McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Ne zamandır soracaktım unutuyom. Kitap kapaklarındaki resimlerde kafada ki parlak metal de nedir yaa... Adam androide benzemiş. Drowlarda tip yok zaten o kafasında ki ile kel gibi olmuş.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 [Bu mesaj McFrenzy tarafından 02 November 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 takı. bi olayı yok...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Legacy of the Drow serisinin kapaklarındaki drizzt tipsizliği aşmakla birlikte çürümüş evsize benziyo. Ama gel gelelim son çıkan kitapların kapaklarında baya bi karizmatik...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Lockwood farkı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Yakın temasta Artemis e kafa atmak için giydiği altın başlık diyelim[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 heh...[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Starless Night'ta drizztin yüz ifadesi çok komik ya bir kaş aşağıda bir kaş yukarı da. İlk kitaplardaki kapaklar çok daha güzeldi çizgi film havasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Sus olmasinin yaninda 2 buyuk olayi daha var... 1. olarak savasirken saclarinin gozune dusmesini ve gorusunu kapamasi savasini cok engellemese bile doguracagi rahatsiz edici durumu ortadan kaldirmak ve 2.si de kafasina inebilecek herhangi bir darbeye karsi kafatasini korumak.. Tabii bi de kafa atma olayi var ama o anlik bisi ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hangi kitaptı unuttum zenciydi bitanesinde adam harbi harbi esmer yapmış :D zenci adam ya!!!![hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 icewind dale trilogy nin illk kitabının kapağında yere eğilmiş elinde kan gibi bişey var ama drizzt zenci zaten drow=zenci elf :)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Drizzt in kafasındaki metalin çok acıklı bir hikayesi vardır: Kurtuluş savaşı sırasında cephelere mermi taşınması gerekmektedir. Fakat taşıyacak gönüllü olsa bile sağlam bir araç bulmak neredeyse imkansız hale gelmiştir. O sırada Neverwinter ormanlarında mangal yapmakta olan drizzt geri döndüğünde görürki korumaya çalıştığı topraklar düşman tarafından işgal edilmiş, toprakların sakin halkı ise binbir zorlukla savunma yapmaya çalışmaktadır. O anda ranger duyguları kabaran drizzt, "boşuna mı 1 barbar lvl aldık. açıyorum len rage i" diyip yardıma koşar. Fakat yaptığı bilinçsiz hareketler sonucunda kafasını bir top mermisine çarpar ve kafa tasını çatlatır... Savaş sonunda kafaba halki aralarında topladıkları paralarla drizzt in ameliyat masraflarını karşılamak isterler ama öğrenilir ki bu tarz bir ameliyat evermeet elfleri tarafından yapılmaktadır. Olayın imkansızlığını zar zor anlayan kasaba halkı kendi imkanlarıyla tedavi yapmak isterler. Fakat gel, drizzt, git drizzt diye taşıya taşıya çocukcaazın kafasını en şekillisinden kırmayı başarırılar. Naapsak, naapsak diye düşünen halka köyün delisi akıl verir: "Kafasını kalaylayın, böylece paslanmaz" diyen delinin fikrini uygulamaya koymak isteyen kasaba halkları biriktirdikleri, altın, gümüş ve bezneri metal eşyaları eriyip drizzt in kafasınıda içne sokarlar. Sonuçta ellerine metal kafalı bir drizzt çıkar... Budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 beyni olmadığı anlaşılmasın diye war o metal...[hline][small beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Halbuki bikaç level da rogue alsaydı evade ederdi hoplardı zıplardı, bölede şebek olmazdı...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Starless Night'ı kapağı yüzünden alamıyorum :-) adam resmen yandan yemiş bi japona benziyo(japonu deri rengi bakımından söylüyorum:-)) ayrıca gözleri de kusmadan önceki bi kaç salise boyunca bakabildiim kadarıyla mavimsi bişeydi:D kısaca kitabı gördüünüz an gözünüzü kapatıp, kapağı yırtıp atıp öyle alın ben öyle yapacam şahsen:) bu arada yukarda bi arkadaş drizzt'in kafasının kalaylanmış olduunu sölemiş inanırım wallaa hele bu resmi gördükten sonra kesin kafayı bişeye çarpmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Drizzt'in derisi gece mavisi yani zenci cizilmesi dogal ancak yer yuzunde kaldikca pembelesiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ne alaka hiç ööle bişi bahsedilmio kitapta hep de kara derili olduu tasvir edilio![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 w3 deki night elf lerle birebir aynı diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bilmiorum bence kötü çizim ve o pembe oklayı da tamemen sallamasyon alakası yok her kitapta kara rengindan bahsedilio[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Drizzt's Guide to Underdark kitabında görmüştüm, drizzti resmen arap gibi yapmışlar :) Yıldızsız gecenin kapağında da kadir inanıra benziyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 "kadir inanır" zuhahahahaa:D:D:D:D[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Senin bu dediğine gene Kadir İnanir... Drizzt zaten ezik ne kadar karizmatiklik katarsan kat gene ezik gene.. Fuzul du okunuşu onun bir bakışı bir asaleti varki kimsede yok karizma ariyorsan onun resmine bakin ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Bivrip, 07 November 2003 18:21 tarihinde demiş ki: ne alaka hiç ööle bişi bahsedilmio kitapta hep de kara derili olduu tasvir edilio![hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Aslında şimdi uzun uzun Dark Elf özelliklerinden, gün ışığından etkilenme ve radyasyonla alakalı olmalarından, pigmentlerinin özelliklerinden falan bahsederdim ama vaktim yok.. Olsa da üşenirim ama neyse... Sadece hikaye kitaplarında bahsedilenle sınırlı değil dark elf özellikleri.. Neyse, sen sallamasyon de... Öyle bilmenin de bir zararı olmaz heralde sana... Hayatta başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Abi sen baya baya sallıyosun ne radyasyonu ne pembesi... dark elfler güneşe çıktığında hala siyah renkli kalırlar. drizzt senelerce yüzeyde güneş ışığında yaşıyo ve salvatore son kitabında bile drizzt i kara tenli olarak tasfir ediyo. Yalan mı söylüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Rewendor, söylediklerin gerçekçi olabilirdi eğer dark elflerin deri renginin evrimle ya da biolojiyle ilgisi olsaydı. Araushnee (bilinen adıyla lolth), seldarine'e (elf pantheonuna) ihaneti üzerine bir örümcek biçimine hapsedilip abyss'e postalanırken, onun takipçileri de (house ilithyri ya da öyle bişey, bu günkü drowlar) kendi karanlık doğaları yüzlerine vurularak underdarka kovalandılar. dolayısıyla yüzeyde kalan bi elfin deri renginin değişmesi pek olası diil...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 13 November 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Ben sizin dediğiniz yanlış demedim ki... Doğru. Fakat dark elflerin geçmişinin bu olayı yalanlaması veya bu olayın onları yalanlaması sözkonusu değil dedim... Doğru Drizzt son kitaplarda bile kara tenli olarak tasvir ediliyor. Fakat derisinin rengi açılıyor. Tam pembeleşme sayılmaz aslında pembeleşme biraz da resimlerin etkisiyle bizim arkadaşlarla uydurduğumuz abartılmış bir terim. Fakat gün ışığı ve Underdark'ın çeşitli etkenlerinden yoksunluk Drow vücudunda gözle görülür değişiklikler yapıyor. Tabii bunlar 1-2 ayda veya yılda değil yıllarca kalmakla alakalı. Şu okuduğum kaynağı bir arayayım tekrar... Eğer bulursam yollarım buraya da ismini. Kısaca yüzey kara elflere bazı dezavantajlar kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar