcaz:) ayrılacagım insana bu kadar özel bişey alırmıyım? ;) ben biraz ters yaptım dogumgününde almalıydım bu hediyeyi, dogumgününde aldıklarımı da yılbaşında:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 sen dogum gününde ne alcan ?! corap mi ?! =)) yilbasi corabi al =)) $ömineye asma muhabbeti filan olur...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar