Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşmış İsimler Listesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dick war tabi be şey warya bilmiyomusunuz

Andy Dick..(isteyenler MTV'de jackass başlamadan bu adamın programını izleyebilirler.. ayrıca road trip'tede oynadı arkadaş..ve aşırı komiktir yani)[hline]
Mesaj tarihi:
said:
Dagger, 10 Mart 2003 19:32 tarihinde demiş ki:
Avukat Güven Kurtul[hline]

mauha[hline]penalty kicks are missed only by braves who attempt them.
  • 10 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ya soyadların hepsi gerçek. uzun yıllar önce, türk Telekom bile yokken, ptt'nin dağıttığı kocaman kocaman telefon rehberleri vardı, gözlerimle gördüm böyle soy isimler..

hatta şimdi bile araştırın facebook'ta, soyadı çillik ve bızır olanları göreceksiniz.

akıllara zarar ya.. böyle bir soyadım olsaydı, seksen sefer dava açık değiştirmiştim.
Mesaj tarihi:
yusufdemir55 said:

ya soyadların hepsi gerçek. uzun yıllar önce, türk Telekom bile yokken, ptt'nin dağıttığı kocaman kocaman telefon rehberleri vardı, gözlerimle gördüm böyle soy isimler..

hatta şimdi bile araştırın facebook'ta, soyadı çillik ve bızır olanları göreceksiniz.

akıllara zarar ya.. böyle bir soyadım olsaydı, seksen sefer dava açık değiştirmiştim.

Bize ne!
Mesaj tarihi:
döndü cort favorim.

nasıl bi kafa lan bu!?
nasıl bi boşvermişlik, nasıl bi üşengeçlik, nasıl bi kamillik bu? adam gitmiş soyadı olarak cort yazdırmış.

torunun çoluğun çocuğun bu isimle gezecek arkadaş ya biraz üstüne kafa yor di mi.
  • Yeni Oluştur...