Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bugun gazete'de gorup bayagi kopmu$tum sabah sabah... super ya. eger destek verirlerse turkiye piyasasindada sati$a sunulacakmi$ ole diyo gazete, ha bu arada sloganida harbiden mukemmel bitiyorum bu slogana: keko iciysen kendinden geciysen...[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben deniycem valla buraya gelirse heh[hline]Keko biraları! İçiysen, kendinden geçiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Efesten şaşmam. Bugüne kadar ne ben onu ne de o beni yarıyolda bıraktı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Tabi canım orası ayrı Efes bir numaradır Ama bunuda denemek lazım kendimden geçicemmi bakalım :P[hline]Keko biraları! İçiysen, kendinden geçiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Absolut, 19 December 2003 02:43 tarihinde demiş ki: Efesten şaşmam. Bugüne kadar ne ben onu ne de o beni yarıyolda bıraktı Biraz fazla kaçır bak nasıl yolda bırakıyor. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: EagleEye, 18 December 2003 16:51 tarihinde demiş ki: "keko içiysen kendinden geçiysen" LOL[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Eheh Süngersin EagleEye..Gidip hemen alırsın lan bir koli şindi sen :P LOL Olayda ayrı bir kopuk,"içiysen,na bele oliysen"[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 tabi olm içicem kendimden geçicem :P konyada bizim kürt bi büfeci var o satar belki ehu[hline]Keko biraları! İçiysen, kendinden geçiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ankara'da yok mu? kendinden geçmek nasıl oluyor merak ediyorum. Bir içelim bakalım[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Olm ucuz bira içmeyin lan Msl efes. Kopek sidigi gibi... Carlsberg için[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Marmara34 zaten başlı başına bi iğrençlik... Bende keko'yu gastede okuduydum bu sabah...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ucuz bira kadar boktan şey yok o marmara iğrenç bi şey...bide millet denen bi salaklık var 10 tane iç koymuoyu su bide efesten daha pahalı...efes derim başka bişey demem... keko biralarını içersen heralde motoru baya bi bozarsın gibime gelio:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: BoDrUmLu, 19 December 2003 17:06 tarihinde demiş ki: Olm ucuz bira içmeyin lan Msl efes. Kopek sidigi gibi... Carlsberg için[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Oldu.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 "keko içiysen kendinden geçiysen" MAUHAHUAHU ben sırf bu slogan için içerim.[hline]sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: BoDrUmLu, 19 December 2003 17:06 tarihinde demiş ki: Olm ucuz bira içmeyin lan Msl efes. Kopek sidigi gibi... Carlsberg için[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Sen iç. Erkek adam Renkli takım tutmaz, Efes içer. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ben turkiyedeyken efes icerdim, bulabildigim zamanlar da tekel birasi, hem ucuz hem de bayaa lezzetliydi, hala uretiliyo mu bilmiyorum ama o zamanlar bile zor bulunuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 İçeceksen çek vodkanı şarabını ohh para yoksa çak bi köpek öldüren tamam...[hline]Whispering Banshee am I Saygı güçlü olana verilir. Est Sularus Oth Mithas; Otorite ya bilekle kazanılır yada yürekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar