hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Sergen Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yetenek bunu Adana maçında da gösterdi.Topa vursa hakem tehlikeli hareket falan verebilirdi önce yavaşça yere yattı sonra ordan vurdu ayağın kalktığı mesafeyi düşürdü :) ve golllll BJK yine kayıpsız devam etti.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 oha artık saçmalamanın bu kadarı ahah yeteneksiz diyen yok da yani şu söylediğine kargalar güler yahu.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Neresine kargalar güler ben onu annayamadım.Düşüpte vurması ise o espriydi ancak türk futbolunun yetiştirdiği en iyi futbolculardan biri dedim hatta en iyisi dedim buna gülüyorsan senin futboldan annamadığını düşünür ve ben sana gülerim ![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 hehe walla komik bi goldu baya.. 30 40 kişi falan izlioduk maçı herkez yarıldı golün tekrarını izlerken.. adam resmen yere uzandı sora vurdu.. bu sıradada adamın çevresinde 4 adanalı vardı hepsi izledi.. walla yarıldık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Yılın jeneriği olmalı bence surat ifadesi falan kendide şaşırmış :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Sergen artık yürüyerek oynamayı bıraktı, yatıyo resmen..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 acıkcası sanstı be[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Hakan Şükür Federasyon tarafından Türkiye nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olarak FİFA ya bildiriliyorsa Sergen de en iyi futbolcu ünvanını rahatlıkla alır.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 çokta doğru seçilmiş sergen türkiye adına kaç milli maça çıkmışki ? kaç maç kazandırmış ? bir futbolcuyu inceleyeceksen, 1-2 sezonu ele almayacaksın, bütün kariyeri göz önüne alacaksın[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Meph +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Çok doğru seçilmiş doğru söylüyorsun. Orayı sergen asla haketmez sergen zaten hakandan iyi değil. Ama HAKAN ŞÜKÜR den önce çok daha fazla isim vardı.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Tanju vardı mesela.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ne tanjusu ya metin oktay hakkı yeten can bartu gibi isimler vardı ama kafalarına göre seçtiler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 doğru ben hakkı yeten'i unutmuşum :P[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Sergen en yeteneklisi. ama çok disiplinsiz. yoksa şu ülkeye gelmiş en iyi futbolcu, bunda tartışmam.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 hakan tam bir istikrar abidesi. her ne kadar bazen çok basit goller kaçırsada bu kadar uzun zamandır milli formayı giyen başka bir oyuncu yok (tugay ve bülent de dahil olmak üzere). adamın 2 sezon önce mi ne ayağı kırılmıştı ki bu yaşta bir oyuncu için çok büyük bi sakatlık ama (allahtan) kendisini toparlayabildi. bence türk futbolunda asla unutulmayacak isimler arasına girmeyi başardı. sergen'in kariyerine gelince hakan ile kıyaslanamaz bile. [Bu mesaj Castigater tarafından 08 December 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Can Bartu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 o şaban dediğimiz hakan şükür juve ye 2 tane attı peki ya bizim hıyarağası ilhan mansızımzız herhangi bir büyük maçta gol attı mı? (güçlü bir takıma karşı) ? ? ? Sergen sadece şu anda türkiyedeki en yetenekli futbolcu. Eğer disiplinli olsaydı en iyisi olurdu. Futbolcu dediğin ronaldo (bjk) gibi istikrar abidesi olmalı oynadığı her maçta iyi performans çıkarmalı. Yoksa bir maç oynayıp üç maç yatan adamlar olmamalı.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Hakan İlhan'ın kötü halinden süper bir futbolcu ama ilhan birazcık oynasa 2 tane Hakan yapar. Unutmayın Hakan gol atmaz Hakan'a gol attırılır.Kafasına ne kadar iyi çarptırırsanız o da okadar güsel goller atıyor ben enaz 5 tane biliyorum ensesi ile attığı golleri şaban zıplıyor sırtını dönüyor sonra top ensesine çarpıyor ve gol :) bkz. Fenerbahçe maçı bide isteyerek attım dedi çıkıp bariz kafasına çarptı. Sonuç Hakan'ın kafasına çarptıracaksın :P[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 kendisi türkiye liginde bir sezonda 36 gol attı, milli takım forması ile 41 golü var ve en çok gol atan oyuncu milli forma ile, 200 ler kulubündeki 4 futbolcudan biri daha fazla kendini kanıtlaması gerektiğini sanmıyorum[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bende zaten Hakan'dan öyle üstün bir başarı beklemiyorum takım arkadaşları çarptırabilirse Hakan'a topu o zaman 300'de 500'de atar :) O kadar büyük topçuydu İtalya'da 2 kulüpte forma giydi de ne yaptı İngiltere'de oynadı da ne yaptı ?[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 her oyuncu her ülkede oynayamaz ki ? ortega italya'da oynayabildi mi ? kimse ortega kötü futbolcu diyemez, fakat oyun tarzından, hayat tarzına kadar alışılması gereken çok şey var eğer alışamazsan başarılı olamazsın[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 evet nukem. gerçekten öyle. zaten milli takım adına en çok gol atan oyuncu sergen yalçındır. 3 sene ardarda gol kralı olan kişi de hakan şükür görünümlü ilhan mansızdır. zannedildiğinin aksine türkiyede 200 golü geçen oyunculardan biri hakan şükür değil ahmet dursundur. tamam sergen de iyi adam yetenekli laf eden yok da yani o golü büyük ustalıksa hakan şükürün fenere attığı gol de çalışılmış, ustalık dolu bi goldür. bu mu yani? ayrıca ilhan mansız madem o kadar süper bi oyuncu, oynasın görelim. öyledir demekle olmuyo ki.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 katılıyorum şuan da beşiktaşta galatasarayda ve milli takmda oynar. ricp delgado lincoln kadar oynayamazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bugün milli takıma girse mis gibi oynar malum koşmadan oynayabilen bir fulbolcu. Adam gibi karakteri olsaydı bugün dünyaca bilinen biri olabilirdi ama kumar ve gece hayatı yüzünden bitirdi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar