Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emaleth in doğumgünü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hepi doğum günleri, nice mutlu 14 senelere[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
said:
pokemon__RIZA, 06 December 2003 19:40 tarihinde demiş ki:
iyiki doğdun, yaş sallama konusunda iyi olduğumu düşürnüyorum 28 olabilirmisin :)[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.

yanıldın. Tam tamına tahmin ettiğinin yarı yaşında Emaleth[hline]Kenderleme, 27 Kasım 2003 17:01 tarihinde demiş ki:
"adam tehlikeli yaa!"
Mesaj tarihi:
*!Doğum günü hede hödösünden dolayı kalbi kırıktır , yinede kutlar*
İyiki doğmuşsun Ema !
*!Uzun uğraşlara rağmen dil çıkarır*
:-P[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Mesaj tarihi:
aaa ema abla doğmuş =) İyiki doğmuş.. Kutlu olsun doğum günün ablacım.[hline]Türkiye Bunu Unutmaz...
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras...

Mesaj tarihi:

ehem...
her ne kadar giymek yerine kafamıza atacak olsan da :)
bu ev için, hangi takımı tuttuğunu bilmiyorum hepsinden getirdim seçersin artık

bu dışarda giyersin belki

bunu da kafamıza atarsın artık :-P
[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 07 December 2003 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Etraftaki tek deli Yay 'ı kendim sanıyordum. Bir tane daha varmış demek ki.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
Ya ben mesaj atıp kutladım die bakmıyordum topice.. bri baktım ki bneim kutlama mesajım yok.. Ema doğumgunun kutlu mutlu şanlı şunlı falanli fişmekanlı ......... (burayi isteğe göre doldur) olsun. 14. yaşında artık sana sux olmayacak bir work diliyorum... Gani gani rahmet falan filan.... Neyse... Affettirdim umarım..

(son zamanlarda unutkanlık başladı da bende.)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Mesaj tarihi:
görebildiğime sevindim.. çok şirin olmuşsun..
geç olsa da kutlayım ben de doğum gününü..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Mesaj tarihi:
holey holey.
geç gördüm lakin temiz gördüm.
nice nice yıllara.
14 yaşında oğlunun torununu görmek de nasip olur inşallah :)[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
  • Yeni Oluştur...