Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa süreli bir veda....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vatani görevimi yapmak üzere Hatay'a gidiyorum arkadaşlar. Kim nekadar önemser bilmiyorum ama bir süre aranızda olmayacağım. Hayatımın bundan sonraki 1 senesine Jandarma olarak devam edeceğim. Görüşmek üzere......[hline]Lotgd Güzel bir oyun.
Mesaj tarihi:
Hayırlı tezkereler !
Seni burda bekliyor olacağız :)[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki:
sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim..
Mesaj tarihi:
güle güle gidesin sular seller gibi çabuk gelesin

Esmeraymerhume - Gel tezkere[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:

eski dostlardan birinden sana bir hediye giderkene :)

çabuk gel emi ;)

[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe

Mesaj tarihi:
eh topic'ler silinmiyor burada biliyorsun :)

aynen buldum ve koydum[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
özlüycez seni demir maske..
Lixad Arena yaps abile sensiz oynamak zorunda kalcaz.
Hatay'da kesin humus ve künefe ye..
güzeldir oranın ki..
orda doğmuştum[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Mesaj tarihi:
hehe kısa süreli veda diyince gene biri mayamiye falan gidiyo da hava atcak sandım :-P neyse hayırlı uğurlu olsun en büyük jandarma bizim cenderme[hline]İmza dediğin nedir ki?
Mesaj tarihi:
Hayırlı teskereler.
Bende acemiliğimi İskenderunda denizci olarak yapmıştım. Gerçi ben ağustosta ordaydım ve çok sıcaktı. Sen kışın gidiyorsun. Çok pis rüzgarı var, kendine dikkat et, üşütme.[hline]Darkspade
  • Yeni Oluştur...