Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Diablo 3 mü çıktı yaw bazı arkadaşlar bişeyler dedi de, bence çıkmamıştır ama bir de bilgi almak lazım tabi..[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 uydurmuşlar starcraft 2 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 sc2 veya d3 çıkmasın ağaa zaten insan ilişkileri 0 lan iide android oluruz bee[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ıkısıde yalan kandırmıslar sızı :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 yok canım ne diablo 3 ü..o çıkalı 3 sene oluyor.diablo 12 cıktı şimdi yeni.."the return of the diablo's aunt"[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 yok yaw cıktıda ... ben WoW oynamaktan fırsat bulamadım ... aradada SC 2 atıyoz arklarla ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 diablo 3'ü falan bilmiyorum da warcraft 3 için bonus harita çıkarmışlar, onu biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Spartan, 08 December 2003 20:55 tarihinde demiş ki: yok canım ne diablo 3 ü..o çıkalı 3 sene oluyor.diablo 12 cıktı şimdi yeni.."the return of the diablo's aunt"[hline] bittim ben bu mesaja muahau :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 diablo 3 en çok geyiği çevrilen şeydir. her ay düzenli olarak LEVEL, TRgamer, sanane (kapatıldı ama oynasana diye açıldı şimdi de) gibi yerlerde "Doom 3 ne zaman çıkcak" "Doom 3'ü şu şu özellikli pcde oynayabilir miyim?" "Diablo 3 ne zaman çıkcak" gibisinden yazılar görürsünüz.. insanların aç gözlülüğü, maymun iştahlığı yüzünden sorulan sorulardır.. ama diablo 3 hakkında bir başlık görünce midem bulanıyor. daha önce de dediğim gibi, önce WoW, sonra Starcraft 2, Sonra Diablo 3 sonra da Warcraft 4 gelecek.. Ha bunlar elbette ki kesin değil. Ama mantığınızı kullanabilen birisiyseniz, bir önceki oyunların çıkış tarihlerine göre böyle bir sırada çıkartabileceklerini düşünebilirsiniz. Blizzard'ı az buçuk tanıyan birisiyseniz, bir oyunu birkaç senede çıkartabildiklerini de bilirsiniz. Öyle sıradan oyun yapımcıları gibi iki dakkada bir yeni patch, yeni görev paketi, yeni oyun çıkartan bir firma değildir blizzard. Buna göre WoW 2004 desek, Starcraft 2005-2006 desek, Diablo en erken 2007'de çıkacaktır. Diablo 3 geyiklerinden de topiclerinden de sıkıldım.. Horace olmuş diablo 3...[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bone helal olsun yani herkesin cevabını vermişsinz toptan:)[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 starcraftı yapmazlar bence:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 blizzard bi oyunu duyurduktan sonra min. 3-4 senede çıkarıyo. dolayısıyla beklemeyin pek derim ben de...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Bonecrusher, 12 December 2003 10:30 tarihinde demiş ki: ...Öyle sıradan oyun yapımcıları gibi iki dakkada bir yeni patch, yeni görev paketi, yeni oyun çıkartan bir firma değildir blizzard... bu kısmına katılamıycam ama :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 niye ki gayet doğru birşey[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Diablo 3 Çıkmadı. Diablo 1.10 Pach'i cikti Sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: GM-Newbie, 12 December 2003 22:07 tarihinde demiş ki: Diablo 3 Çıkmadı. Diablo 1.10 Pach'i cikti Sadece. DOOOOOOOOOONK.söylendi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: horacegoesskiing, 12 December 2003 20:55 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 12 December 2003 10:30 tarihinde demiş ki: ...Öyle sıradan oyun yapımcıları gibi iki dakkada bir yeni patch, yeni görev paketi, yeni oyun çıkartan bir firma değildir blizzard... bu kısmına katılamıycam ama :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim İkide bi war3 patch çıkmasının nedeni hileler,gerçi engellenemiyor halen ama..[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sc efsanesi bozulmasın diye blizzard ikincisini çıkarmıcak vs gibi bi şeyler söyleniyodu[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar