yosun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Ewt yeni yıl geliyor ortalık iice kalabalık olmadan şu yılbaşı hediyelerini daha dorusu hediyesini halletmek istiyorum. Tabiyki kız arkıma alıcam o bitane hediyeyi :) Neyse ben baya bi kararsız kaldım çünkü 3-4 aydır çıkıyoruz bu kızla daha tam hediye konusunda fikirlerini bilmiyorum Aklımdaki ipuçları mavi turkuaz yeşil ve pembe renklerini sevmesi ve kedilere hasta olması Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim (lütfen canlı kedi al demeyin :j)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Diyorum işte. Git Mavi - Pembe ve Turkıaz renklerinde bi kedi al.(canlı)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Off Offf Subat 21e kadar her 5 günde bir sıklıkta yaşgünü, yıldönümü vs vs var. 2 ay bana zor geçecek gibi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Yosun böyle pembeli membeli (turkuaz olurmu abi yapmayın) bi oyuncak kedi al işte, üstünde seni seviyorum vs. tadında yazılar olsun. Şirin bişi olmasına dikkat et ama. Abso eşin dışında insanlara öğrenci usulü toplu hediye al, böylelikle hem seçme stresin hemde maddi yükümlülüklerin azalmış olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 En güzeli aslında kadıköyde lava lambaları var.. Şeffaf sıvının içinde turkuaz vardı... o süfer olur.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Estel_Anorien, 09 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: En güzeli aslında kadıköyde lava lambaları var.. Şeffaf sıvının içinde turkuaz vardı... o süfer olur.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Hastasıyım estel bana yılbaşında alıp yurtiçi kargoyla yollarmısın? :D[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ücretini yollicaksan yollarım tabii... niye yollamiim... icq 39128293[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 abi en guzel hediye cok guzel bi ayna alabilirsin. ve hediyeyi verirken dersin ki ; senin guzelligin karsininda ayna kalmamistir diye dusundum boyle bişi almaya karar verdim . :) orginal idea by quamor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 quamor iyide şimdi "senın guzellıgın karsısında ayna kalmamıstır" dıyosun senın verdıgın aynanın da kız bakınca yok olması gerekir. o halde ayna almak mantıksızdır.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 dersinki; bu ayna ya baktiginda guzelligini degil kalbini gör; ne zamanki bu aynaya baktiginda guzelligini gormeye başlarsın o zaman buda kirilir :D euhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Yani kız o aynaya bakmadan guzel oldugunun farkına varamıomu? İlla bakmasımı lazım?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Estel_Anorien, 09 December 2003 19:21 tarihinde demiş ki: ücretini yollicaksan yollarım tabii... niye yollamiim... icq 39128293[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Yok ölesine dedim canım zaten istesem page atarım gelirsin ICQ'ya gerek yok eheh (falan dermişim :D)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Bir atkı bir bere ve bir eldiven o dediğin renklerde süper gider...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ *************************** "The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his . - General George Patton Savaşın Amacı Ülkeniz İçin Ölmek Değil , Diğer ... Çocuklarını Kendi Ülkeleri İçin Öldürmektir..." ................................................. §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: BlaCk_DmC, 09 December 2003 19:25 tarihinde demiş ki: quamor iyide şimdi "senın guzellıgın karsısında ayna kalmamıstır" dıyosun senın verdıgın aynanın da kız bakınca yok olması gerekir. o halde ayna almak mantıksızdır.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! yaw hiç romantik degilsin yada ince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bööle o bahsettiğin renklerde, üstünde de kedi olan kazak neyin al. ya da bi oyuncak kedi al o renklerde. *!biri bana bunları alsa ilişkimi keserim diye düşünür* soulbringer: o imzanın hali nedir öyle gılgamış destanı gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 yada şoyle dersin. buda kırılırsa derse . sende deki senden guzellerinde denedim korkma dersin yılbaşını yalniz gecirirsin.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Adminlerin herbirine birertane Lincoln Navigator al, Onlarda senin kız için Turkuaz kedi Avatarlı ve post atarken pembe renginde yazı yazılabilen bi Paticik account'u ayarlasın...[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Emaleth, 09 December 2003 20:06 tarihinde demiş ki: bööle o bahsettiğin renklerde, üstünde de kedi olan kazak neyin al. ya da bi oyuncak kedi al o renklerde. *!biri bana bunları alsa ilişkimi keserim diye düşünür* Bende dedim tam ema ablam yol göstericek bizi tamamen chaosa sürükledi :)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Ya böle kocaman peluş kedi mantıklı gibi geldi tabi lava lambasıda hoş kadıköyde nerde satılıyo?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics [Bu mesaj yosun tarafından 09 December 2003 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bir öpücük ve birkaç güzel söz,bir kazak vede birkaç müzik cd'si[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 :-) lol be server patlayınca aklına burada mı para ile ilgili konuşmak geldi ey tanrımcım[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: BonePART, 09 December 2003 21:05 tarihinde demiş ki: bi pembe 100 euro bide turkuaz yesili 100 dolar ver bak nasıl asık oclak sana[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. Banada verebilir... Bende aşık olurum. AHAHAHA...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 kırmızı don alın kardeşim ya[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Head, 09 December 2003 22:11 tarihinde demiş ki: kırmızı don alın kardeşim ya[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic aahhaha[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 abi head noktayı koymuş valla.. ;)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar