karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bu ne aptal bir laftır kelime oyunudur ya anlamam... bunu yaratanlar kendilerini aşırı yaratıcı kişi falan mı sanıyorlar acaba :) 2. sınır çocuğu yapar bunu be... herneyse...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 iyide ne alaka şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 esmiş bir yerden eheh .. karpuz işte ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ........[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 lol bencede cok salak görünüyo bide üstüne basa basa yazıyolar iş yapıyolarmış gibi ona gülüyom :P yazınca ben daha coolum 1 puan onde gidiyom senden triplerine giriyolar bide :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 guzel[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ya eglencesine işte. ama bu kadar super oturamaz bi harf oraya :) 6alatasaray. eueuhue bjk de feneri yendiginde beyaz kanli carsaf acmislardi herkes saldiriyo zuahah maci kaybettik diye aglicaktim nerdeyse kamera onu gosterince yerlere yattim gulmekten :) pozitif dusunun olm. artik tribunlerin yeni imaji no kufur sonuna kadar dalga gec. en azindan fenerin ole eheh super .[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 no küfür mü? eahueauh öle bişi imkansız :) küfür olmadan tribün olmaz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 evet en azindan fener trubunlerinde rize macinda ole yoktu. hatta bi ara terbiyesiz terim terbiyesiz. şak şak. diye sesler duyar gibi oldum. serap degilse :) (o besiktas taraftarina yaptigi nah'a karsilik olsa gerek)lol[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sarı yeşil mavi kırmızı farketmez! yürüyoruz biz bu aynı yolda! futbol şiddettir,kafa kırmaktır! futbol adam bıçaklamaktır! hehe,küfürsüz olurmu,ne zevki kalır :P ama bence taraflar anlayışlı olsa,,galatasaray yerine 6alatasary demekle başınız göğe ermiyecek,gslilerde her fırsatta "sizde avrupada 0 çektiniz,rezil herifler" demese,birbirinizi rencide edicek davranışlarda bulunmasınız,kavga edip sinirleniceğimize eğlensek,çoşsak,kaynaşsak kötümü olur?[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 6s güzel duruyo bence iyi logo yapmışlar. :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 3 puanlık bi maç sonuçta hadi onu da geçtim sezon sonunda siz hiç biyere gidemediniz hani uefa faln var ya onnarı diorum şampiyonlar ligini hiç karıştırmadım bile inter toto'ya bile gitmekten korktunuz sonuç ortada avrupa sonunculuğuna doğru emin adımlarla ilerlerdizniz oraya gitseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 6 tane attık 6. olduk yeterli açıklama.......[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 6alatasaray.. gayet sembolik bişi bence =) [Bu mesaj songlessbird tarafından 16 November 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: Mandooo, 16 November 2003 02:27 tarihinde demiş ki: 6 tane attık 6. olduk yeterli açıklama.......[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! aha mandoo ya bakın. Noldu sana böle? adam 6. lığı kabul etti söledi öz eleştiri yaptı ilk kez. Mandoo yu hacklemişler...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 fb 7. olmamışmıydı ya? 2 şamp ligine giden var 4 uefa ya e fb hiçbirine gidemediğine göre 7. diimiydi? ben yanlış hatırlıyorum heralde[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 trabzon kupayla gitti uefaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 30 puanmı fark yemişlerdi :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 gs liler 6alatasaray yazısına patladı. şok şok şok.. az sonra..[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 25 puan fark yemıslerdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: quamor, 15 November 2003 09:08 tarihinde demiş ki: artik tribunlerin yeni imaji no kufur sonuna kadar dalga gec. en azindan fenerin ole eheh super .[hline]ben almiyorum zaten fener yavaş yavaş spor özelliğini kaybetmeye başladı.Böyle dalga geç,her maç çıkışı kebapçıya git,inşaat firmasında üçkağıt yap lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: Justin, 16 November 2003 19:11 tarihinde demiş ki: 7enerbahçe forever![hline]Bu vatanın üstünde herkez kardeştir, Bunu beynine iyi yerleştir! asdasda abicim öle 7 yazmakla bişi olmaz 7-0 yenin öle yazarsınız doya doya!! Bu arada bakın laf etmemek için kendimi zor tutuyom efendi gibi durucam açtırmayın ağzımı...bu sene 3. yAldızımızı da alıcaz o zaman elinizde espirilik lafta kalmıcak bu arada BJK derbisine manyak bi pankartla katılcaz...pankartı açtıktan sonra buraya topicini atarım merak etmeyin!!![hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Ama korkak tavuk ortega gibi patlamasın elinizde. Her elinize verileni pankart diye açmayın mandoo :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 gralsın mando ana okulu çıkışlarının aranılan delikanlısı sen olmalısın[hline]Grandmaster Hamburger BabacumMostors, 17 November 2003 03:22 tarihinde demiş ki: hatta siz istediğiniz şyi söyleyin ben de fiyatını söyliim mutsuz bir aşk ilişkisinden önce mutlu ve mes-ut bir iktisadi ilişkimiz olsun :) [Bu mesaj DynamicK tarafından 17 November 2003 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: blackchaos, 17 November 2003 22:41 tarihinde demiş ki: Ama korkak tavuk ortega gibi patlamasın elinizde. Her elinize verileni pankart diye açmayın mandoo :)[hline]bla bla bla ... *!iptal olur*[hline]Grandmaster Hamburger BabacumMostors, 17 November 2003 03:22 tarihinde demiş ki: hatta siz istediğiniz şyi söyleyin ben de fiyatını söyliim mutsuz bir aşk ilişkisinden önce mutlu ve mes-ut bir iktisadi ilişkimiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar