Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Evet, bazı nwn portrelerinin fotograflar üzerinde yapılan değişiklerle yapıldığını belki duymuşsunuzdur. İşte size bunlardan bir tanesinin orjinal halinin resmi: Şimdi de nwn'de ki portresiyle karşılaştıralım: Aslında üstüne zırh koymadan da koyabilirlerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 çok iyi ! :) aslında bir sürü resimle yapılabilir hatta bende deniyim bi ara[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 oha çok iyi ya:) portleri çiziyordu bi ressam diyorlardı..yalanmış:)[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 nwn'de bildiğim kadarıyla hep böyle editlenmiş resimler koymuşlar bildiğim kadarıyla.. hatta level dergisinde bu resimlerden nasıl yapabilirsiniz onu anlatıyordu[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 evet gayet te güzel anlatmıştı ama orada sadece zaten portrait olan bir resmi nasıl oyun atmosferine uyarlayabileceğiniz yazıyor yani bu resimdeki gibi adamı uçurup yerine büyü koymak için yeterli değil onun için photoshop öğrenmek lazım biraz :) o yüzden niyetlenmeden önce düzgün bi resim bulun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 mesela liv tyler olur :)[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 olmamalı :p oyun oynanmaz hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 muahahah[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infrax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Liv Tyler istiyosaniz LotR'dan SS alın. orda elf zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 şimdi anlaşıldı neden portrelerin hemen hepsinin cıbıl wizard/rogue tiplemeleri olduğu, şu portrenin de kaynağını gördüm ya asla kullanmam hiçbir şekilde, büyü yapmayı değil de müstehcen şeyler yapmayı düşünen bir karakter.. :lol: bütün rp duygularımı şeyettiniz yani şu başlıkta.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 O resimler için yağlı boya diyorlardı.. Ben de oturup ben niye böle yağlı boya resimler yapamıyorum derdim.. :D[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 (bkz: iktidarsız mutant roleplayi)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 alık alık bakan helm priest'i tanıdık geliyordu, anlaşılan arcane'in saçları remove edip kullanmışlar..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cressida Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 http://www.karwal.dk/portraitportal/femme.htm bu adreste bazi unlu aktrislerin gercek fotograflarindan yapilmis portreleri gorebilirsiniz.."male" kisminda bazi aktor portreleri de var..photoshop ile yapilabilen seyler bunlar, kendi resminizden kendi portrenizi yapmaniz bile mumkun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar