Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

• Admin
said:
Mighty_THoR, 20 November 2003 13:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası ben bu bombaları kendi kendimize patlatığımızı düşünüyorum.birşeye zemin hazırlanıyor.

ortadoğunun en büyük gücü mit,mosadın bile ortadoğuda yanında basit kaldığı söylenirken bunların olması bana ilginç geliyor

okadar da uzunboylu değil[hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 20 November 2003 13:11 tarihinde demiş ki:
gerekirse kısıtlasınlar
hiçbirşey insan hayatından değerli değildir[hline]Grandmaster Hamburger

polis, asker milli istihbarat teskilatinin gorevi guvenligi saglamak. eger ben kisitlanip da ugrasip da saglancaksa guvenlik onlara ihtiyac yok. zaten teror orgutlerinin istedigi de bu sekilde rejime ve stabiliteye zarar vermek.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

ortadoğunun en büyük haber alma teşkilatı mossad daha sonra mit bu tüm dünya içinde aynı sıra ile gidiyor.Ancak mit dış güçlerin kontrolünden kurtulabilse yani içişleri bakanlığı mitten elini çekse mit özerk olsa o zaman dünyanın en güçlü istihbarat teşkilatı olur ve o zaman bu bombalar bu kadar kolay patlamaz[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 20 November 2003 13:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası ben bu bombaları kendi kendimize patlatığımızı düşünüyorum.birşeye zemin hazırlanıyor.

ortadoğunun en büyük gücü mit,mosadın bile ortadoğuda yanında basit kaldığı söylenirken bunların olması bana ilginç geliyor[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"

Sence Amerika ikiz kuleleri kendimi patlattı???[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 20 November 2003 13:12 tarihinde demiş ki:
Savaşa girebiliriz terör destekçisi bir ülke ile diyoruz sen özgürlük diyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

abicim savas mavas teror meror. amerikada oldugu gibi 'guvenilirlik derecene gore' sari kirmizi mavi FIS taktiktan sonra adamlar koluna zaten teroristler amacina ulasmis demektir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK neden olmasın, ortadoğunun engüçlü istihbarat örgütünün dibinde tonlar bomba hazırlanıp büyük bir organizasyon ile patlatılıyor.bunun olabilmesi mantıklı mı sence

NoT:11 Eylül ü ortadoğuya girmek için amerikanın planladığını düşünmüyor değilim

[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"

[Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 20 November 2003 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben polis asker ve mitin gorevi guvenligi saglamak dedim. eger guvenlik saglansin diye ben evimden cikmiycaksam, ise gitmiyceksem, kirmizi mavi sari bant takilcaksa bana hava alanlari kapanicaksa niye maas oduyoruz bu teskilatlara ? demek ki bu onlarin isiymis. hayati engellemeden guvenligi saglamak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 20 November 2003 13:18 tarihinde demiş ki:
amerika ikiz kulelerde kendi milletini havaya uçurdu gerçi yine ölen insanlar arasında en çok türk var dı ama abd kendine saldırmış oldu[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!

Ya rica ediyorum saçma sapan konuşup bozuk olan sinirleri iyicene bozmayın. Hangi ülke kendine zarar verebilir yapmayın ya yuhh[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
unity kısıtlama getirmeden tam güvenlik sağlayamazlar
amerikada saldırı oldugunda neler yaptıklarını gorduk
ülkeye giriş cıkıslarda nasıl artırıldı denetimler
ülke içinde farklı milletlerden insanlara nasıl yaklaştıklarının haberlerini okuduk heryerde

burdada pek cok onlem alıcaklar
özgürlüğü zaten tamamı ile ksııtlayamazlar ama pek cok yere giriş çıkışlarında engelle karşılaşırsın

günlük işlerinde yavaşlama gözükür
pek cok yerde sıkı denetimler aramalar yapılır ki yapılmasıda lazım

bunlar özgürlüğünü bir nebze kısıtlar
ama bombalamalar devam ederse ozaman sokaga bile cıkamazsın

can kaybı olmasındansa boyle olması daha iyi
tam denetimi ellerine almak için bunu yaparlar[hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikanin ikiz kuleleri kendi patlatmis olma olasiligi bu olaydan daha yuksek.. adamlar firsat ariyorlardi ortadoguya girmek icin
amerika gibi asmis güvenlik onlemleri olan bi ülkede 2 tane ucagin bi anda kacirilipta sehrin ortasindaki binaya sokulabilcegine inanamiyo insan tabi bu sadece bi teori[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 20 November 2003 13:20 tarihinde demiş ki:
unity kısıtlama getirmeden tam güvenlik sağlayamazlar
amerikada saldırı oldugunda neler yaptıklarını gorduk
ülkeye giriş cıkıslarda nasıl artırıldı denetimler
ülke içinde farklı milletlerden insanlara nasıl yaklaştıklarının haberlerini okuduk heryerde

burdada pek cok onlem alıcaklar
özgürlüğü zaten tamamı ile ksııtlayamazlar ama pek cok yere giriş çıkışlarında engelle karşılaşırsın

günlük işlerinde yavaşlama gözükür
pek cok yerde sıkı denetimler aramalar yapılır ki yapılmasıda lazım

bunlar özgürlüğünü bir nebze kısıtlar
ama bombalamalar devam ederse ozaman sokaga bile cıkamazsın

can kaybı olmasındansa boyle olması daha iyi
tam denetimi ellerine almak için bunu yaparlar[hline]Grandmaster Hamburger

amerika neredeyse polis devletine dondu. guvenlik boyle saglancaksa herkes polis yapilir saglanir biter. istihbarat teskilatlari iste bunun olmasini engelleme icin vardir. onceden ogrenir, engeller. eger bunu yapamiyorsa istihbarat teskilati gorevini yapamiyor demektir. amerikada aynen hakkinda bu yuzden sorusturma acildi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 20 November 2003 13:21 tarihinde demiş ki:
Merkez bankasinin doviz rezervi cok ama Turkiye nin ic ve dis borclanmasi da cok. O yuzden doviz rezervlerine gerekli mudahaleyi MB bazen yapmakta cekiniyor. Benim de korkum bu. Tam ekonomi duzeliyor, GNP artiyor, buyume hizi yuzde 5 lerde derken bu olaylar patlak verdi. Umarim Amerika'daki gibi yurtdaslarimiz ayni cati altinda kenetlenmeyi basarir ve bu olaylarin herkes hepberaber ustesinden kalkar...

bisey olmaz abi hazine cok iyi borclandi gectigimiz bir yilda. en azindan su anki durumu bir sene surdurebilecek kadar dusuk faizle bol borc aldilar ic pazardan.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslarin demek istedigi amerikanin degil amerikan yonetiminde ve ordusunda etkisi olan bazi derin devlet cevrelerinin ulkeyi istedikleri yone cevirmek icin ikiz kule isini yaptigi sanirim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

en büyük iş merkezini havaya uçurur çünkü gireceği bölge geleceğin en önemli bölgesi petrol doğal gaz bor ve verimli topraklar ortadoğuda ki planları tutmadı şimdi geliyo türkiye'ye orayı öle bilinmezde bıraktı ne kendi biliyo ortadoğuya ne olacağını ne bi başkası[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

işin kötüsü karşında mertçe durmaya niyetli bir adam yok ki mücadele etsen. insan demek doğru değil, hepsi hasta ruhlu kahpe yaratıklar.

diğer bir endişelendiğim konu da arkasında gerçekte hangi güçlerin olduğunu ya da perde arkasında birileri olup olmadığını öğrenmemiz de -en azından yakın gelecekte- pek mümkün olmayacak gibi.

kimin en ufak parmağı varsa allah belasını versin.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...