Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Pro Evolution Soccer ne zman çıkacak bir bilgisi olan varmı?[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 trgamerde ps2 icin ekimde pc icin kasim 2003 de cikicak yazio.. su anda eger fake degilse paylasim programlarinda pc versiyonu var...[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ps2 için ç1kt1,pc için bu ay1n sonu heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Sağolun.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 dün sordum dvdsi geldi cdsi yarın gelecek dedi ışık bilgisayarda. bugün bakıcam.. geldiyse alıcam.. çalışırsa bende nasııl bişey olduğunu söylerim..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 levıl PS2 versionuna %96 vermiş.[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ya aldım çok yavaş ağlıcam yaa... ekran kartları ne kadar? geforce 3 falan şöyle dandik birşey?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ahanda çıktı ? kaç cd arkadaşlar[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 nerde çıktı ya? ben niye göremedim? çabuk alabileceğim mekan söyleyin (ya da indirebileceğim)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: Dygrogrand, 19 November 2003 16:13 tarihinde demiş ki: ya aldım çok yavaş ağlıcam yaa... ekran kartları ne kadar? geforce 3 falan şöyle dandik birşey?[hline] abi o emülatör versiyonudur kesin[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 evet oyun çıkmış ve dvd de çıkmış adamlar da yabancı dildeki sunucuların konuşmalarını atıp tek bir cd ye kadar indirmişler. Overnet/edonkey/emule gibi programlarla indirmek istiyorsanız şu adreste linkleri mevcuttur. ahanda link! acaba netten multi yapılabiliyor mu????[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ben level'a preview yazmıştım bu oyuna ve olması lazım multiplayerı... bunun için şimdi gamepad almak lazım ya peh para kalmıcak[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 yok abi pc versiyonu install falan var normal (port orası kesin (memory card falan var) ama emulator de değil). Sanırım yavaş çalışmayacak çoğu kişide.. bende iyice kasınca oynanabilecek düzeye çok yaklaştı.. Yani bir format atıp iki OS'yi kaldırıp bir tek win98 yükleyip deneyeceğim. O zaman da yavaş kalacak büyük ihtimal ama.. (PIII 800 ,256 sd ram, 32 mb tnt2 m64 (dolayısıyla bende yavaş olması çok normal)) Oyuna gelince winning elevenın 7nin aynısı gibi. kaleciler biraz daha kötü ama belki de yavaş olduğu içindir oyun.. (winning 5'i emulatorle oynarken onda da fps düşük olunca kaleciler yiyodu aso ( biraz geç hesaplıyodu) )[hline] [Bu mesaj Dygrogrand tarafından 19 November 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar