Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzüklerin efendisi filminden sonra imaj hakkında düşündüklerim (saç, sakal, makyaj olayı)

Bone

Öne çıkan mesajlar

ben yinede gay olmasını yediremiyorum kendime şimdi bi daha oturup lotr kitaplarını okursam eğer ister istemez gandalf ı hayal ederken ian amcam aklıma gelicek dicem bu herif gay falan filan bi sürü zımbırtı.[hline]KinGpiN the striked sazan
BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki:
yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirluin, 28 December 2003 21:20 tarihinde demiş ki:
bi lise bitsin bende saçı uzatanzi, ama benim saç düz, aragorn olmaz ya gandalf yada legolas olur :p belki boromirde olur
Lise bitsin bende uzatıyorum aynen, ama benim ya Aragorn gibi olur, yada direk Frodo. :)[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 28 December 2003 18:59 tarihinde demiş ki:
gollum tamamen bilgisayar yaratımı zaten,

o adam sadece haraketlerini yapıyor özel algılayıcı kıyafetle, yapılışını izlemiştim ehue adama acımıştım o kadar sürünüyor sularda debeleniyor falan :)[hline][i]Wow - MM - SmS

adamın özel bir kostümü var diye biliyordum[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

gollum u oynayan adamı 2. filmin kamera arkalarını seryrederken görmüştüm. Adama resmen acımıştım bütün işi yapıo ama filmde gözükmüo die. Sonra baktım 3. filmin başında çıktı sevindim. :)
Ben de liseyi bitirnce saç uzatmıştım kirli sakalla beraber üni de bazı arkadaşlar aragorn benzetmesi yapmıştı. Ama uzun saçın atılarından çok eksileri de mevcuttur. Gün geldi kestirdik karizma yerlebir :-P
Allahtan hala sakllar duruyo onalra da bir ara şekil vermei düşünüyorum. Ama sakalın insanı değiştirebileceğine kesinlikle inanıyorum.
Üni ye başlarken saklları kesip resim çektirmiştim. Şimdi o resmi birine göstersem o sen değilsin der.
Merak ettiğim bişey var elflerde kuaför mü var? Bunlar nasıl saçlarını öle yapıorlar? Legolasın saçları her zaman dümdüz? Acaba kullandığı şampuan ne marka? en azından bir kaç sahende şöle saçları dağılsa.[hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...