Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freddy vs Jason

Miraul

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Filmi dun gordum.

Super eglenceli bir film, yani ne olucagini hic tahmin edemiyorsunuz. Ancak korku ogesi fazla yok, hatta hic yok. Fakat seyretmesi cok eylenceli ve action sahneleri resmen sahane.

Ne oldugunu soyliyip spoil edmicem ancak jason super-manyak, freddy ise super-komik onu soyliyim.

Korku filmi olmasada herkesin gitmesini oneririm. Action filmi olarak baya iyi.[hline]Can't rain all the time.
Sosyal ağlarda paylaş

Jason'ı hiç duymadım.
İlk başta elektrikli testereli adamın teki sandım.
Elindeki bıçağı görünce aklıma şu coin-up makinelerde oynadığımız oyunlardan biri geldi. Ama orda yumrukla vuruyorduk di mi?

Jason ve Freddy hakkında kısa bir özet geçer misiniz?[hline]By Gamers For Gamers
Sosyal ağlarda paylaş

bone, bunu izlemeden once sana friday the 13th part 1 ve part 3 u izlemeni oneririm, jason hakkinda genel bilgi kazanirsin, bunu gorunce yabancilik cekmessin. ikiside super gerilim filmleri, zevkle izlersin zaten.

Onlari izledikden sonra genel hikayeyi filmde ogrenmen daha zevkli olur onu oneririm, ancak illede bi fikre sahip olmak istiyorsan, sekil 1A

***HALF-SPOILER***

onun disinda genel konu, freddy elm sokagina geri donmek istiyor, ancak ortamda kendinden korkan kimse olmadigi icin milletin kabuslarina girecek gucu yok, o yuzden jasoni diriltiyor ve elm sokagina gidip cocuklari oldurmesini soyluyor, ki millet freddy geri dondu sanip korkmaya basliyorlar ve freddy gucunu kazaniyo. genel konu bu, gerisini anlatirsam full-spoil olur[hline]Can't rain all the time.
Sosyal ağlarda paylaş

freddy eskidenden, insan iken cocuk sapigi katil. cocuklari olduruyor falan. sonra mahalle freddynin yaptigini anliyor ve evini basim yakiyorlar, oda icerde yanarak oluyor. ancak 'bir sekilde', Dream Demon olarak geri donuyo ve elm sokagindaki cocuklarin ruyalarina girip olduruyo falan.

Jason ise, kendisi ozurlu, yani dogustan gerizekali ve surati falan garip. Bu ufakken annesi bunu bir kampa emanet ediyo, kampda kamp bakicilari hic umursamiyorlar cocuklari falan, diger cocular bununla dalga geciyor falan, ardindan gole atiyorlar, ama jason yuzme bilmedigi icin boguluyor. o yuzdne friday the 13th part 1 de, annesi oc almak icin 30 sene sonra falan geliyor ordaki cocuklari zevkine olduruyo. ardindan diger serilerde anlasiliyorki jason olmemis, o camp alaninda ormanda kendi halinde hayvan gibi yasamaya baslamis, part 2 den itibaren o oldurmeye basliyor.[hline]Can't rain all the time.
Sosyal ağlarda paylaş

terminator bunların sülalesini çay bahçesine götürür zaten de korku aleminde çaakiiiiii üstüne adam tanımam.. :-p

ceysın'ın ismi yok bir kere ya, fredi maykıl ceksın vaktinde onun kadar ünlüydü neredeyse, isim yapmıştı.. :)

bu arada bu alien vs predator, edi vs büdü tadında olaylara yönelmeleri çok komik oluyor, bizim popçuların 30 yıllık şarkıları yorumlamasından beter bir "elimizde malzeme kalmadı" çığlığı holivud atıyor ya o da ilginç.. :hmm:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bunun yanında pandoramanın kutusundaki adamın yeni filmi geliyor oldukça uzun zaman geçti ismini unuttum ne alaka derseniz bilmem yazam dedim :p[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
bugün izledim ı-ıh olmamış beğenmedim ..
ama önceden adam gibi ne freddy ne de jason izlemişliğim var

yine de bu filmi bekleyen deli gibi bi kitle var onlara şaşıyorum
yani film korku-komedi türünde ama ikisini de olmayı beceremiyo
olmamış ya bikaç güzel yer var sinemada falan aman diyim öyle deli gibi sevmiyosanız sakın gitmeyin[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar birbirleriyle mi kapışıyolar yoksa birlikte mi kapışıyolar?[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 30 July 2003 01:26 tarihinde demiş ki:
jasonmu döver freddymi döver anketinde jason önde şu an,bencede jason mahfeder.istatistiklerde öyle söylüyo zaten.jason ın kil countu freddynin bi kaç katı[hline]..........

Tamam sana kalıyorum jason ın kill accountu Freddyden üstün ama unutma Freddy her önüne geleni öldürmez seçicidir,Jasonsa kasap mübarek önüne geleni kesiyor.Herseyin bi raconu var unutmayalım[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

jason çok daha cool bence:)
çatur çutur kesiyor. ama filmin başında jason a ölümsüz diye hitap ediliyor. yani öle normal bişi diil o da. ben beğendim sinemada izlenir.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...