Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sergen'in ölüsü yeter :)

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

çokta doğru seçilmiş

sergen türkiye adına kaç milli maça çıkmışki ? kaç maç kazandırmış ?

bir futbolcuyu inceleyeceksen, 1-2 sezonu ele almayacaksın, bütün kariyeri göz önüne alacaksın[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

hakan tam bir istikrar abidesi. her ne kadar bazen çok basit goller kaçırsada bu kadar uzun zamandır milli formayı giyen başka bir oyuncu yok (tugay ve bülent de dahil olmak üzere). adamın 2 sezon önce mi ne ayağı kırılmıştı ki bu yaşta bir oyuncu için çok büyük bi sakatlık ama (allahtan) kendisini toparlayabildi. bence türk futbolunda asla unutulmayacak isimler arasına girmeyi başardı. sergen'in kariyerine gelince hakan ile kıyaslanamaz bile.

[Bu mesaj Castigater tarafından 08 December 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o şaban dediğimiz hakan şükür juve ye 2 tane attı peki ya bizim hıyarağası ilhan mansızımzız herhangi bir büyük maçta gol attı mı? (güçlü bir takıma karşı) ? ? ?
Sergen sadece şu anda türkiyedeki en yetenekli futbolcu. Eğer disiplinli olsaydı en iyisi olurdu.
Futbolcu dediğin ronaldo (bjk) gibi istikrar abidesi olmalı oynadığı her maçta iyi performans çıkarmalı. Yoksa bir maç oynayıp üç maç yatan adamlar olmamalı.[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

Hakan İlhan'ın kötü halinden süper bir futbolcu ama ilhan birazcık oynasa 2 tane Hakan yapar.
Unutmayın Hakan gol atmaz Hakan'a gol attırılır.Kafasına ne kadar iyi çarptırırsanız o da okadar güsel goller atıyor ben enaz 5 tane biliyorum ensesi ile attığı golleri şaban zıplıyor sırtını dönüyor sonra top ensesine çarpıyor ve gol :) bkz. Fenerbahçe maçı bide isteyerek attım dedi çıkıp bariz kafasına çarptı.
Sonuç Hakan'ın kafasına çarptıracaksın :P[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

kendisi türkiye liginde bir sezonda 36 gol attı, milli takım forması ile 41 golü var ve en çok gol atan oyuncu milli forma ile, 200 ler kulubündeki 4 futbolcudan biri

daha fazla kendini kanıtlaması gerektiğini sanmıyorum[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

bende zaten Hakan'dan öyle üstün bir başarı beklemiyorum takım arkadaşları çarptırabilirse Hakan'a topu o zaman 300'de 500'de atar :)
O kadar büyük topçuydu İtalya'da 2 kulüpte forma giydi de ne yaptı İngiltere'de oynadı da ne yaptı ?[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

her oyuncu her ülkede oynayamaz ki ?

ortega italya'da oynayabildi mi ? kimse ortega kötü futbolcu diyemez, fakat oyun tarzından, hayat tarzına kadar alışılması gereken çok şey var

eğer alışamazsan başarılı olamazsın[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

evet nukem. gerçekten öyle. zaten milli takım adına en çok gol atan oyuncu sergen yalçındır. 3 sene ardarda gol kralı olan kişi de hakan şükür görünümlü ilhan mansızdır. zannedildiğinin aksine türkiyede 200 golü geçen oyunculardan biri hakan şükür değil ahmet dursundur.

tamam sergen de iyi adam yetenekli laf eden yok da yani o golü büyük ustalıksa hakan şükürün fenere attığı gol de çalışılmış, ustalık dolu bi goldür. bu mu yani?

ayrıca ilhan mansız madem o kadar süper bi oyuncu, oynasın görelim. öyledir demekle olmuyo ki.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...