shapshal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ben çok küçükken bilgisayar oynamaya başladım (6 yaşında!!) şuan 14 yaşındayım neyse rezil olduk geçioruım küçükken ingilizce türkçe karışımı şeyler sölemeyi çok severdim yarım yamalak bildiim şeylerle sora sh nin ş die okunduunu örenince shapshal yaptım nickimi. paticiğe üye olurken klasik nickim olan shapshalı yazmıştım. halbuki bi süre sonra shapshal..ne bliim kötü ve klasik geldi,ben de heryerde dorlin reerblood kullanmaya başladım (icq dışında,icqda booker t,o da bi deişiklik olsun diye).ama sonra deişmedi işte nick,shapshal olarak tanındım öle kaldı[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ultıma onlenıde bınek ısmı bıldıgınız gıbı ordan aldım ılkte nebulaya acce kayıdında aldım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bende cok kucukken bilgisayara basladım hatta ilk 2 oyunum sim tower ve sim farm dı. (comodordkai prince of persia yı saymıyom). neyse 5 yıl once mi ne cocacola serinyer e katılırken balcık gibi bisi yazmaya calıstım. ama ozamzan 10 parmak deiliz tabe . baltic diye bisi cıktı. daha sonra bu nicki unuttum batilc e donustu. Hatta serinyerin bana verdigi sifre hala aklımda ve her seyimde onu kullanırım Telefon pinimde bile! :-P[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ya bu arada leviathan neydi ya oyunlardan herangi birinde kaafyı taktım yarın fizik sınavı var kasıorum ama calısamıorum su leviathan yuzunden. hatta bi oyunda bilmemne leviathan diye geciodu.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 yıl:1998,katalitik sobanın ısıttığı küçücük odada 3 arkadaş atkılaryıla bereleriyle fallout oynamaya çalışıyor,doğrusunu söylemek gerekirse sadece pc'nin sahibi oynuyor diğer elemanlar kah oyuncuya gaz veriyor kah yetti baydı kapa şunu starcraft oynayak diye inliyor kah,arkadaki gameshow dergilerine göz atarken military base'e girilir,3 kişi arasında oyunda bu kadar ilerleyen başkası olmadığından yeni ortamı gören elemanlar hobarey diye monitöre yapışır,lieutanent öldürülür,alarmlar çalıyor yusufum yusuuuuuuf diye kaçılırkenbir force field'dan ağır yaralanan oyunun en iyi en süperrrrr en güçlü,en baba,en sadık,en tüylü,en dörtayaklı npc'si dogmeat hain bir süper mutatnt tarafından ölmeden 1-2saniye önce öldürülür,"DOOOOOOGMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAT!HAYIIIRRRRRRRRRRRRRRRR!"naraları içinde dogmeat'in kanlı cesedi yere düşer,power armorlu genç,"seni unutmayacağımsadıkdostum,mekanın köpek cenneti olsun elveda"der ve aylardır wasteland'da gördüğü acılardan biriken bardağa son ve çok büyük bir damla düştüğünden ilk ve son kez ağlar,gözünden 3 damla düşer"seni unutmayacağım dostum seni daima yaşatacağım" heh arkdaşlarım doggy diye çağırır beni :) hatta bf 1942'depz4'e atladığımda arkadaşlarım "aha doggy atlladı tanka,yürü doggy göster bize doggystyle'ı"diye hava basarlar bana heh[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 silencer: CS için 99 ortalarında seçtiğim nickname.Crusader : No Regret ve Crusader : No Remorse oyunlarının kahramındır.radiant: Nebula yönetiminde bulunduğum zamanda bunu kullanmaya başladım, çünkü başka bir silencer mevcuttu. Bir Magic :The Gathering kahramanıdır, melektir, güzel bir karttır. [archangel]merovingian: Paticik userlarım radiant ve silencer'ın şifrelerini unutuşum ve bir daha geri alamayışım nedeni ile aldığım yeni usr için seçtiğim nickname. matrix'teki merodan esinlendim.[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name.radiant victor! //system halted. enjoy the silence.[Bu mesaj merovingian tarafından 19 November 2003 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Aklıma bi anda gelmedi eski nickim olan "silent majority" den sıkılmıştım yebi bişi bulayım dedimi sonuç "Exception" oldu, xception yazıorum bende.. Ilk cs de kullandım..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 seneler önce ilk defa @.net IRCde kullanmıştım GrudgeBringer nickini. o ara Warcraft:Dark Omen yeni çıktıydı. bilen bilir grudgebringer'ı. Orcrist ve Glamdring'i de kapamıştım o zaman. ama grudgebringer kaldı nedense. heralde başka yerlerde hiç kullanamamamdan kaynaklandı. sonradan millet üşenip grudge dedi paso. ben de üşendim uzun uzun yazmaya. ööle grudge oldu sonunda :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Önce 97'de 'efec' diye iğrenç bir nick ile ICQ UIN aldım.Sonra 99'da Unreal oynarkene ordaki botların tekinden gördüğüm 'Botanika' nickini sahiplendim hatta CS 6.1 ve battle.net'teki Diablo I günlerim bu nick ile geçti.Derkene UO'ya başlayacağım gün geldi ve bende şu anki nickimi buldum...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ilk oynadığım oyun. ilk kez burda kullandım. ex ve extra olarak visualanomaly, artistanbul( hadisenin kendisinden çok çnce vardı bu nick benda), omerbey gibi nicklerim mevcuddur.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 diablo 1 ilk çıktığı zaman, bi karakter açarken aklıma gelmiş ve öyle kalmıştır benim. her yerde kullandım, mircde icqda forumlarda... kaç sene olmuş yuh ehe deişik versiyonlarıda vardır duruma göre kullanmak için ama genelde Norak'tır. hatta ben imzami Norak die atıyorum son 3-4 yıldır. yakında nüfus cizdanıma yazdırcam :)[hline][i]Wow - MM [Bu mesaj Norak tarafından 19 November 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 İlk kız arkla ilgili bir nick buluşu diyelim...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 1990, daha kimselerin nicki falan yokken amiga utility disklerim arkadaşın oyun çekimi dükkanına sık gidip geldiği için karışmasın diye üzerlerine Sufi Utility 1 diye yazmamla başlar ilk kullanışım. artık ismim diye benimsediğim bir hale geldi aradan geçen 13 seneden sonra. neden sufi oluşuna gelince, sufi olamasam bile sufi felsefesini seviyor oluşumdan dolayı seçtim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bi arkadasim soyledi olur dedim ogunden sonra kullanabiligim her alanda cekinmeden kullandim kullanmaya dewam edicem hatta burdaki kanadali elemanlar beni nickimle cagiriyolar bayaga guzel oluyor isim hakkini nasil satin alabilirim ?? cidden almak istiyorumda..[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ne zaman olduğunu hatırlamıyorum bi arkadaş bana bir kart vermişti (arabian knights veya mirage) kartın adını hatırlamıyorum ama sanırım prowling nightstalker gibi birşeydi zaten gölgelerde dolaşan assasin konseptine de hastaydım nickimi "slayer 3.16"dan "Nightstalker"'a değiştirdim.(eski nicki de bir güreşçinin adından türettim) Sonradan öğrendim ki nightstalker türü 50 kadar kart varmış ve pek çok insan da bu kartlardan esinlenmiş o nedenle de "amade" ismini yarattım (eğer bir yerde "amade" ve "nightstalker" isimlerini yanyana görürseniz ben "amade"yimdir)[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 infected nickinin infeqted ile karıştırılması sonucu değiştiricektim dedim millet inf diodu bana kısaltması aynı olsun dedim infinity olur mu diye düşündüm irenç oldu infernal olsun dedim sora[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 eskim nickin LionHearth fazla iddialıydı ve isimden çok lakap gibiydi.bir gün sözlük karışıtırken aslan kalbi diye birşey gördüm atladm regulus yazıyordu.sonra gök haritalarını açtım baktım.beğendim kullandım.oyunlarda falan regulus misericord yazarım misericord'da orta çağda ölümcül yara alan şovalyelerin acı çekmemesi için rahiplerin kullandığı bıçak tek vuruşta öldürüyor il olarak d&d uo shard da kullandım ve serverda terör estirdik mosquito ile...(level sistemi vardı en güçlü adam level 5'ti ben evel 13 mi neydim :)) ayrıntılı bilgi için imzama bakın[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bir gün abimin bilgisayarında Blackice diye bir web link görmüştüm.. Çok anlamlı gelmişti bana CS falan derken kısacası baya bi kullandım.. Sonra Paticik dolaylarına girdim.. Ama o sıralar UO oynadıgım için arklarımın beni bu isimle tanımaz diye paticik forumlarına başka bir nickle kaydoldum.. Sonra dedim ulan banane onlardan ben yıllardır kullandıgım nickimi koyarım alla alla : Açtım yeni accountumu "bu nick alınmıştır " diyor.. Bohuehaeh! Bir de baktım Anarchy Online - Shadowlands yetkilisi de bu nicki kullanıyo dedim yok yaw özenti falan sanarlar.. Ülen dedim özümü niye boziim koyacam işte dedim : Black1ce'ı düşündüm olur olur dedim (Blackic3 diye bi acc'im de var ama hacklendi hem onu : Blekiküç diye okuyolardı iyi oldu sağol hacker kardeş) ve koydum.. The end.. :) :=)[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] [Bu mesaj Black1ce tarafından 20 November 2003 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 valla bi 5 sene önce kullanmaya başladım. Quake felan oynuyoruz klavyeyle strafe yaparaktan felan. Archangel'di başta baktım büssürü çıktı FRP ye özenenler tarafından. sonra bende commanderi oldum klanın. işte lider , yol gösteren , leader gibisinden Head oldu. sonra kız arkadaşım Heady dedi bi gün felan öyle ikilemde kaldım. aman aman aman ne hallere düştüm yar.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 2 sene önce kullanmaya başladım, bildiğin şeytan işte[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Valla Christian Jacq'nun(yaklaşık 3 sene önce)o ünlü serisini okuduktan sonra çok etkilendim ve onun koydum.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 nebulaya kaydolacaktım.adımın baş harfleri olan ers'yi girdim.en az 4 harfli olması gerekir diyince de a ekledim ears oldu.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ben biara elfçe türkçe sözlük sözlük karıştırıodum ozaman buldum bunu hoşuma gitti :D ama genelde nickim fallen ya da thedarkelven olur onlar da darkelflere deli ilgi duymamdan ve doom müzikten [fallen][hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bg2 + tob 'u ilk bitirdiğim karakter ismim arkadaşlar arasında "frp name finder" olarak tanınırım, ve yarattığım ve en sevdiğim isim budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Sene 97 98 civari ilk defa mirce giriyorum o zamanlar mitoloji hastasiyim tabe.. (dogu japon cin filan falan..) orda bi yerde Yujinan die bi kara tanrıdan (karanligi getiren) bahsediliodu (öle bisidi galba tam animsamiom uzunda olabilir daha ) ben kısaltıp Yujin yapmistim.. sonasinda ehe sifresini kaybedip uzun bi süre yujin_ die dolasmisliğimda vardir.. hep gülerim hatta mailimi bile yujin_ die aldimdi.. o günlerde.. simdi Creel.. sanırım bunuda ums shannaranın kılıcındaki bi karekterin soy adı idi ismini hatırlamiyorum ama.. uzun isim olarak kullandiğimda (genelde oyunlarda) Creel Demastikus (Demas... Anarchy onlinedan hatıra kaldı buda)[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar