Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tears of the Sun

Ceday

Öne çıkan mesajlar

Bruce Willis ve Monica Bellucci basta olmak üzere bence bütün kadro cok güzel oynamıs. Yalnız, Bruce Willis süregelen stilinin biraz dışına cıkmıs diyebiliriz film türü olarak. Film tamamen drama agırlıklı. Ama Bruce yine bildiginiz Bruce :)

Film de güzeldi bence, yalnız bu türden hoslanmayanlar fazla bişi beklemesinler..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
yani artik hristiyanlik propogandasi bu kadar mi yapilir diyorum.. oyle sembol falan kullanalim, caktirmadan yapalim yok, gozune sokuyorlar insanin. Hristiyan rahibin kilise icinde, `burada sadece hastalar var, burasi tanrinin evi, silahimiz yok` demesine ragmen boynundaki hac a igrenerek bakan musluman birliklerce katledilmesi de ayri bi olay.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Pis ve kaka müslümanlar insanlık dışı hareket ederek önlerine gelen çoluk çocuk ne varsa kılıçtan geçirir. Süper amerikalılarda gider bu pislikleri temizler ve dünyayı bi kez daha kurtarırlar.
Peki[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

bruce willis'inhiçbir filmini kaçırmamaya çalışırım ama fragman bana o kadar bayağı, show tv geceyarısı kuşağından alınma konulu (üçüncü sınıf aktörler başlığında adı geçen biri oynar ille ki, afrika ya da orta amerika'da gizli görevdeyken üsleri tarafından satılması olayı, rambo 2 doğrudüzgündür birtek bunlar arasında) bir film izlenimi verdi. tv'de verilse gene de izleyeceğimi sanmıyorum bu kadar baymış bir konuyu..

insan kendi kendine soruyor istemeden bu kadar milyon dolarları böyle senaryolara akıtacak finansörler anaokulu mezunu mu yoksa halk bunu istiyor hedesi mi diye..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 16 November 2003 01:46 tarihinde demiş ki:
insan kendi kendine soruyor istemeden bu kadar milyon dolarları böyle senaryolara akıtacak finansörler anaokulu mezunu mu yoksa halk bunu istiyor hedesi mi diye..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!

birileri sanirim yaşar nurimydi neydii bu konuda güzel bi yazı yazmıstı..
büyük güclü onurlu vs vs vs hristiyan toplumu en büyük düşmanı olarak gördüğü müslüman toplumunu vede islamı yapabilecekleri en güzel sekilde insanlarin(kendi insanlarinin) gözünden düsürüp aynı zamanda büyük bir nefretle bakmasını saglamak amacıyla. yapılan vs vs vs..
bi bakın bu konuyla yapılan filmlerin tümüne..
nedense terörist ülkeler hep müslüman ülkeler..
bisileri bozmaya yıkmaya calısan hep müslüman ülkeler..
katliamlari yapan hep müslüman ülkeler..
biz neymişizde haberimiz yokmush.. diyim bari

ha biri müslüman ülkelerde bunlar yokmu derse yada ladin napti derse ladini kim yetistirdi derim bende

uzatmiim konu sapmasin dimi.. :)[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

Another American Propaganda. Total Bullshit.
Hele en sonda god bless america god bless you falan diyerek agliyor ya kadin koptum orda. Ayrica filmdeki askeri taktikleri dikkatle incelerseniz cok kotu islenmis. Ordaki askerlerin armut gibi ustlerine kostuklarini ve leblebi gibi patir patir 20ser 20ser olduklerini gorursunuz. Ben bunu sanki biryerden hatirliyorum. bkz. Rambo. Oyle savaslar dunyanin hicbiryerinde olmaz.

Diger bir koparan olay ordaki kotu adamlarin ingilizce konusmalari. LOL ulen bari kendi dillerinde verin sonra alt yazi koyun. Adam neden kendi insanlarina ingilizce konussun?

