Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Evet hakkaten komik bir goldü. Yani nasıl karıştırdı ayakalrını falan anlamadım. Allahtan maçı kazandık yoksa bir sürü olay yaşanırdı Cordoba ile ilgili. Bundan sonra daha dikkatli olur artık umarız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 tam bı komedı yahu bu gol (hata ansıl yapılır)yenır cok momık ya bacanın arkasından gecırmeye calısıyor gecıremıyor uamrım onemlı maclarda tekrarlamaz[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Zago dada çok büyük hata var. Çok kısa ve yavaş attı pası.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Zagoda daha buyuk hatamı var lol[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 arkanda adam var pres yapıcağını adın gibi biliyorsun. Öyle pasmı atılır?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 oha beeee zago'da hata mı var? ahuha duyduğum en saçma şey, direk vurucak cordoba o topa niye şebeklik yapıyo ki. bjk-gs maçında halilagiç'in fevzi'ye attığı şutu (!!) normal karşılayıp, kötü zeminde iğrenç bir şekilde seken top yüzünden fevzi'yi suçlayanlar kadar saçmaladın malesef[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bu futbolu ne zaman öğreniceksiniz acaba? tekrar tekrar izle pozisyonu cordoba nın hatası gol ama zago nun attığı pas pasmıdır. iyi bi bakın.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: blackchaos, 14 December 2003 00:34 tarihinde demiş ki: Metin Aktaş vurdu tayfurla bi adam kafa topuna çıktı tayfur arkaya sektirdi zago ya geldi top zago geri oynadı cordoba ya Yusuf cordoba ya pres yaptı cordoba gelişine vurmadı topu çekmek istedi fakat sağ ayağınla topu soluna almak isterken sol ayağına çarptı sonra aynı şekilde top yine arada kaldı ayaklarına dolaştı top resmen yusuf bastı vurdu gol oldu. Cordoba 8 de golü yedi 82dk özür diledi sahada[hline]bla bla bla ... izlemiş kadar olduk saol hocam[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kim ne hata yaparsa yapsın bu gol cordoba nın ve tüm beşiktaşlı topçuların biz her türlü şampiyonuz sebatta takım mı havasında olmalarından cereyan etmiştir.ama ben olsam ben de onlar kadar laçka davranırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: blackchaos, 19 December 2003 20:56 tarihinde demiş ki: bu futbolu ne zaman öğreniceksiniz acaba? tekrar tekrar izle pozisyonu cordoba nın hatası gol ama zago nun attığı pas pasmıdır. iyi bi bakın.[hline]bla bla bla ... senmı ogreteceksın sımdı bıze futbolu, zagoda buyuk hata ver dıyen sensın, evet oyle pas atılmaz o ayrı ama bana kalkıpta zagoda buyuk suc var dersen, bırde ustune ustluk futbolu nezaman ogreneceksınız dıye bısey soylersen sana gulerız[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein [Bu mesaj Bullet tarafından 19 December 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yuh nası yani ? cordoba ayağında kaç hareket yaptı onda hata yok ama zagoda büyük hata var ha? çok komik olmuş kusura bakma ama...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bir macla bir kaleciyi yerin dibine sokmayalım derim ! ![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 herkez hata yapar. Gereksiz bir tartisma bence , hadi beşiktaş yenilir cordoba yuzunden o zmn anlarım, ama Beşiktaş yenmiş .Ufak bir hata yapmış diye bu kadar uzerine gidilmez bence .[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 fizban ukalalık yorumu yapmak bir fenerli olarak sana duscegini sanmıyorum ama tabi kişisel goruşun.Ukala biri olsa bu olayları her mac yapması gerekmezmiydi ?[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Bullet, 19 December 2003 21:59 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 19 December 2003 20:56 tarihinde demiş ki: bu futbolu ne zaman öğreniceksiniz acaba? tekrar tekrar izle pozisyonu cordoba nın hatası gol ama zago nun attığı pas pasmıdır. iyi bi bakın.[hline]bla bla bla ... senmı ogreteceksın sımdı bıze futbolu, zagoda buyuk hata ver dıyen sensın, evet oyle pas atılmaz o ayrı ama bana kalkıpta zagoda buyuk suc var dersen, bırde ustune ustluk futbolu nezaman ogreneceksınız dıye bısey soylersen sana gulerız[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein [Bu mesaj Bullet tarafından 19 December 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] 10 sene ben zago nun mevkiisinde türlü türlü takımlarda maça çıktım.Bırakta birşeyler bilelim öğretelim istersen. Ben cordobada hata yok demiyorum sizi lafı nerenizden anlıyorsunuzki? Zago nun pası o şekilde vermesi yanlış eğer orda yusuf yerine (yusufda tecrübeli ama zagoyu beklemiyordu o şekilde pas vericeğini) hakan flm olsa o top kaleciye ulaşmadan gol olurdu. Cordoba ilk te vurmamasının sebebide oyunu açmak istemesidir o yüzden tekte vurmadı ama tabi diğer yaptığı hareketler ise ukalalığı.Gol cordoba yüzünden yendi ama zagonunda payı var.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bende yapamaz dedim ..... ya neyse dikilmiş hötün davası olmazmış. herkes hatalı anasını satıyım of be[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar