Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 valla ist gidince dvd'sini alır izlerim. Bence jason alır zti jason x de sonunda herif ölmüyordu ama bence jason yönetir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Zaten filmin fragmanında Fredynin lafı var jasona sen niye ölmüyon diye.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 jason adam teminatör gibi bıçaklıyorsun çıt yok balkondan düşüyor çizik yok freddy neymiş be tek rakibi chuky :P düşünsenize omzuna almış chukyi dolanıyor oratak olmuşlar :lol: hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Filmi dun gordum. Super eglenceli bir film, yani ne olucagini hic tahmin edemiyorsunuz. Ancak korku ogesi fazla yok, hatta hic yok. Fakat seyretmesi cok eylenceli ve action sahneleri resmen sahane. Ne oldugunu soyliyip spoil edmicem ancak jason super-manyak, freddy ise super-komik onu soyliyim. Korku filmi olmasada herkesin gitmesini oneririm. Action filmi olarak baya iyi.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ne zaman gelir ki acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 draven filmi nerde gördün?[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 londra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 evet londra. burda gecen cuma cikti vizyona[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ceysın çok pis dofer bence![hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... freddy12, 04 July 2003 04:52 tarihinde demiş ki: abı soel enrden alacam untum ben ya .) İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Jason'ı hiç duymadım. İlk başta elektrikli testereli adamın teki sandım. Elindeki bıçağı görünce aklıma şu coin-up makinelerde oynadığımız oyunlardan biri geldi. Ama orda yumrukla vuruyorduk di mi? Jason ve Freddy hakkında kısa bir özet geçer misiniz?[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bone, bunu izlemeden once sana friday the 13th part 1 ve part 3 u izlemeni oneririm, jason hakkinda genel bilgi kazanirsin, bunu gorunce yabancilik cekmessin. ikiside super gerilim filmleri, zevkle izlersin zaten. Onlari izledikden sonra genel hikayeyi filmde ogrenmen daha zevkli olur onu oneririm, ancak illede bi fikre sahip olmak istiyorsan, sekil 1A ***HALF-SPOILER*** onun disinda genel konu, freddy elm sokagina geri donmek istiyor, ancak ortamda kendinden korkan kimse olmadigi icin milletin kabuslarina girecek gucu yok, o yuzden jasoni diriltiyor ve elm sokagina gidip cocuklari oldurmesini soyluyor, ki millet freddy geri dondu sanip korkmaya basliyorlar ve freddy gucunu kazaniyo. genel konu bu, gerisini anlatirsam full-spoil olur[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 film hakkında değil de jason ve freddy hakkında özet istemiştim. yine de saolasın (aah parmağım ağrıyor nolduysa sinek mi ısırdı nedir, ee sana ne bundan, bilmiyorum)[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 freddy eskidenden, insan iken cocuk sapigi katil. cocuklari olduruyor falan. sonra mahalle freddynin yaptigini anliyor ve evini basim yakiyorlar, oda icerde yanarak oluyor. ancak 'bir sekilde', Dream Demon olarak geri donuyo ve elm sokagindaki cocuklarin ruyalarina girip olduruyo falan. Jason ise, kendisi ozurlu, yani dogustan gerizekali ve surati falan garip. Bu ufakken annesi bunu bir kampa emanet ediyo, kampda kamp bakicilari hic umursamiyorlar cocuklari falan, diger cocular bununla dalga geciyor falan, ardindan gole atiyorlar, ama jason yuzme bilmedigi icin boguluyor. o yuzdne friday the 13th part 1 de, annesi oc almak icin 30 sene sonra falan geliyor ordaki cocuklari zevkine olduruyo. ardindan diger serilerde anlasiliyorki jason olmemis, o camp alaninda ormanda kendi halinde hayvan gibi yasamaya baslamis, part 2 den itibaren o oldurmeye basliyor.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 jason 10 u izlemiştim amanın nası berbat bi filmdi.. bu aralar deli gibi korku filmi çıkıo ve eskileri andırıolar mesela wrong turn gelicek texas chainsaw massacre gibiymiş öyle diolar[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 jason döver ama şöyle bi olay var, dövse de freddy ölünce garanti geri gelio ehe pinhead hepsini döver orası ayrı.. :P (bkz: ayrı boyut)[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 terminator bunların sülalesini çay bahçesine götürür zaten de korku aleminde çaakiiiiii üstüne adam tanımam.. :-p ceysın'ın ismi yok bir kere ya, fredi maykıl ceksın vaktinde onun kadar ünlüydü neredeyse, isim yapmıştı.. :) bu arada bu alien vs predator, edi vs büdü tadında olaylara yönelmeleri çok komik oluyor, bizim popçuların 30 yıllık şarkıları yorumlamasından beter bir "elimizde malzeme kalmadı" çığlığı holivud atıyor ya o da ilginç.. :hmm:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 yakında chucky vs şeraffetin felan yapacaklar. Bu arada dvd si gelirse yorum yaparım ama ne bilim yane[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bunun yanında pandoramanın kutusundaki adamın yeni filmi geliyor oldukça uzun zaman geçti ismini unuttum ne alaka derseniz bilmem yazam dedim :p[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bugün izledim ı-ıh olmamış beğenmedim .. ama önceden adam gibi ne freddy ne de jason izlemişliğim var yine de bu filmi bekleyen deli gibi bi kitle var onlara şaşıyorum yani film korku-komedi türünde ama ikisini de olmayı beceremiyo olmamış ya bikaç güzel yer var sinemada falan aman diyim öyle deli gibi sevmiyosanız sakın gitmeyin[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ya maksat iki mikrobun birbiriyle savaşını görmek bu arada kadıköy atlantis sinemasında afişini gördüm 1-2 hafta sonra geliyo dediler[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bunlar birbirleriyle mi kapışıyolar yoksa birlikte mi kapışıyolar?[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ikisi de var filmde sonuna doru düellolar başlıyo geyik ya sırf lol[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: elesso, 30 July 2003 01:26 tarihinde demiş ki: jasonmu döver freddymi döver anketinde jason önde şu an,bencede jason mahfeder.istatistiklerde öyle söylüyo zaten.jason ın kil countu freddynin bi kaç katı[hline].......... Tamam sana kalıyorum jason ın kill accountu Freddyden üstün ama unutma Freddy her önüne geleni öldürmez seçicidir,Jasonsa kasap mübarek önüne geleni kesiyor.Herseyin bi raconu var unutmayalım[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 jason çok daha cool bence:) çatur çutur kesiyor. ama filmin başında jason a ölümsüz diye hitap ediliyor. yani öle normal bişi diil o da. ben beğendim sinemada izlenir.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 jason cool evet freddy çok şımarık filan :p film hardcore tam her anlamıyla ;) ama hoş olmş bence kesiolar biçiolar filan vücudlardan bişeyler kopu paso vs[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar