Jester Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 net kafedeyim şuan fifa fln oynuoz bugün okula giden arkadaşlara selamlar ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Okul? O ne? :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 eet ne o?[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 No one can be told what the "okul" is; you have to see it for your self.[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ben çoğu zaman okulu asmaktayım.devam zorunluluğum olmadığı dersler okula hiç gitmiyorum ehehe. ama evde yatıyom yada dışarda gezip dolanıyoz çok zevkli :=[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ben 1. öğretimlerle derse girmek istiyordum ama uyanamadığım için giremedim. Bi geldim ki hoca derse başlamış, sınıfta bi kişilik yer yok. İnternet kafedeyim bende. Pff[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 oha hangi ders o herkes sınıfta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 kaçmayın okuldan geçen gün ara karne aldık bi arkadaşımla babasının arasında geçen konuşma - oğlum senn devamsızlığın varmış her gün servise binip okula gdidiosun - ya baba geçende çok kötü bi hava vardı falan canızmı sıkıldı arakdaşlarla gitmeyelim dedik - heee altı gün mü aynı şey oldu (bilmeyenler örensin lisede devamsızlık max. 9.5 gün olabiliyo) - ııh yok geçende de sınav var die gitmedik - hayvana bak bn okula gime die mi o kadar para veriyorum sorasında her türlü iletişim kesiliyo ve ertesi gün 3. sayfa haberi olarak görüyoruz çıldıran baba oğlunu köpeklere parçalattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ehu biliorum 10 gün olduğunu da bugün zaten geç kalmıştık ilk 15 dk ya geç kalınca yoq yazılıosun biz de nası olsa yok yazıldık diye otobüsten inmedik direk kızılaya gittik.[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 terbiyesiz infernal :)[hline]tık! we dont die!we go to hell and regroup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 aa bak onu bilmiodum bizde ilk 15 dk geç kalırsa n 5 ders e kadar yarım gün yazılıyosun 6. ders e girersen yarım oluyo ona da geç kalırsam tam yok yazılıyosun bu sene bizm sınıftan şöle bi 5-6 kişikalcak öle heralde daa senenin dötte birir bitti adamlar devamsızlığın yarısını geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ben okula gittim bu gün we günüm rezalet gidiyo hayatımda geçirdiğim en berbat günlerden biri.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: Absolut, 18 November 2003 10:45 tarihinde demiş ki: Okul? O ne? :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting :)[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ilkokuldayken ne güzeldi 20 gün devamsızlık. as as bitmiodu. şimdi normal devamsızlık+son 2 hafta ancak 19,5 oluo.[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 9.5 gün çok az yaa; Gerçi bizim okulda 1 ay devamsızlık etsende nası oluyosa 19.5 güne dönüşüo o. anlamış deilim....[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hayret ilk defa cık cık gençlik nereye gidio denmedi! ben tedde okuduğum için kaçsam orman heryer. artık ayılarla haşır neşir olurus :D[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 infernal arasaydın beni bizde net cafede age of empires oynuyorduk kurtuluşta gelseydin :)[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bi okul hikayesi daha bu bi okul efsanesi oldu farklı kişiler için annatılıyo onn için öle dedim efsaneye göerebnm duyduğum versiyon a göre yani salak bi hazırlık eleman okulu asıyo o gün de bi dersten sınavı var sora geliyo bn sınavı nezman yazcam dio hoca da önce idareye rapor vercen diyo idareye gidio müdür yardımcısı sağlık raporu getirmeden olmaz alamam sınava diyo adam gidiyo bi sağlık ocağına muayene oluyo SAĞLIKLI RAPORU alıyo ve bunu müdür yardımcısına veriyo müdür yardımcısı allahtan ters bi insan değil de disipline falan vermiyo ama çocuk tabi sınavdan sıfır alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Okul mu? Ne o yenir mi :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 VAlla yenir yenir ben her sabah yemek zorunda kalıyorum iğren. bişi. Ama allahtan son senem (lise3)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Şimdi cnm çekti ha bendemi kırsam yarın okulu hem yarım gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bene bu gün yarınki analetik geometri ve cuma günkü matematik sınavına hazırlanmka için okla gitmedim devamsızlık oldu 3.öff[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 off yarın fizik sınavı var rapor mu alsam naapsam ya. >:-([hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 sınavlara girin ve sınavlar da size girsin. başka şansınz yok[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar