leica Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 bir sorunum var yardım eder misiniz? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 tabi[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Merhaba Sorun nedir?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leica Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Oyunu daha yeni kurdum. Account name'i giriyorum password'u bir türlü kabul etmiyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 muahaha sinir krizi geçircem.. ne oyunu? uo deme sakın.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Hangi oyun? UO mu? Üzgünüm hayallerini yıkmak istemezdim ama burası bir ultima online sunucusu değil.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leica Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Sayın Bonecrusher bundan sinir krizi geçiriyorsanız eğer siz hayatta hiç birşey görmemişsiniz Biraz daha anlayış Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 merhaba .. Şu anda evde yokuz.Lütfen bip sesinden sonra mesajınızı bırakınız. *!biip*[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 15 Mart 2003 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 oyun falan yok burda burası sadece oyunlar hakkında bilgi werir... sewiyeli üslubundan dolayı sana herkese sorduum soruyu sormuyorum kıymetini bil heh..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: leica, 15 Mart 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Sayın Bonecrusher bundan sinir krizi geçiriyorsanız eğer siz hayatta hiç birşey görmemişsiniz Biraz daha anlayış her gün (ya da haftada 5 kere) sen de hergün aynı tür mesajı görsen sen de sinir krizi geçirirdin. ama haklısın biraz daha anlayış. newbiesin sonuçta forumlara.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Hoşgeldin Leica, Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.Paticik Ana Sayfasından Ultima Online (UO), World of Worcraft (WoW), Anarchy Online (AO), Dragon Court (DC), Dark Age of Camelot (DAoC), Eve Online (EVE), Neverwinter Nights (NwN), Shadowbane ve Star Wars Galaxies (SWG) ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Karalama Defteri bölümünde şiir ve yazılar okuyabilir, Komik adlı bölümümüzde komik resimlere ve fıkralara ulaşabilirsin. UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. İyi eğlenceler [hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Hoşgeldin leica, umaruım geç kalmadık cevap vermekte. Şimdi ilk olarak arkadaşların dediği gibi burada UO oynayamazsın, ancak bilgi alabilirsin. Birisi yardım eder mutlaka laf atmak yerine. Ben elimden geldiğince edeyim, ama soruyu açman gerek biraz eğer sorun buraya bağlanmaya çalışıyor olman değilse. Eğer bir free serverda oynuyorsan sphere bölümündeki arkadaşlara da danışabilirsin, serverla ilgili bir sorunsa muhtemelen birileri biliyordur orada. Iyi eğlenceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.