Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KADIN ŞOFÖRLERİ NASIL TANIRSINIZ?

binyuz

Öne çıkan mesajlar

-Siz arkadasınızdır, arabanızın ön tamponuna daha üç metre vardır. Var
gücüyle basar kornaya 'yer ver' diye. Hemen içeri bakınız..

Sonuç: Yüzde 93 kadın, yüzde 6 maymun, yüzde 1 yaşlı bir amca....

-Önünüzden dönecektir. Ya hızla dönüp arka lastiği kaldırıma çıkarır ya da
çok geç kalır , geri çıkması gerekir. İçeri bakınız.

Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 7 lama, yüzde 2 acemi erkek...

-Bayırda durmak zorunda kalmıştır. El freniyle kalkacaktır, etrafta bir
lastik ve balata kokusu, kırmızı bir duman yayılır. Hemen içeri bakınız.

Sonuç: Yüzde 82 kadın, yüzde 14 buffalo, yüzde 4 acemi erkek....

-Yeşil yanar, orta şeritte bir Polo hareketsizdir. Ayna başında faaliyet
vardır. Hemen içeri bakınız.

Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 direksiyon başında vefat etmiş bir erkek.

-Durmuş bir işinizle uğraşıyorsunuzdur. Yanınızdan fırkateyn geçecek kadar
yer vardır. Uzun bir kornayla irkilirsiniz. Hemen içeri bakınız.

Sonuç: Yüzde 80 kadın, Yüzde 15 polis, yüzde 4 acemi bir erkek, yüzde 1 nil
timsahı...

-Sol şeritte 40 kilometre hızla bir Clio gitmekte, şeridi ortalamakta
zorlanmaktadır. Herkes bu arabanın sağından ayar verir.

Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 6 koala, yüzde 2 sürücüsüz otomobil prototipi,
yüzde 1 acemi erkek

-Araba geri geri park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç
hareket ettirmeden, ileri geri yapıp uygun pozisyonun kendiliğinden
geleceğini ummaktadır. Süzün içerisini , süzün süzün korkmayın, sizi görmez!

Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 yunus...
Sosyal ağlarda paylaş

yol 50 m ılerden 2 ayrılacaktır ...
bulundugunuz ana yol duz devam ederken ...
dıger yol saga dogru devam edecektır ...
sol serıtten hızlanan bır araba sag a ayrılan yola gırmek ıster ...
giremez ...
fren yapar ...
tabelalara 1-2 defa daha bakar ...
anlamaz ...
yanı sıra yuzsuz ve yardıma acıktır ...
bunlardan hangısı ******* ye gıder dıye sorar ...
sag tarafın gıttıgı soylenır ...
arabın donebılmesı ıcın gerı gıtmenızı ısterkı 10 yasında bır cocuga aynı pozısyonda arabayı verırsenız %56 ıhtımalle aynı pozısyonda bır lama ya arabayı verırsenız % 37 ıhtımalle aynı pozısyonda tecavuzcu coskuna verırsenız (vermeyın ammman ...) o kose bıle olmayan koseyı doner ...
gerı cıkarsınız ...
30 derecelık acılarla 1 kerede nızamı olarak yapacagı manevrayı 3 er derecelık 10 harekete yapar ...
sonra oyle bır gıderkı sanırsınız schumaher gectı ...
altındada herzaman sızı kıskandıracak bır araba mutlaka vardır ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
ölümüne TURK
Aranel Lúinwë
Sosyal ağlarda paylaş

pardon komik mi saniyosunuz kendinizi? Kazalarin yuzde kacini erkekler yapiyor, trafik kazalarinda olumlerin yuzde kacina erkekler sebep oluyor, sehir icinde saatte 100 km ile seyredenlerin yuzde kaci erkek, peki ya alkollu araba kullananlarin? kac kiz arkadasiniz arabanin bi yerini cizmekten daha ciddi bir kaza yapti? once bunlari dusunun bence...

amma urasiyosunuz kadinlarla ya...

*sinirlidir*
Sosyal ağlarda paylaş

eheh yaklasık 4 yıl once falan ...
alcatel ın servısıyle kadıkoy e gıdıyoz ...
goztepe yada bagdat caddesı cıvarı bıyer anayol ...
trafıkte ortaserıt ıptal ...
nooldu ...
kaza olmus ...
gecerken baktık ...
3 araba zıncırleme ...
en onde kallavı bır bmw arkasında bır mercedes onun arkasındada bır baska pahalı marka araba (o zamanlar bılmıyordum bıle ...) herhangı bır kırık falan yok oralıkta 3 araba sadece bırbırıne temas etmıs ve durmus ...
dırekt cagırmıslar polıslerı falan ...
suruculer dısarda kapısıyodu (agız dalası) ...
3 ude bayan (herbırı kendı sofor kapısına yaslarak bıseyler anlatıyorlardı) ...
kısaca sısın çiziklerde bayaa cıddı oluyo ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
ölümüne TURK
Aranel Lúinwë
Sosyal ağlarda paylaş

ha ama yukardakı komık sayılabılecek orneklerı cıkarıp ortalama olarak araba kullanmayı cıdden bılen bayanları dıkkate alırsak ...
trafık kurallarına baglı (bazen haddınden fazla) kaza rıskını cok az tasıyan performansları oldugunu soyleyebılırım ama ...
bıyerden sonra onlarda bız erkeklere benzemeye baslıyo ...
kotu kadın surucude cıdden kotu oluyo ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
ölümüne TURK
Aranel Lúinwë
Sosyal ağlarda paylaş

ben ciddi kazalarin, olumlu kazalarin vs yuzde kacini erkekler yapiyor dedim. Kadinlar hic ciddi kaza yapmaz demedim, yapar ama erkeklere oranla cok cok daha az.

edit: bunu sen yukardaki eklemeyi yapmadan yazmistim :)

[Bu mesaj edi tarafından 03 December 2003 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul trafiğinde türk denen canlılar var onların yanında kadınların başımın üstünde yeri var[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

eee ne demişler hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun :)
şöle de derler satte 90 km ile kaza yapmak adamı öldürmez ama sakat bırakır. Aama saatee 180 le kaza yapmak kesin öldürür. :-P
Bana kimsenin araba verdiği yok olsa zaten istonbul yollarını carmegadon a çevirecem :-P
Bayanların böle araba kullanmalrı artık genetik bişey. Ya hepsi aynı şekilde kullanıo :) (istisanlar kaideyi bozmaz :) )[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

Trafigin icine ederek parkettigi yerin neresi olduguna bakmadan

saatte 10km ile gidip kendini trafik kurallarina uydugunu
sana tek kisiler kadinlar ne yazikki.

Ha kaza yapmiyorlar ama bu onlarin iyi araba kullandiklarini gostermez.

said:
edi, 03 December 2003 03:02 tarihinde demiş ki:
pardon komik mi saniyosunuz kendinizi? Kazalarin yuzde kacini erkekler yapiyor, trafik kazalarinda olumlerin yuzde kacina erkekler sebep oluyor, sehir icinde saatte 100 km ile seyredenlerin yuzde kaci erkek, peki ya alkollu araba kullananlarin? kac kiz arkadasiniz arabanin bi yerini cizmekten daha ciddi bir kaza yapti? once bunlari dusunun bence...

amma urasiyosunuz kadinlarla ya...

*sinirlidir*
Sosyal ağlarda paylaş

ya yuh ya ! ayip be. Yani resmen cinsiyet ayrimi yapiyorsunuz, nerde, kacinci yuzyilda yasiyosunuz? Genelleme yapmanin bu kadari olur. Araba kullanmakla cinsiyetin ne alakasi olur. Hani ilk atilan mesaj saka amacli acilmis ama bunun dozu giderek ayrimciliga giriyor. Butun bunlar bi yana ben cok da iyi araba kullanan bi suru bayan gordum, bence bu gerikafaliligi birakalim.[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu geri kafalılık filan değil herkezin bildiği bir gerçek. İyi araba kullanan kadın yok mu tabii ki var mesela benim küçük halam çok iyi araba kullanır ama annem ise bu konuda tam bir kadındır :-) Kimin bildiği gerçeği modernlik veya ayrımsızlık adına kimden saklayacaksınız. Bu arada kaza yapma konusuna gelirsekte bir radyo programında taksiciler odası başkanı çok güzel açıklamıştı :-) Bir bayan "biz kaza yapmıyoruz hep erkekler yapıyor hödeee..." dediğinde adamın verdiği cevap "Evet hanfendi zaten saatte 10 km ile giderken istesenizde büyük bir kaza yapmazsınız ama bir saat sizin arkanızdan gitmek zorunda kalan işine gecikmiş bir erkek sürücünün vaktinden çalıp birde sinirlerini bozunca onun daha hızlı ve agresif gitmesine yol açıp ona kaza yaptırısınız" demişti. Başka söze ne hacet :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...