Foxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Hep merak etmisimdir , cok absurd nicklerde var pepelekte ama sahipleri aciklasin da anliyalim. Mesela benim tilkilere sempatim vardir ama Fox adi internet aleminde sonsuz tane oldugu icin dedim ki bi X daha koyayim Foxx olsun , unique olsun. Ama ogrendim ki foxx da cok varmis ilk dusunen ben degilmisim. Ilk olarak Starcraft battle.net'e girerken aklima geldi orda yazdim. 1997 yazinda.[hline]I am here in town to kick ass and chew bubblegum and i am all out of gum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 cs beta 5'e başlamadığımda =LeadeR= diye gelmişti aklıma.[hline]Petrvs the Cabalist - Alb/Excalibur [b]Ivan, the Valiant one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 nicki ilk gordugum yer Dungeon Keeper' oyunuydu daha sonra 2nd Edition Monstrous Manual'da da gorunce ulan bunu nickim yapiim dedim yillardirda aynidir degistirmem. Secme nedenim ise kopeklere hastayimdir. Gercek hayatta da Doggy diye cagrilirim :) (Onun hikayeside uzundur... jankis veya fizban anlatir simdi South Park baslio :P)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Sene '99 lise 1 deyken bi matemetik dersinde bi arkadaşla sıkıntıdan yapıcak bişiler arıyoduk.Sonra bi şekilde saçma ingilizce kelimeler türetmeye başladık falan.Bi süre sonra benim aklıma Axe-Dice geldi.Çevirince Balta-Zar oluyor(aslında zarlar ya neyse).Bildiğimiz Balthazar.Hoşuma gitti bayaa.O zamanlar CS oynardık bol bol bende bunu nickim yaptım.Ordan kalma artık her şeyde Axedice kullanıyorum. Bizim sihir kafe vardı o zamanlarda (gerçi hala var da sahibi uğur abilerdi daha el deiştirmemişti) orda bunu oyun içinde ilk anlattığımda millet kopmuştu bende 1 kişi dışında karşı takımı temizlemiştim(kimsede oynuycak derman kalmamıştı:-P) Şimdi bakıyorum da o kadar komik gelmiyo ama çok bağdaştım axedice la.Hatta birden fazla burak diye tanıdığı olanlar beni axedice diye kaydediyor telefona.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Ben normalde Jalapeno nickini kullanırım Güney amerikada yetişen bir tür biber.İtiraf ediyorum bir arkadaşta görüp beğenmiştim sonra izinle telif haklarımı üzerime aldım çok anısı vardır (: Deep Night ı da bg2 oynarken orda deep-night armor vardı biyerde ordan aldım çok ezik aslında (:[hline]Most Charismatic One [Bu mesaj Deep-Night tarafından 28 Aralık 2002 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Tahmin etmiştim (:[hline]Most Charismatic One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Berk; peplek için geçerli olan bu isim-nick karışımı olay tamamen benim ultimatrye -heygidi günler be- kaydolurken uzun vadeli bişeyler düşünmemiş olmam. "amann bide nick mi düşünücem berk-evet küçük harf-yazar geçerim" dememden kaynaklanıyor. daha sonra pepeleğe geçildi yazı filan yazıyoruz filan wastiden rica ettim ilk gari büyüttü.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 1995'de elimdeki dövmeyi yaptırdığım zamanlar çok anlamı vardı siyah gülün benim için, halen de var tabi ama o zamanlar daha ateşliydi geyik diye almayın bunu ama [benden beklenmez ciddi bişe ama neyse] biraz isyan biraz baş kaldırış vardı özünde, çok sonraları okudum Knight of the Blackrose'u ama öyle bir üst üste geldi ki bu sefer de Soth ile özdeşleştirdim bazı şeyleri, sanki bir yerlerden ilham gelmişti ve sebebini bilmediğim bir şekilde yönlendirilmiştim buna sonrası daha bir tuzu biberi oldu, adımı unuttuğum bile oldu kimi zamanlar, sonra farkettim ki ben blackrose nickini/ismini seçmemiştim, ben zaten blackrose'dum ama bunu farketmem biraz zaman almıştı... ;) [Bu mesaj BlackRose tarafından 28 Aralık 2002 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Sene 1996 Nete ilk girişti benim için... Sene bilmem kaç Çevremdeki herkez -ailedekiler haric- Mumi der. ilk Nickim MuMiydi..Half-Life daki teorilere,konuya hasta oluşum Sene 2000 ve Konyadaki bir HL turnuvasında 1.oluşum üzerine Baktım çok fazla Mumi var..Ve karı,kız sanıyolardı... Sene 2000 Yüreğimden Bir parçamın eksik olduğunu,kısacak sevdiğim kızın "eksik" (çok uzun hikaye) olduğunu anladığım zaman Nickim benle bütünleşti... HalfMumi olsun dedim.....Öyle oldu.... http://www.mumi.metrosu.com[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 said: LeadeR, 28 Aralık 2002 00:29 tarihinde demiş ki: cs beta 5'e başlamadığımda =LeadeR= diye gelmişti aklıma.[hline]Petrvs the Cabalist - Alb/Excalibur Ivan, the Valiant one. ben senı tanıyorum ya csden bende cs den j@cabo idi ama senı tanıyorum kesin...[hline][b]sméagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 said: Halfmumi, 28 Aralık 2002 01:06 tarihinde demiş ki: Sene 1996 Nete ilk girişti benim için... Sene bilmem kaç Çevremdeki herkez -ailedekiler haric- Mumi der. ilk Nickim MuMiydi..Half-Life daki teorilere,konuya hasta oluşum Sene 2000 ve Konyadaki bir HL turnuvasında 1.oluşum üzerine Baktım çok fazla Mumi var..Ve karı,kız sanıyolardı... Sene 2000 Yüreğimden Bir parçamın eksik olduğunu,kısacak sevdiğim kızın "eksik" (çok uzun hikaye) olduğunu anladığım zaman Nickim benle bütünleşti... HalfMumi olsun dedim.....Öyle oldu.... http://www.mumi.metrosu.com[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Duz mantik yapayim , adin muhammer falan mi.[hline]I am here in town to kick ass and chew bubblegum and i am all out of gum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Diablo 1 yeni çıkmıştı Bende 386 vardı cd rom yoktu tabii arkadaşta oynuyordum arkadaşım bana Arkaine's Valor diye bir zırh göstermişti mükemmel birşey diye quest falan çok hoşuma gitmişti ilk orada gördüm o zaman internet diye birşeyden pek haberdar değildim diablo oynuyordum paso ve karakter adını arcane yapardım nasıl becerdiysem arkaine i arcane diye aklımda kalmış.. karıştırmışım büyük ihtimalle..hatta bu hatamı bi ay önce falan öğrendim bende diablo 2 de arcane i niye yanlış yazmışlar arkaine diye yazmışlar diyordum yine şans eseri diablo 2 çıkmadan önce arcane yerine arkaine yazdığım oluyordu okunuş benzer diye galiba arkaine yi arcane olarak algılamamın nedeni arkaine's valor ın alındığı level civarında guardian büyüsü öğreniliyordu ve arcane knowledge gained diyordu ora aklımı karıştırdı.. emin değilim ama nickim hem arcane hem de arkaine ben o zaman arcane in sözlükten anlamına bakmıştım beğenmiştim hoştu sonra internete girmeye başladığımda arcane diye girdim ama ben hem arcane im hem arkaine :) karışık yani :)[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 walla ilk nickim değildi bu ilk nickim CaraM0n idi ilk net aleminde değildik sonra net alemine atıldık baktım etrafta çok var banal bişey bi gün spiderman izliyordum avcı craven ın bölümü wardı çok karizma geldi tipide ,Craven koyucam dedim ama sonradan anladımki Kraven yazılıyormuş onun adı bende değiştirmedim Craven kaldı.[hline]www.hayalkent.com/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 seneyi unuttum :) osiye başlamışım char ismi gelmedi aklıma o arada tvde düüüt düüüt diye piposunu üflüyodu temel reis :) dedim popeye koyim böyle kaldı sonra :)[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Jacabo imzani cok begendim , herkese tavsiye ederim.[hline]I am here in town to kick ass and chew bubblegum and i am all out of gum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 sene 99 Arkadaşın evinde kalıcam.. film izlemeye karar verdik O da bana bi filmden bahsetti fln adı New Jack City (HAla begenerek izlerim) (Oynayanlar: Wesley Snipes/ice t/Mario Van peebles/Judd Nelson) koyduk izlioz fln bende tabi malum (eski nickim Acera-X bisiklet furyası doneminden kalmadır.. Shimano'nun bisiklet parçası setlerinden birinin adı ve malcolm x in birleşimi) bende nick arıyorum izledik ve Gee Money diye bi tip vardı filmde sempatik bi eleman fln.. Ben bu nicki aldım 1 ay fln kullandım Sonra dedim bu cok uzun oluyo olmaz boyle ve GeeM yaptım sonra da millet sanki tek bir kelimeyi sırf karizmatik olsun diye son harfi buyuk yaptıgımı sanıp laf fln attı ben de dedim artık nickimle bağdaştım son harfini de kucultiyim uzun suredir Geem nickim (pepe uyeligim eskidir baya :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 haftabaşı nick deiştirdiim bi dönemdeki planeshift prerelease inde foil lord of the undead cıkmıştı, flavour text ini de sevmiştim (ama unuttum şimdi :)) lafı da Lord Dralnu die biri soluodu. Bi hafta fln sora iste nick imi Dralnu yaptım, daa sora planeshift in kitabını okuyunca aslında ne kadar gereksiz bi karakter olduunu anladım ama tekrar nick aramaya usendiim için dralnu kaldı .. yakın zamanda fazla evil diye deiştiriim dedim ama yeni nick bulamadım yine dralnu kaldı .. pepelekteki ilk nick im olan sarevok u da o aralar bg2 oynadıımdan koymuştum heralde hatırlamıorum bile .. ama 1-2 hafta sora cok pisman olmustum ve sırf o acc app. oldu diye yenisini almamıstım sanırsam (:[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 leman okurken deli cevat karakterine hasta olmaya başladım..sonra da kendi sonumu gördüm o adamda..öyle oldu..1-2 yıldır deli cevat..ama şimdi değiştirme şansım olsa tamamen kendi uydurmam bi kelime üretirdim..ama geçti artık salmışız ortamlara ünümüzü dc diye :p[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 senin nickin dralnu deilki gralnu :)[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Suanki Nickim Bu Degil degisti ama Buraya uygulayamadigim Icin Bole Kaldi Simdiki Nickim Lequiera 1 Hafta Once Kendime Bir Char yaratirken Ismi Ne Olsun Die Nette Fantastic Character Names die arattim cikan bi sitede bu hosuma gitti ve ustume aldim :P[hline]L.E.Q.U.I.E.R.A.: Lifelike Electronic Quadruplet Used for Intensive Exploration and Rational Assassination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 1999 da basladin sen osiye pop. benden 2 ay once temmuz gibi olmasi lazim.[hline]I am here in town to kick ass and chew bubblegum and i am all out of gum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Muhammer? lol Hayır..MuMi...Real name bu :) yaklaştın Foxx[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Sene 97, ilk aylarıydı sanırım. İlk girdiğim ve daha sonradan ayrıldığım üniversiteden nete girip chat yapcaz. İlk defa chat yapışım aynı zamanda ilk kez nete girişim. Undernet'e gircez, arkadaştan duyduğumuz kadarıyla mirc'da connect e tıkladıktan sonra ping pong yazana kadar bekliyoruz eheh. Options'dan nick ayarı yapıcam, ne yapiim ne yapiim off pof diye düşünürken o zamanlar oynadığım Wing Commander 4'ten bir nick aklıma takılıo :D Catscratch. Name kısmınada Troy Carter yazıorum. Ama undernette nick için 9 karakter kabul ettiği için Catscratc oluo orda nickim :D Ondan sonra işte türk serverları falan felan derken. Ondan sonrada heryerde bu nicki kullanıyorum :D Tabi uo'da felan acc name'im Catscratch charlar değişik isimde o ayrı. ICQ'da Catscratch diye aratırsanız ilk sayfada çıkarım illaki ehehhe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Murat Mithat :D nasil yazdigim belli degil :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 muammer muharrem falandır muammer die arkadaşım var mumi deriz seninde odur belkim[hline]www.hayalkent.com/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar