Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Şimdi bu ne biçim başlık diyebilirsiniz. Şarapçı olduğunuzdan başlıkta da şarap lafı geçtiğinden sazanlamış olabilirsiniz.. Ya da "Bonecrusher yine ne yumurtladı" diye meraktan bakmış olabilirsiniz.. Ama benim asıl merak ettiğim olay şu: İlk başta fazla hoşunuza gitmeyen, ama zaman geçtikçe sizi daha da cezbeden ne tür şeyler var? Birkaç örnek veriyim.. Şebnem Ferah. İlk dinlediğimde fazla sevmemiştim.. CD'lerini her takışta bir şarkısını daha sevmeye başladım.. Şimdi ise Şebnem Ferah'a hastayım. Her gün CD'lerini döne döne dinliyorum (tabii bazen de dura dura dinliyorum yakında zıplaya zıplaya dinliycem). Fallout. İlk oynadığımda hoşuma gitmemişti. "Bunun sevilecek ne yanı var be" demiştim.. Ama etraftan oyun hakkında bilgiler edindikçe, ve oyunu her tekrar kurup bir el oynayışımda daha çok sevmeye başladım.. Şimdi fallout'u oynamada hala amatör olabilirim ama hastasıyım falloutun. Dungeon Keeper, X-Men gibi ilk bakışta aşk yaşadığım ve hala vazgeçemediğim başka şeyler de var. Ama konumuz bu değil. Benim asıl merak ettiğim "ilk başta hoşlanmadığınız, zaman geçtikçe sevdiğiniz ve şimdi de fanatiği olduğunuz şeyler". Eğer aklıma başka şeyler gelirse sonradan eklerim.[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 half-life ve internet cafe ortamı,ilk internet cafeye gittiğimde millet deli danalar gibi delta force oynuodu,girdim 40-50dakka oynadım beğenmedim,1 hfta sonra canmım sıkkındı,sokaktayken net cafenin önünden geçerken üff,bi girip bi yarım saat bakim başka oyun varmı diye girdim bi daha çıkamadım :)aynen ilk net cafeye half-life oynamak için götürmüştü ark beni hiçeğenmemeiştim half-life'ı fallout,ilk oynadığımda bende hiç sevmemeiştim,şimdi3.oyunu deli danalar gibin bekliyorum menemen,eskiden hiç sevmezdim,ne aptalmışım sonra,ilk defa geçen yıl mart ayında görmüştüm onu,biraz konuşmaya çalıştım,sonra vaz geçtim,sonra onun orda olduğunu unuttum bile,hatta bazen çeşitli sebeplerle hafif hafif uyuz bile oldum,ama artık arkasında koşuyorum,2-3 aydır çok iyi arkadaşız,birbirimizin bütün sırlarını biliyoruz nerdeyse,çok çok çok çok seviyorum onu ama sadece arkadaşız,acaba böylemi kaıcağız,hayatımda hiç yapmadığım şeyler yaptım ama olmadı hala sadece arkadaşız,üff keşke geçen yılki gibi onun varlığından habersiz yaşasaydım[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 19 November 2003 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 19 November 2003 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Beyaz saçlar. İlkini gördüğümde off demiştim şimdi sayıları 10 oldu ama artık hoşuma gidiyor bir an önce yan taraflar aklaşsa diye bekliyorum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Ben beyaz peyniri sevmezdim(biliyorum biliyorum lakin size sormadim :p ) Simdi ac kopekler gibiyim anasini satayim, Daha gecen hafta anneme yalvar yalvara trkiyeden gelirken Beyaz peynir getirttim,(hemde ktusunda) daha dun bitti koskoca kutu Annemde essegin ayagini ye dedi Kim bilir ilerde belki onuda severim :D [hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 19 November 2003 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 oy oy o kadar değerli bişimi beyaz peynir,malezyada yokmu beyaz peynir?şimdi kursağımdan geçmez be guardi :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: DoGMeaT, 19 November 2003 10:49 tarihinde demiş ki: oy oy o kadar değerli bişimi beyaz peynir,malezyada yokmu beyaz peynir?şimdi kursağımdan geçmez be guardi :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! ne o var ne kebap var ne cig kofte var nede Kokorec var. Ki ben bunlarin hastasiyim PASTIRMA BILE YOK BE..ONU BUNU BIRAKIN PASTIRMA BILE YOK YA Atasim geliyo kendimi, Birde bayram pidesi.....oda yok bohuuuhuhuhuuhuhuuhuuhu bohuuhuu[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ramazan pidesi.. bayram pidesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 burda varda parası olana var,benim yok param ne zamandır kokoreç istiyo canım yiyemiyorum öff[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 neyse sonucta yok gormuyeli unutmusum ne oldugunu[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Sefkilim. Ilk zamanlar da güzeldi, ama her geçen gün daha da keyifli oluyor.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Sean Connery ;)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Her bir yudumdan sonra hayat daha guzel gelir bana... Bilgisayarimin karsisina gecerim, icecegimden bir yudum alir forumlari okurum, dostlarimla konusurum. Gercekten gun gectikce daha bir huzurla doluyor damarlarim. Baska... Dostluklarim vardir yillar gectikce tadi artan. Sevgilim var insallah yillanacak olan... Hayat guzel bir yatirim ama benim icin 16 yildan sonra yeni yeni doyasiya icilecek bir saraba dondu[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Anılar[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Kaşar Peyniri. :D[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Ney dinledinizmi bilmem her seferinde insana farkli şeyler hissettirir kesinlikle .[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 metal müzik sanırsam. Özellikle metallica için bunu söyleyebilirim. (artık baymaya başlasa da...)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Patlıcan[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: Solonor, 19 November 2003 14:29 tarihinde demiş ki: metal müzik sanırsam. Özellikle metallica için bunu söyleyebilirim. (artık baymaya başlasa da...)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. heheeh Benden de okadar .. Aklima geldiydi bunu yazmak lakin dedim simdi solerim cikar biri bisi soler birde onla ugrasirim,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: Nefr, 19 November 2003 11:26 tarihinde demiş ki: Sefkilim. Ilk zamanlar da güzeldi, ama her geçen gün daha da keyifli oluyor.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Senin gibi düşünenlerin halen varolduğunu görmek keyiflendirici. Konuya cvp ise : Balık kokusu bile hasta ederdi, halen bayılmıyorum ama yedikçe "hmm aslında fena deilmiş hani" diebilmeye başladım.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 aşık olmak ah ah eskiden öle hede hödö der geçerdim şindi aşkın verdiği acı bile vazgeçilmez oluyo mazoşist değilim yani :)[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ne alaka aşk hocam ya eheh[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Her geçen gün artan sevgi...[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 asp.net eskiden ne biçim şey bu derken şimdi hastası oldum aopen ulan bunlar bişiden anlamaz derken şimdi tüm parçalar aopen oluyor. linux ilk görüşümde hiç beğememe rağmen şu an linux kollloeksiyonu yapacak duruma geldim[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 öyle bir dostluk bagım var ki; her gecen gün ufku zorlıyan.... 4 senede artık, alev denizinde mumdan gemi misali sürüklenioruz, baya bi enteresan... biticek gibi de görünmüyor; en küseli... heh... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bisikletim... Gün geçtikce etrafımdaki herşey azalsada onda bir artış oluyor.. Gücümde artış oluyor sayesin..Duygularımda-düşüncelerim,kafamı geri kendime getirmede artış oluyor.. Dolayısı ile dahada bağlanıyorum her gün kendisine.. Yanlızlık.. Her geçen gün biraz daha kıymeti artıyor..Çünkü eninde sonunda yanlız olduğumu anlıyorum her günün sonunda..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar