Gawain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 adam hayatını yaşıyo bea :D[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bide "evet firardayım..!" demezmi..[hline]
Problem_Child Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 adam dünyayı dolaşıyor onune gelen herkızı öpüyor bizde sap gibi tv önünden onu izliyoruz adaletsiz dünya puf :hrr:[hline]Kırantmuster Mavi Avcısı
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 saglam hatundun yahu ama kıyafetlerının fıyatı neydı oyle bee yemın edıyorum ayaklı doviz burosu gıbı ıdı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 lol kadının güzelliğini geçtim, gucci ile iş yapıyordu bea kadın git, bul, evlen, turşusunu kur tam öyle kadın yani[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mephisto_ haklısın valla nedenıcek karı eskı sevgılısını yeterınce zengın degılmıs dıye bırakmıs yahu yuhhh valla[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Nukem_Verite, 15 June 2003 02:36 tarihinde demiş ki: tam topic açıcaktım bunla ilgili oha ya hayatımda gördüğüm en güzel kızdı yani büyülendim resmen[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" abi beni resmen çarptı yaw. böle hayatım durdu resmen 5 dakka.olm onu capture yapan varsa hastası olurum yemin ediyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 eheh anlaşıldı şimd, benim prograamın rating'leri tam o dakikalarda bbirden düştü, sonra gene yükseldi. yayın aşkı uğruna ben kaçırmışım bu arada, bu kadar dediğinize göre görmeye değermiş.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 abi bugün programda yeniden çıktı kız. adı vedrana[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 İnşallah sadace kendini öptürmekle kalıyodur ;)
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Estel_Anorien, 15 June 2003 00:30 tarihinde demiş ki: Acur turşusu.. Uyuz herif. igrenç program ama o tiple taş gibi hatunlari bulup çikariyor maşallah.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- ehe Programda o HAtunlar için izleniyor zaten.. SIFIR-Büyükce SIFIR! Na Bundan --> 0 OLAN BİR PROGRAM! ÇOŞKUN ARAL LA HABERCİMİ İSTERİM BEN BE! BELGESEL DESEN,değil... MODA DESEN,değil... EĞLENCE DESEN,değil.. Tvde Lamerliğe ne deniyor? Tam Ondan işte.... *!kafa göz dalar acuna*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Yok la bence gırgır program :D Kamera arkası filan koparıo :D[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Problem_Child, 15 June 2003 11:39 tarihinde demiş ki: adam dünyayı dolaşıyor onune gelen herkızı öpüyor bizde sap gibi tv önünden onu izliyoruz adaletsiz dünya puf :hrr:[hline]Kırantmuster Mavi Avcısı Naparsın hocam dunya adaleti :D[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Herif dünyayı dolaşıyor program iyi bence ama ben izlemiyorum.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
eldar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 arada bir güzel kız çıkmasa program gercekten sıfır, aylardır izlemiyorum eksklik hissetmiyorum. espriler o derece kotu ki ben kendi basıma espri yapsam daha cok gülerim,zaten tek konusu kameramanıyla dalga gecmek bu kadar mı zavallı olunur biraz da kameraman onla tasak gecsin; sen ne bicim ingilizce konusuyosun ayı dağda mı öğrendin ingilizce konusmayı fln desin,acun da buna cevap versin,bunlar atışsınlar,kız ilk kimi opucek diye yarısınlar...O zaman daha bi heyecanlı daha bi izlenesi olur
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 işi bilio hatunları goturuo wallane diyim kalbe zararlı izlememek lazım[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 geyik salak bişi, haberci ve uzaklar var-dı-ken gezi programı olarak falan kaale alınması caiz deil.
fab Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bir programa çıkmıştı, orada belgesel çekmediğini sadece eğlence amaçlı program yapmaya çalıştığını filan sölemişti. Ama umrumdada değil ne iş yaptığı, o an beni eğlendirirse izlerim, eğlendirmezse izlemem.[hline]mesela beş
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 program berbat da şu bahsi geçen insankızında kaldı benim aklım, hepten merak ettim şimdi.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow!
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: RazorJimmy, 28 December 2003 02:53 tarihinde demiş ki: Acun Firarda programını kesinlikle sonuna kadar destekliyorum ve Acun'un da arkasındayım.. Adamın karakteri nasıl olursa olsun bence çok güzel bir iş yapıyor.. Hiç görmediğim ve belki göremeyeceğim yerleri görüyorum.. Ayrıca her bölümde bir sürü güzel kızla röportaj yapması ayrı bir "izlenesilik" katıyor programa.. "Güzelliğin anlamı nedir, güzele dönüp bakmadıkça.."[hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by RazorJimmy @ ICQ# 12858821 abi ozaman sadettin teksoy vardı oda kuzey kutbuna falan gidiyordu görmediğin yerlere gidiyordu bide bunlara bir osmanlı tokatı çarpıcaksın falan diyordu kopuyordum uya hueuhe sadettin teksoyu izle sen en iisi =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
someone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 şahsen ben çok eğleniyorum izlerken[hline]Dikkat! Türk Mesajı.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 valla adam bence diğer salak magazin programlarından daha iyi program yapıyo ki kendisi değişik yerlerden değişik şeyler gösteriyor açıkçası içimizi açıyor. valla ingilizcesi berbat olabilir ama bu tip programlar kötü değil bence[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 amma kıskanmışınız o kadar istiyosanız sizde kıçıkırık bi ingilizce öğrenin azcıkta yavşak olup bi özel tv ye girin kardeşim, alla alla sanki bana aya gitmiş b*kun oğlu!
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 sen de git oraya git ehu :D[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Öne çıkan mesajlar