Ayrica sirf Monica Belucci oynasin diye ve Belucci guzel aksanli ingilizce konusamadigi icin italyan asilli amerikali geyigi yapmislar orasi gozumu bozan baska bir konuydu.

Yazik olmus Bruce Willisi cok severim ama kotu film gercekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Foxx bir yerde yanlışın var ;]
Rambonun tüm serileri bende var..Rambodakiler gene "Oha" yapılamaz tarzı değildir (Mesela Rambo 3 :P (Bkz: Rambo böbreğinden nasıl alev çıkartır?)) Ama harbiden savaş stilleri öküzüm trak olmuş..Koskoca Amerikanın süper bir birliği olacak..Hatta en iyi hat arkası-bordo bereli tarzı bir birimi olacak ve öyle savaşacak..
Karşıdan 200 asker geliyor,bunlar 3-5 kişi 200 ünü öldürürüyor..Yürü bre oradan..Cengaver-yiğit kılıçcılarla karıştırmışlar kendilerini ;]

said:
axedice, 16 November 2003 01:16 tarihinde demiş ki:
Pis ve kaka müslümanlar insanlık dışı hareket ederek önlerine gelen çoluk çocuk ne varsa kılıçtan geçirir. Süper amerikalılarda gider bu pislikleri temizler ve dünyayı bi kez daha kurtarırlar.Peki[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

Bu yorum +1 ardından Sam amcanın ki gelir..

said:
Popeye, 16 November 2003 13:40 tarihinde demiş ki:
bi sahnede monica bellucciyi omuzunda taşırken resmen kadını pandikliyo hayvan herif

dakikasını söylesene Popeye bakiyim bir :))) Merak ettim feci ehuae... Divx ten atayım görüntüyü ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele
Sosyal ağlarda paylaş

bugün raider, wandererla gittik filme.

film hoşuma gitti. Ama iğrendiğim birçok yer de oldu..

Mesela İsyancılarla ilk karşılaştıkları yer hoşuma gitti. Bir de yıkık bir köydeki yaptıkları operasyon..
Sonra bir de air strike olayı hoştu.
Aklıma america's army, command and conquer oyunları geldi..

Ama çok aptal bazı yerler de var.
Mesela bizimkinler saklana saklana gidiyor. Ama bazı yerlerde aşırı taktik hataları yapıyorlar. Ulan bunlar rambo gibi açıktan açıktan gidiyorlar, bir de boş yerlere ateş ediyorlar. Kimseyi vurduklarını göremiyoruz, sadece ateş ediyorlar.
Sonracıma pek taktik yaptıklarını da görmüyoruz, karavana ilerleyip duruyorlar..

En kötü nokta da, hristiyan zenciler, müslüman zenciler ve hristiyan amerikalılar olayı..
Ulan hristiyan zencilerle hristiyan amerikalılar kavga etse anlıycam. Ama direk müslümanlar kötüdür, müslümanlar kakadır pistir mantalitesi vermişler filmde. Kafa göz girişeşim geldi.

Command And Conquer ve America's Army hissi verdiği için 10 üzerinden 5 veriyorum filme..
---------------

NOT: Duyduğuma göre, filmde ne kadar haç gösterirsen, hristiyanlığı ne kadar yüceltirsen, PAPA felan sana o kadar para veriyormuş.. Ve bu yüzden Exorcist filmi bedavaya gelmiş.
Ne kadar doğru bilemiyorum..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 22 November 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
NOT: Duyduğuma göre, filmde ne kadar haç gösterirsen, hristiyanlığı ne kadar yüceltirsen, PAPA felan sana o kadar para veriyormuş.. Ve bu yüzden Exorcist filmi bedavaya gelmiş.
Ne kadar doğru bilemiyorum..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard

oha bence yalandir o cunku exorcistte seytan hac la masturubasyon falan yapio hatta ilk ciktiginda acaip tepki aldi film ben pek sanmiorum[hline]Liseli var ya ,ah o liseli
Kisa etekli,dar elbiseli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...