-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: Baggio, 10 Mart 2003 21:09 tarihinde demiş ki: Roket Atar[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers, Hibernia/Excalibur Email: [email protected] | Icq: 5100111 +1111111 bu süper harbiden[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Dick war tabi be şey warya bilmiyomusunuz Andy Dick..(isteyenler MTV'de jackass başlamadan bu adamın programını izleyebilirler.. ayrıca road trip'tede oynadı arkadaş..ve aşırı komiktir yani)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Dick var dedik biz de[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blur Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Dagger, 10 Mart 2003 19:32 tarihinde demiş ki: Avukat Güven Kurtul[hline] mauha[hline]penalty kicks are missed only by braves who attempt them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerx Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Eşref Salih Özürlü Ahmet Özürlü Davut Kuş (Düşünsenize Bay Ku$) Ömer Kıl Engin Salo Abdülcelil Delik v.s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerx Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Nebahat Pilav Abdurrahman Dana Aysel Delici Emrullah Kıllı ehe bu kdr yeter heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Cesur Savasci yi unutmussunuz:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusufdemir55 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ya soyadların hepsi gerçek. uzun yıllar önce, türk Telekom bile yokken, ptt'nin dağıttığı kocaman kocaman telefon rehberleri vardı, gözlerimle gördüm böyle soy isimler.. hatta şimdi bile araştırın facebook'ta, soyadı çillik ve bızır olanları göreceksiniz. akıllara zarar ya.. böyle bir soyadım olsaydı, seksen sefer dava açık değiştirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ben dün Ateş Barut gördüm yahu.. Birde bizim yakınımızın adı Yüksel MEMİŞ'ti asdasdsd Şunlar da var. http://img167.imageshack.us/img167/1892/ad200510251311wi1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 The Rid One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yusufdemir55 said: ya soyadların hepsi gerçek. uzun yıllar önce, türk Telekom bile yokken, ptt'nin dağıttığı kocaman kocaman telefon rehberleri vardı, gözlerimle gördüm böyle soy isimler.. hatta şimdi bile araştırın facebook'ta, soyadı çillik ve bızır olanları göreceksiniz. akıllara zarar ya.. böyle bir soyadım olsaydı, seksen sefer dava açık değiştirmiştim. Bize ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 arkadaşlar aile mahkemesine başvurarak soyadınızı değiştirme hakkına sahipsiniz, yanınıza bir şahit almanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ben üniversite 2 de soyadımı değiştirdim mesela. çok zor değil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 20 senedir görmediğim bir arkadaş var alper aldıkaçtı liseden arkadaş, eğer tevafuken görür ise affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 dial uptan bağlanmış gibi hissettim kendimi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Zamanında bu haberleri tek tek okur gülerdik ah ulan ah http://www.youtube.com/watch?v=DcaaDWnN4xs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 En guzeli celalettin kuku'imis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 döndü cort favorim. nasıl bi kafa lan bu!? nasıl bi boşvermişlik, nasıl bi üşengeçlik, nasıl bi kamillik bu? adam gitmiş soyadı olarak cort yazdırmış. torunun çoluğun çocuğun bu isimle gezecek arkadaş ya biraz üstüne kafa yor di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 imamizer said: ben üniversite 2 de soyadımı değiştirdim mesela. çok zor değil gerçekten. Özel değile sebebini sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 üzerimde hiç emeği olmayan babamın soyadı yerine beni var eden annemin soyadını taşımayı istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 imamizer said: The Rid One Oğlum olursa adini The Rid One koy cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 özlem azgın görmüşlüğüm var yoklama listesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ohannes Kabasakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 neyi asmislar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar