Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bızım burda ıkı gundur davulcu duymuyorum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 dun gece kazara uyandigim uykumun arkasindan tekrar uyumama engel olan bi davulcuyu katledecektim. cami acip bagirdim yeter karde$im git ba$ka yerde cal diye.. sonra kapadim girdim sabaha kadar oturdum. lanet olsun davulculara.. :hrr:[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Unity abartıyosun zurna çalınmıyor sahurda. Ayrıca evet parada sanki bunu bilen tek senmişsin gibi bir tavır :) cnm dediğim gibi çok uzatmaya gerek yok muhtara başvurabilirsin.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ramazanda davul bir ihtiyaçtan ortaya çıkmıştı. ama o ihtiyacın giderilme şekli reforma uğrayalı asır oldu neredeyse. acilen yasaklanması gerekir. ya da sadece talep eden mahalle site vs. yerlerde izin verilebilir. zaten çoğulukla ipsiz sapsızın avanta tezgahı olmuş durumda. mafyası bile var.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Numb, 28 October 2003 14:11 tarihinde demiş ki: Unity abartıyosun zurna çalınmıyor sahurda. Ayrıca evet parada sanki bunu bilen tek senmişsin gibi bir tavır :) cnm dediğim gibi çok uzatmaya gerek yok muhtara başvurabilirsin.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. nasi zurna calinmiyor ? kac senedir antalyada yasiyorsun ? 2001 de neredeydin ? yoksa hayal mi gordum ben her gece bi zurna bi de davullu iki manyagin TURKU soyledigini. bak mani de demiyorum, TURKU diyorum. o sene burada her gece saat 03.00 da `halk oyunlari bienali` vardi. arasinda bilmemkacyuz km olan iki sehirden birinden buraya yorum yapma.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 :) antalyada yaşamıyorum :) ondan demek. ama bir şey daha varki neden bu kadar agresifsin onuda anlayamıyorum. yoksa bana mı öyle geliyor:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Karar verdim Davulcu olcam millet amma gıcık oluyor yaws. :) zuauhaa[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Sen hele birde amerikaya laf et bakalım o zaman görürsün esas nasıl agresifleşiyor, kırmızı görmüş boğaya dönüyor :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Hey sexy Americans :) Boğa Olması İcin Elinden Geleni Yapar [hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... [Bu mesaj amarcord tarafından 28 October 2003 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Numb, 28 October 2003 15:10 tarihinde demiş ki: :) antalyada yaşamıyorum :) ondan demek. ama bir şey daha varki neden bu kadar agresifsin onuda anlayamıyorum. yoksa bana mı öyle geliyor:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. `gecenin 3 unde davul ve eslik eden ZURNA` ile uyandirilmak kavraminin anisi dahi insani agresif etmeye yeterli. bak ZURNA diyorum sana. yuksek frekansli tiz sesler kisa mesafelerde cok az kaybolur, bir de gecenin 3undeki sessizlikte evinin onunde zurna calindigini, ve mevsimin yaz olup senin buharlasmaman icin penceren acik oturmak zorunda oldugunu hesaba kat, sonra bi kaniya var kendi ic sessizliginde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: fedaykin, 28 October 2003 15:12 tarihinde demiş ki: Sen hele birde amerikaya laf et bakalım o zaman görürsün esas nasıl agresifleşiyor, kırmızı görmüş boğaya dönüyor :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] tartismalarda tarihi gerceklere ters dusen bir nokta olmadiginda `kirmizi gordugum` bir tek alinti yap. daha once jan dark topicinde de fransizlarin pohpohlanmasina karsi cikmistim. o zaman da fransiz dusmani felemenk mi olmus oldum ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 amcam bi sabah delirim havalı tüfekle delmişti adamcaazın davulunu ay sonundada kapıya geldiğindede yaka paça kovalamıştı adam artık o mahaleden geçerken aynen şöyle geliyo davulcu güm de gümde güm de gümde amcamın evinin önü tık da tıktık tıkıtıkı tık tık geçiyo evi güm de gümde güm de gümde :P:)[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 :) kanıya varıyorumda. neyse.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Hertür silah ve mermi satılır. Davlucu Öldüren Mermi geldi. :) Gel Abi Gel :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ha hayir hic hasta olur yasli olur, bebek olur cocuk olur polemigini hic yapmadik daha. guclukle ilacla uyuyabilen insanlar da var toplumda. daha beter durumda olanlar da var. hic girmiycem o taraflara.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 tamam kardeş sakinleş artık... iki gündür.. evet tamam olmasın gelmesin. mahkemeye ver gitsin işte.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: unity100, 28 October 2003 15:31 tarihinde demiş ki: ha hayir hic hasta olur yasli olur, bebek olur cocuk olur polemigini hic yapmadik daha. guclukle ilacla uyuyabilen insanlar da var toplumda. daha beter durumda olanlar da var. hic girmiycem o taraflara.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com iyi hoş diyonda ya sahura ancak davulcu sayesinde kalkabilen insanlarda olabileceğini düşünmüyormusun. Bizim Komşu Davulcu geçmezse sahuıra kalkmıyor. İlla Davulcu olcak diyor :) Fazla Sallar[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 kardeşim bende uyuz oluyor araba alarmlarına paso uyandırıolar nedir. yani bütün araba alarmı yapanlara karşıyım.. uyuzum hatta bizzat. bir işe de yaramıolar . hemde bi ton para kazanıyolar rant sağlıyolar.. Bunlara da karşımısın acaba? yoksa özellikle ramazan davulcusuna karşı bir uyuzluk söz konusu olabilirmi acaba.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 eski bir gelenek bu..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Numb, 28 October 2003 15:35 tarihinde demiş ki: kardeşim bende uyuz oluyor araba alarmlarına paso uyandırıolar nedir. yani bütün araba alarmı yapanlara karşıyım.. uyuzum hatta bizzat. bir işe de yaramıolar . hemde bi ton para kazanıyolar rant sağlıyolar.. Bunlara da karşımısın acaba? yoksa özellikle ramazan davulcusuna karşı bir uyuzluk söz konusu olabilirmi acaba.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. evet, araba alarmlari da rahatsiz edici. ama nedense bu alarmlar hep calistiktan en cok 5-10 saniye sonra susuyor buralarda. fekat DAVUL calan adam susmuyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 susturucu mermi bnulunur :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Araba alarmı eşkiya gibi gelip kapı9ma benden para istemiyor ve her gece belli saatte devreye girmiyor. Ayrıca arabamı da koruyor. Para vermessem beni tehdit edecekmiş gibi bakmıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Numb paranoyaklaşıyon sanki? tehlikeli bak.. uzatmaya gerek yok heralde ama hm? mahkemeye verelim.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Hayır Hayır Paranoyak sensin. Birisimi var arkamda *!dönüp arkasına bakar*[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar