Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 heh al bendende o kadar Norak :) über açıklama yapmışın elelrine sağlık[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 sayisi diil islevi onemli[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 eski canlılığı mı gitti? aklıma ne gelirse konu dışına topic olarak açıyorum bir bakıyorum ertesi gün 2., 3. sayfalara düşmüşler.. o kadar canlı yani burasa.. evet oturmaya geldik[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 i am here[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 A little less conversation,a little more action[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 iyidir böyle ferah ferah öbür türlü dün mesaj attığım topiki 3 sayfa arkalardan buluyodum(karizma laf atıyosun 40 yılda 1 sonraki gün topik olmuyo:)) madalya olayı da yavaş yavaş ama çok istesen her kalimeyi ayrı ayrı atabilirdim direk yörünge dışına uçardım ama iyi işte uzay ferah:)[hline]Theory is when you know everything but nothing works. Practice is when everything works but no one knows why. In this lab we combine theory and practice; nothing works and no one knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Valla nette bütün vaktimi geçiriyorum burda deişmeyeceim biyer evden geliorum bilgin dümee basttıım gibi bağlantılardan paticike basıyorum veeeee saatler akıyo 2001 den beri böle valla :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 bak 5 dakkada 1 mesaj geliyo demek kiii o kadar cansız diiiiiiiiil:)[hline]Theory is when you know everything but nothing works. Practice is when everything works but no one knows why. In this lab we combine theory and practice; nothing works and no one knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Birde bir çok kişi mix reborn'da oynamaya başladığı için en çok mesaj atılan saatlerde uo oynuyor oluyor ve haliye genele giripte mesaj atmıyor.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 daha yaniyim ama burdayım...bende bence forum durgun değil.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 madalya kazanmak icin macroya da bırakabiliriz aslında ehere .. Ez Macro ilen kasar o :D Onun dsında bence hala canlı hele haftasonları ben iki mesajı ard arda atamıyorum msl ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ösese olayı bi bitsin yine msg atmaya başlicam doru dürüst şimdilerde sadece okuyorum msg yazmakla zaman geçirmiyim diyorum (zaten yeterince zaman harcıyorum burda)[hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paticik gordugum forumlar içinde en çok uyeye sahip olan forum..[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 +1[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: BoDrUmLu, 10 December 2003 17:19 tarihinde demiş ki: Paticik gordugum forumlar içinde en çok uyeye sahip olan forum..[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Benden de +1 hatta ve hatta ben mesaj atmayi planliyodum, okadar fazla oldukku isin moku cikmaya basladi diye. Eskiden atilan her topik(ki hatirlarim 5 veya 10 du maksimum) icinde muthis geyikler donerdi... Simdi muthis gereksiz basliklar ve bir okadarda gereksiz insanlarin doldugu Snn gibi olmaya basladi.Gecenlerde Berk ede aynisini dedim, oda bana hassikiee dedi Bilmiyorum ne anlama geliyor ama herhalde benle ayni fikri paylasmiyan var lol. Bunun disinda su dert ettigin konuya bak.Bende burdayim *!birinin malasef dedigini duyar* Hey dedigini duydum,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Estel_Anorien, 09 December 2003 21:08 tarihinde demiş ki: patiyi b@b th3 k3nk roxxor lar basmadık ça no problemo. herşeyden önemlisi bu[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 snn? said: BoDrUmLu, 10 December 2003 17:19 tarihinde demiş ki: Paticik gordugum forumlar içinde en çok uyeye sahip olan forum.. [hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Head, 09 December 2003 21:57 tarihinde demiş ki: lan 2 yıldır mesaj atıyorum hala 1000 olmadı ne iştir. heah[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Takma kafana...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bende 1 seneden fazladır atıyorum 3 defa paticik forum accountum hacklendi ühüh :)[hline][Mix]Reborn Blackicé a.k.a Kevin, Vista, Anderson I Love Nemo! / Summer Jam!.. / Messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 E tabi böle paticik asosyalmi?! paticik bilgisayrdan kalkmazmı!! hödödömü?! gibi başlıklar olunca, millet adeta kanıtlarcasına eve uğramaz oldu.. canlılığı gider tabi :P[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 az konusun oz konusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ben hafta içi fazla bakamıyorum ya forumlara ondandır.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bende hafta içi farkeden olmuştur. iş okul saatinde hep patideyim.[hline]Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar