binyuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 -Siz arkadasınızdır, arabanızın ön tamponuna daha üç metre vardır. Var gücüyle basar kornaya 'yer ver' diye. Hemen içeri bakınız.. Sonuç: Yüzde 93 kadın, yüzde 6 maymun, yüzde 1 yaşlı bir amca.... -Önünüzden dönecektir. Ya hızla dönüp arka lastiği kaldırıma çıkarır ya da çok geç kalır , geri çıkması gerekir. İçeri bakınız. Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 7 lama, yüzde 2 acemi erkek... -Bayırda durmak zorunda kalmıştır. El freniyle kalkacaktır, etrafta bir lastik ve balata kokusu, kırmızı bir duman yayılır. Hemen içeri bakınız. Sonuç: Yüzde 82 kadın, yüzde 14 buffalo, yüzde 4 acemi erkek.... -Yeşil yanar, orta şeritte bir Polo hareketsizdir. Ayna başında faaliyet vardır. Hemen içeri bakınız. Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 direksiyon başında vefat etmiş bir erkek. -Durmuş bir işinizle uğraşıyorsunuzdur. Yanınızdan fırkateyn geçecek kadar yer vardır. Uzun bir kornayla irkilirsiniz. Hemen içeri bakınız. Sonuç: Yüzde 80 kadın, Yüzde 15 polis, yüzde 4 acemi bir erkek, yüzde 1 nil timsahı... -Sol şeritte 40 kilometre hızla bir Clio gitmekte, şeridi ortalamakta zorlanmaktadır. Herkes bu arabanın sağından ayar verir. Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 6 koala, yüzde 2 sürücüsüz otomobil prototipi, yüzde 1 acemi erkek -Araba geri geri park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç hareket ettirmeden, ileri geri yapıp uygun pozisyonun kendiliğinden geleceğini ummaktadır. Süzün içerisini , süzün süzün korkmayın, sizi görmez! Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 yunus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ho$ da nerden alinti bu?[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
binyuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bugun maille geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 satirlari bile 1 e 1 aynisi olan bi$ey ek$i sozlukte de vardi da o yuzden $eyettim. Ho$ guzel....[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 istisnalar kaideyi bozmaz.. kadın şöför olduğunu bir şöyle anlarız direksiyona kafasını koyacak kadar öne eğilen bir siluet gördüğünüz zaman %90 bayan şöför %5 uyuyan tır şöförü %5 ejderha[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Kadın sofor herzaman frene 50 metre onceden basar.. Ben stop lambalarından anlarım.. ne kadar erken yanarsa o kadar kadın şöfördür :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 4 yolda arabanın biri çaprazlama yollara girmiş bütün geçişleri tıkamış ve içeridede etrafa bakan bi tip varsa %98 kadın %2otomatik pilot[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 LOL bayan şöförler rocx! Hiç söz getirtmem! Süfer kullanırlar araçları ;] tam 2 kere hayatımda,1 i drag-diğeri yarış olmak üzere bayanla yarıştım :]][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 yol 50 m ılerden 2 ayrılacaktır ... bulundugunuz ana yol duz devam ederken ... dıger yol saga dogru devam edecektır ... sol serıtten hızlanan bır araba sag a ayrılan yola gırmek ıster ... giremez ... fren yapar ... tabelalara 1-2 defa daha bakar ... anlamaz ... yanı sıra yuzsuz ve yardıma acıktır ... bunlardan hangısı ******* ye gıder dıye sorar ... sag tarafın gıttıgı soylenır ... arabın donebılmesı ıcın gerı gıtmenızı ısterkı 10 yasında bır cocuga aynı pozısyonda arabayı verırsenız %56 ıhtımalle aynı pozısyonda bır lama ya arabayı verırsenız % 37 ıhtımalle aynı pozısyonda tecavuzcu coskuna verırsenız (vermeyın ammman ...) o kose bıle olmayan koseyı doner ... gerı cıkarsınız ... 30 derecelık acılarla 1 kerede nızamı olarak yapacagı manevrayı 3 er derecelık 10 harekete yapar ... sonra oyle bır gıderkı sanırsınız schumaher gectı ... altındada herzaman sızı kıskandıracak bır araba mutlaka vardır ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 atlimda oyle amerikan bi alet olsa yavas kalkarim ben sagdan , gelen olursa lastik dumani yutar oyle gaz gibi firlamanmaz o arabayla :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 pardon komik mi saniyosunuz kendinizi? Kazalarin yuzde kacini erkekler yapiyor, trafik kazalarinda olumlerin yuzde kacina erkekler sebep oluyor, sehir icinde saatte 100 km ile seyredenlerin yuzde kaci erkek, peki ya alkollu araba kullananlarin? kac kiz arkadasiniz arabanin bi yerini cizmekten daha ciddi bir kaza yapti? once bunlari dusunun bence... amma urasiyosunuz kadinlarla ya... *sinirlidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Azınlıklar hep dikkat çeker o yüzden kadın şöförler göze batıyor yoksa hiç suçları yok :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 eheh yaklasık 4 yıl once falan ... alcatel ın servısıyle kadıkoy e gıdıyoz ... goztepe yada bagdat caddesı cıvarı bıyer anayol ... trafıkte ortaserıt ıptal ... nooldu ... kaza olmus ... gecerken baktık ... 3 araba zıncırleme ... en onde kallavı bır bmw arkasında bır mercedes onun arkasındada bır baska pahalı marka araba (o zamanlar bılmıyordum bıle ...) herhangı bır kırık falan yok oralıkta 3 araba sadece bırbırıne temas etmıs ve durmus ... dırekt cagırmıslar polıslerı falan ... suruculer dısarda kapısıyodu (agız dalası) ... 3 ude bayan (herbırı kendı sofor kapısına yaslarak bıseyler anlatıyorlardı) ... kısaca sısın çiziklerde bayaa cıddı oluyo ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ha ama yukardakı komık sayılabılecek orneklerı cıkarıp ortalama olarak araba kullanmayı cıdden bılen bayanları dıkkate alırsak ... trafık kurallarına baglı (bazen haddınden fazla) kaza rıskını cok az tasıyan performansları oldugunu soyleyebılırım ama ... bıyerden sonra onlarda bız erkeklere benzemeye baslıyo ... kotu kadın surucude cıdden kotu oluyo ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben ciddi kazalarin, olumlu kazalarin vs yuzde kacini erkekler yapiyor dedim. Kadinlar hic ciddi kaza yapmaz demedim, yapar ama erkeklere oranla cok cok daha az. edit: bunu sen yukardaki eklemeyi yapmadan yazmistim :) [Bu mesaj edi tarafından 03 December 2003 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 istanbul trafiğinde türk denen canlılar var onların yanında kadınların başımın üstünde yeri var[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 eee ne demişler hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun :) şöle de derler satte 90 km ile kaza yapmak adamı öldürmez ama sakat bırakır. Aama saatee 180 le kaza yapmak kesin öldürür. :-P Bana kimsenin araba verdiği yok olsa zaten istonbul yollarını carmegadon a çevirecem :-P Bayanların böle araba kullanmalrı artık genetik bişey. Ya hepsi aynı şekilde kullanıo :) (istisanlar kaideyi bozmaz :) )[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 gecen gun arkadasimla beni kadin sofor eziyodu bi onu biliyorum cadde tarzi bi yerden geciyoruz arabanin teki durdu gecmemiz icin, yandan gelen kadin duran arabaya bakmadan dumduz gecerken bizi gordu 5 metre kadar kaydi araba oeh yani olduk..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bazen komik olsalarda minibüs-taksi şöförlerinin ve cadde p.çlerinin yanında çok silik kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 kadinlar komik olabilir ama minibus-dolmus-taksi soforleri anca trajik olurlar hatta korkunc sinir bozucu insanlar[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Tarihteki en buyuk hatadir kadinlara ehliyet verilmesi hos bu bilimsel olarakta kanitlanmis bir gercek kadinlarin araba kullanmaya yatkin olmadiklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Trafigin icine ederek parkettigi yerin neresi olduguna bakmadan saatte 10km ile gidip kendini trafik kurallarina uydugunu sana tek kisiler kadinlar ne yazikki. Ha kaza yapmiyorlar ama bu onlarin iyi araba kullandiklarini gostermez. said: edi, 03 December 2003 03:02 tarihinde demiş ki: pardon komik mi saniyosunuz kendinizi? Kazalarin yuzde kacini erkekler yapiyor, trafik kazalarinda olumlerin yuzde kacina erkekler sebep oluyor, sehir icinde saatte 100 km ile seyredenlerin yuzde kaci erkek, peki ya alkollu araba kullananlarin? kac kiz arkadasiniz arabanin bi yerini cizmekten daha ciddi bir kaza yapti? once bunlari dusunun bence... amma urasiyosunuz kadinlarla ya... *sinirlidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ya yuh ya ! ayip be. Yani resmen cinsiyet ayrimi yapiyorsunuz, nerde, kacinci yuzyilda yasiyosunuz? Genelleme yapmanin bu kadari olur. Araba kullanmakla cinsiyetin ne alakasi olur. Hani ilk atilan mesaj saka amacli acilmis ama bunun dozu giderek ayrimciliga giriyor. Butun bunlar bi yana ben cok da iyi araba kullanan bi suru bayan gordum, bence bu gerikafaliligi birakalim.[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Abi bu geri kafalılık filan değil herkezin bildiği bir gerçek. İyi araba kullanan kadın yok mu tabii ki var mesela benim küçük halam çok iyi araba kullanır ama annem ise bu konuda tam bir kadındır :-) Kimin bildiği gerçeği modernlik veya ayrımsızlık adına kimden saklayacaksınız. Bu arada kaza yapma konusuna gelirsekte bir radyo programında taksiciler odası başkanı çok güzel açıklamıştı :-) Bir bayan "biz kaza yapmıyoruz hep erkekler yapıyor hödeee..." dediğinde adamın verdiği cevap "Evet hanfendi zaten saatte 10 km ile giderken istesenizde büyük bir kaza yapmazsınız ama bir saat sizin arkanızdan gitmek zorunda kalan işine gecikmiş bir erkek sürücünün vaktinden çalıp birde sinirlerini bozunca onun daha hızlı ve agresif gitmesine yol açıp ona kaza yaptırısınız" demişti. Başka söze ne hacet :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar