Ceday Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 xvid codeclerini yüklemen lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 official site acılmıyor şurdan buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 divx i tersten yaz XviD :P allam ne işler yapıolar yaf.. oda deişik bişi demek hiç duymadım:P[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 walla bendeki insomnia xvid ile çalışıyor. epey de kaliteli. bu arada dis eger ses sorunu yaşarsan ac3decoder yükle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 peeh eskine xvid mi varmış? tek kanal vardı eskiden teeek![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 said: Kenderleme, 07 Aralık 2002 01:21 tarihinde demiş ki: peeh eskine xvid mi varmış? tek kanal vardı eskiden teeek![hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! *!kopar*[hline]Ben OSKİ'yim! Hiç kimse senin gözyaşlarını haketmez, layık olanlarsa seni hiçbir zaman ağlatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 abi o zaman şunu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 bendede ses çıkmıyordu... nası yapacam ? o codecin sayfasını verirmisin birdaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 nası bi daha? bu da güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 senin o dediğin codeci ben çektim ama olmadı yine ? yine sesler çıkmıyor xvid de codec error veriyor açarken mediaplayer 9 görüntü var ve ses yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 directXin ve Divx in en son sürümünü yükle, bi de öle dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 herşeyin son sürümü hrrr hala xvid codecte sorun olduğunu sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 said: Disappear, 14 Aralık 2002 02:59 tarihinde demiş ki: XviD Ac3Decoder Nimo Codec Pack üçünüde indirip kurdunmu?[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] ben 3 unude cektim kurdum calismayan sey kalmadi allah razi olsun cedaydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 eyw.. yalnız ben de bi ara internet bölümünde bi topicte görmüştüm şu nimocodec olayını. kim yazmıstı hatırlamıyorum suan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2002 ok bende deneyeyim birdaha o son dediğin eklentiyi kuraraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 xvidde sorunum var. çektim ama kurulum yok ki.[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 NimoCodec üstüne tanımıyorum Süper bi pack[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bir sürü şey çektim anca oldu. ama bu sefer de iki altyazı gözüküyor[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Disappear, 14 Aralık 2002 02:59 tarihinde demiş ki: XviD Ac3Decoder Nimo Codec Pack üçünüde indirip kurdunmu?[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] bende de aynı sorun var da bu 3 programı indirin demişsiniz.. xvid codeci indirdim nimoyu şimdi indiriorum da ac3coderı nereden bulabilirim?[hline]Hobim.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 nimo nun içinde ac3 var[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 eyw[hline]Hobim.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 k-lite.tk'dan codec pack yukleyin. butun sorunlar kalkar...[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ya denilenleri yaptım da bu sefer de ses erken geliyo görüntüden[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 neyse bsplayer la açınca düzeldi. upladığım için özür dilerim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Solonor, 23 November 2003 19:32 tarihinde demiş ki: ya denilenleri yaptım da bu sefer de ses erken geliyo görüntüden[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. 233mmx 4mb pci ekran kartlı 128 sdramli makinemde de böyle oluyo ama istdeki amd athlon 1800 64mb ekran kartlı 512ddr ramli alette hiç sorun yok :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar