Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 abi bana ne 2. dünya savaşından, 1. dünya savaşından.. ben, yunan mitolojisini, britanya iskandinav efsanelerini, dragonlancei, forgotten realmsi, çocuk masallarını düşünerek yazdım onu.. Hoş aslında elfler noel babanın yardımcıları çocuk masallarında ya neyse...[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: Bonecrusher, 05 November 2003 10:30 tarihinde demiş ki: abi bana ne 2. dünya savaşından, 1. dünya savaşından.. ben, yunan mitolojisini, britanya iskandinav efsanelerini, dragonlancei, forgotten realmsi, çocuk masallarını düşünerek yazdım onu.. Hoş aslında elfler noel babanın yardımcıları çocuk masallarında ya neyse Abi sen onları düşünerek yazmış olabilirsin ama orkları,elfleri, dwarfları fantezi kitabında kullanan ilk yazar Tolkien'dir ,sen değil.O yüzden fantezi ırkıyla özdeşleştirirken gözönüne alınması gereken, Tolkien'dir. Ha sen diyosan ki bu benim şahsi fikrim, saygı duyarım ama katılmam[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 abı su edebıyat fln olayların ıncıgını cıngını ınceleyıp bokunu cıkarmayın noolur? yok tolkıen bu eserı yazarken surdan esınlendı yok hobbıton onun eskı koyu yok vır vır yok cırcır... ya abıcım her eserde bıselerden esınlenılır tolkıen aldı kuzey efsanaleırnı koydu yenı bı efsnae urettı. bır profosor olarak bunları yaparken bır bıldıgı ıllakı vardı. onun herlafının altında bır gercek gızlıydı ama bız boswerelım bunları. en azından ben hıc sevmıyom boyle mıncırmayı eserlerı.... hea ayrıca... ben hıc orc gormedım abı samuraj zırhlı bıtek MORROWIND de gordum. baska bı ton orc gorduk hıc dıkkat etmedım baska ornek varsene sam...[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: BonePART, 28 October 2003 16:20 tarihinde demiş ki: 1 dunya savası canım[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. Ben daha çok orta çağdaki feodal sistemi düşünürek yazdı diye biliyodum[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 smerten, aklıma gelen ilk örnekleri yukarıda yazdım: morrowind, warcraft 3, age of wonders serisi (samuray miğferli orc warlord'lar var oyunun en kuvvetli melee birimlerinden)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bu arada smerten'e hak veriyorum.. yüzüklerin efendisi filmi ilk çıktığında cnn türk'te felan bu kitap hakkında belgeseller çıktı.. Meraklandım izledim fantazi, efsaneler felan anlatçaklar diye.. Ama tuttular yok 2. dünya savaşıymış, yok aslında tolkien bu kitabı anarşi çıksın diye yazmış, yok aslında gizli bir örgüte para desteği olsun diye yazmış.. kitabın içine bakçaksın, kitabın içi neyse o, inciğini cinciğimi, içini dışını karıştırıp rezil etmeye gerek yok..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: BonePART, 27 October 2003 16:15 tarihinde demiş ki: dwarflar kimdi ya bi sanişye dwarflar yok sanırım [hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. benim kendi fikrim dwarflar ispanyollar olabilir neden mi cüceler orta dünyada yaşar ama orta dünyanın işerine pek karışmazlar.ispanyollar da avrupadadır ama hiç bir avrupayı ilgilendiren olayla alakaları yoktur..altını severler..güney amerikayı altın için talan ettiler.cücelerde moria'yı mitril için kazmışlardı zaten dwarflar ispanyol efsanelerinden gelme galiba ama emin değilim benim görüşüm bu[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Harbi ya masallarda adamlar elfleri bacakkadar mok gibi anlatiyor ve hayal ediyorlarda dusunsenize Golden elfler geliyo yilbasinda yaniniza. Asik bir suratla(ki asil iddasi var) al bakalim senin hediyen. Tabi cocuk bu muzurluk yapar .. bu elfte ona hayatin anlamini anlatmaya kalkar,Veya kalkar ona katana +3 verir.Herif cikar blade olur.. Iste sana gelecegin kafadan yemis piskopati. (haberci)Niye suc isliyosunuz.?? (piskopat)eru ulivatar in kicinda degiliz kardesim iste,. (h)O kim. (p)De bi get,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 November 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bı dakka kım samurailara ok kullanmıyo dedı onu tekrar bı alabılırmıyım ben. Adamların egıtımlerının onemlı bır bolumu at uzerınde ok atmaktan olusurdu. Lutfen samuraiların savas oncesı onur para ve toprak ıcın duellolarını savaslardakı ve catısmalardakı teknıklerıyle karıstırmayın. Baska bı ayrıntı butun samurailar maske kullnmaz bazıları kask bıle kullanmaz. Kısımı maske takmadan soguk olumu daha soguk bakarak def edıceklerını dusunur, kımısı dusmanlarını degıl gıne olumu korkutmak ıcın maske takar, bazıları kadınlar hesihalar gıbı makyaj yapar olumu ve rakıbını onemsemedıgını alaya aldıgının gostergesıdır bu.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bıde cuceler cucedr ıspanyol falan degıl, ılla baglantı ıstıyorsanız vıkınglere nordlara bakın.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Al işte bir cüceyi kızdırırsanız olacağı budur. Biraz daha bira sayın Cüce?[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar