hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bir gün yahudiler bir nazi'yi yakalamışlar ve ölmeden önceki son dileğin nedir demişler. Nazi yahudi olmak istiyorum demiş yahudiler şaşkın bir şekilde sormuşlar neden siz yahudileri hiç sevmezsiniz ki şimdi neden yahudi olmak istiyorsun Nazi cevap vermiş Dünya bir pislikten daha kurtulacak ondan demiş.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ben yaratıcı bi söz derdim fıkra yerine[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 iimiş[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Yorum yapalım o zaman. Irkçı, kötü bir fıkra. Özlü mözlü de değil.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hehe alman lafı cuk diye yerleştirmiş orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 IKI irk ta birbirin'den asagi kalmaz[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 yahudi veya musevi fln degilim ama yinede hic hos degil bence fikra bile degil:hrr:[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Irk kavramını icad edene kafa atasım geldi bi an.. fıkra ırkçılıklan dalga geçio aslında.. edit:okuduğumuz anlayalım [Bu mesaj Rahan tarafından 26 December 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 din , dil , irk , mezhep ayrimi suctur ha .. :P[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 şimdi, yanılıyor olabilirim fakat bunu gerçekten biri söylemişti, hatta yine yanılmıyorsam nazi almanyasının fanatik generallerinden bir tanesi, savaş sonrasında idamından (nürnberg mahkemelerı) önce son bir isteği olup ollmadıgında, aynen bu şekilde cevap vermiş. başkalarının yalancısıyım.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Hmm fena diilmi$ de tartı$ma ba$licakmı$ gibime geliyo benim ..[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 nazilerin yahudilerden ne derece nefret ettiğinden bahseden bi fıkra hafiften dokundurmada sezmiyo diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: sanerixx, 26 December 2003 19:00 tarihinde demiş ki: hatta yine yanılmıyorsam nazi almanyasının fanatik generallerinden bir tanesi, savaş sonrasında idamından (nürnberg mahkemelerı) önce son bir isteği olup ollmadıgında, aynen bu şekilde cevap vermiş.Doğrudur valla.Deli bunlar deli.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: axedice, 26 December 2003 18:22 tarihinde demiş ki: Yorum yapalım o zaman. Irkçı, kötü bir fıkra. Özlü mözlü de değil.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . +666 yani :)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 fıs,ırkçılık sux! ben o adamın yerinde olsam güzel bir 1,5 bol tereyağlı iskender kebab isterdim.naziymiş oymuş buymuş bana ne,bu dünya kimseye kalmaz.lay lay lom[hline]tık! benim hala umudum var. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 28 December 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 gedigine koymus lafı yani..[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ırkçılık bol keseden ama alman güzel koymuş hakkını yemeyelim ;) [hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 December 2003 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: axedice, 26 December 2003 18:22 tarihinde demiş ki: Yorum yapalım o zaman. Irkçı, kötü bir fıkra. Özlü mözlü de değil.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 arkadaşlar fıkra ırkçılığa laf sokuyo zaten niye hala sux tı zarttı zurttu diyonz onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: axedice, 26 December 2003 18:22 tarihinde demiş ki: Yorum yapalım o zaman. Irkçı, kötü bir fıkra. Özlü mözlü de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 iki mesaj var adam dinini değiştiriyo yahudi olmak istiyo ama aynı zamanda nazi ikisininde pislik oldugu ortaya çıkıyo[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar