Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılsak da Beraberiz'den sonra Çocuklar Duymasın da çöplüğe gitti


Bone

Öne çıkan mesajlar

Ayrılsak da Beraberiz'de Janset dizinin bir parçasıydı. Şimdi belki ondan daha hoş bir hatun geldi. Ama onun hissini veremiyor. Berna karakteri, Janset ile özdeşleşmişti. Yeni gelen ise onun o iyi kalpli tavırlarını yansıtamıyor..
Janset Yarım Elma'ya geçti. Aynı Berna gibi bir karakteri canlandırıyor orda. Başarılı bir dizi, ama Ayrılsak da Beraberiz de kalsa daha iyi olurdu..

Bir dizide oynayanlar, hatta seslendirme bile değişse, o dizi biter. Çöplüğe atılır. O aktör veya aktrise dizi boyunca alışırsın, o da kendi rölüne alışır.. İşte Janset, Ayrılsak da Beraberiz dizisi kendini tekrar ettiğinden Yarım Elma'ya geçti, aynı Berna rölünü (belki de farketmeden) orda devam ettiriyor..

Aynı şey Çocuklar Duymasın'ın da başına gelcek. Pınar Altuğ diziyi çok önemsiyormuş, o yüzden ayrılmış. İyi halt yemiş. O kadar önemsiyorsa, medyada ve özel yaşamında yaptıklarına dikkat etseydi. Demek ki o kadar önemsemiyor.. O zaman bizleri düşünsün ayrılmasın..

Bilmiyorum belki dizi derken aklınıza bir filmden biraz daha uzun ve birkaç bölüme ayrılmış bir program geliyor. "Acaba yarın ne olcak?" "Aa bak ne kadar sürpriz oldu" Gibi cümleler kurmak istiyorsunuz. Birkaç bölümden oluşmuş Arkası Yarın'ları tercih ediyorsunuz..

Ama benim (ve belki de birçok kişinin düşüncesine göre) için önemli olan, bir dizinin hangi bölümünü izleyeyim, hep aynı duyguları yaşamam..

Mesela Tatlı Hayat. Haluk Bilginer oynuyor. Hep izleyemiyorum. Ama izlediğim zaman hep gülüyorüm. Komik geliyor. Aynı şey En Son Babalar Duyar dizisi için de geçerli. Belki her bölüm birbirinin aynı, belki Arkası Yarın'lık bir dizi değil, belki "acaba yarın ne olcak" düşüncüsüne kapılmıyorsunuz. Ama dediğim gibi diziyi izliyorsun, mutlu bir şekilde başından kalkıyorsun..

Neyse sonuca gelelim. Janset gitti Ayrılsak da Beraberiz dizisi bitti. Pınar Altuğ gidiyor, Çocuklar Duymasın dizisi de bitiyor.. Güzel bir diziydi yazık oldu..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiğiniz türdeki dizileri denk gelirse izlersiniz ama özellikle başlasa da izlesem olayı yok bana göre ayrıca çocuklar duymasın dizisine kim gelse veya Pınar Altuğ gitmese de bence o dizi bıktırdı artık ayrılsak da beraberizin dediğiniz gib en önemli oyuncusu Janset gitti ve dizi bitti şimdi sadece ve sadece ekmek teknesi kaldı piyasada oda 10 numara bi dizi.
Ancak yine de benim tercihim 2 bölümünü kaçırınca bi sürü şey kaçırmış olduğun kendine bağlayan diziler bk. KURTLAR VADİSİ,DELİ YÜREK başkada yok bir zamanlar bide Kara Melek vardı :=) artık oda yok he unutuyodum Cami hocada hangi diziydi oda baya ilgi çekiyo bana o denk gelirse seyrediyorum.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En Son Babalar Duyar'ı çok beğenerek izliyoruz ailecek.
Evet belki Bonecrusher'ın dediği gibi okadar da matah bi dizi değil ama insanı güldürüyor en azından. ve Oyunculuklarda başarılı bence.

Kadir rolune hastayız :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi "oha mumi deli yürek mi izliyormuşun" diyeceksiniz..
Deli Yürek diyicem...diyorum hatta.. :)
ilk zamanlar ve sonlara doğru
"hobaaa" dediğim,bazende "hade lean" dediğim bir diziydi..
Bir daha gelmez onun gibi :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yenge bu duruma ne diyor acaba :-D
said:
Absolut, 19 November 2003 16:50 tarihinde demiş ki:
Evet bence de Arzum Onan süper uyar. Ahh ahhh gene aşkım depreşecek Arzuma.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuklar duymasın iyi kötü yürütüyodu ama pınar altuğ'un ayrılması bitirir bence.. ayrılsak da beraberizi oldum olası sevmedim trt zamanından beri hele o papak saçlı kız gidince daha bi kötü oldu bence.. yine en iisi şu an en son babalar duyar. O da biraz yaşlı kesime hitap ediyo.. Ne biliim yaw yok bitti gitti diziler kalmadı piyasada
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...