Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 haberlerden duyduğum kadarıyla sinagoglar hedef alınmış, en az 12 ölü ve 100'den fazla yaralı varmış. inşallah cankaybı artmaz.. son yıllarda pkk'nın durulmasıyla böyle haberler duyulmaz olmuştu, inşallah benzer durumlar gerçekleşmez.. insanoğlunun felsefesi de teknolojisi kadar hızlı gelişebilse..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Birinde Nevo Şalom sinagogounun orda bir araba patlatılmış otekinde ise Osmanbeyde bir binanın ikinci katında patlama olmuş...Şimdiden 25e yakın ölü var..Tam da Amerikan Hastanesine gideektim ziyartete telefon geldi ki hastane yaralılarla doluymuş[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 beyoğlundaki sinegogun önünde 1-2 metre lik bi çukur oluşmuş butun esnafın camları avize satan esnaf var zaten daha çok bütün avizeleri fln kırıldı dehşet zarar varmış[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Allah belasını versin yapanların!.....................................................................................................................[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. [Bu mesaj DynamicK tarafından 15 November 2003 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ne diyim ki...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares31 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 A.q onu yapanların...[hline]Apprentice Welet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sinegoglara yönelik bi olay olduu söleniyo ama olmayabilir de yani hrr oturun abi evinizde çıkmayın dışarı faln hatta diorum hoşlandıım kız nete girse de ona da desem otur evde die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 benim de şimdi haberim oldu. ofise geldim (work sux!), glirken sağdaki soldaki dükkanların camları kırıktı. kapı görevlimiz bomba dedi, 10 kiş iölmüş dedi, şoktayım. şişlide patlayan yer benim ofisin arka sokağıymış, internetten anlamaya çalıştım, bariz bi açıklama yok. kimi bombalı araba diyo, kimi de binada patlama diyo. tv bişey derse yazın e mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 oha okulun hemen altı istanbulun ortası lan neveşalom o daracık sokaklarda esnafların hiçbişi kalmamıştın belki zavallı adamların bikaçı öldü..avizeler kalmamıştır yuh yane[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ölen sayısı 24 olarak belirlendi suan sinagoglarda saat 10 da ayin varmış ona gelenleri hedef almışlar ve 09.20 civarı patlamış araba içindeymiş bomba ve durdugu yerde yolda delik oluşmuş büyükçe patladıgı sokagın arkasında paralel bir sokakta bile evlerin camları kırılmış[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 23 ölü 80 yaralı var olay İBDA-C tarafından üstlendi İsrailli yetkililer yardım teklifinde bulundu A.A[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 şunda nkorkuyorum ben eger saldırılarda birde geniş kitle hedefleniyorsa kim bilebilir birazdan bir daha patlama olmayacagını? bizim milet patlama saldırı vs bişi olunca hemen toplanıyo allah aşkına bakın su tv ye yüzlerce kişi var mekanda toplanmış uzaklaştırsalarya bunları adamlar nede olsa elalem toplanır diyip saat 12 ye bi bomba daha kuramazlarmı ?[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ona i.ne-c deyelim mi biraz az gelri ama bu arada ema abla iki olayda da bombalı araba var deniyo ve ikisi de sinegoglara yapılmış falan geçmiş ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 falanı kalmadı 2 araba, 2 intihar saldırısı 23 ölü 80 yaralı sorumlu İBnE-C Hedefler sinagoglar kaynak: A.A[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: blademaster, 15 November 2003 12:02 tarihinde demiş ki: ona i.ne-c deyelim mi biraz az gelri ama bu arada ema abla iki olayda da bombalı araba var deniyo ve ikisi de sinegoglara yapılmış falan geçmiş ossun bombalı arabayla yapılmışsa olaylar, bi üçüncü yada daa fazla araba da bekliyodur bir yerlerde hazır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 c4 plastik patlayıcı ile saldırı yapılmış gayri resmi bilgi miş net değilmiş bomba uzmanları suan calısmalar yapıyormus[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Bu nasil bir anlayistir ya bunun dinle bağdaşır bir tarafı yok. Buna Ne Rab izin verir nede başkası inşallah cezalarini en kısa zamanda bulurlar.[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Tamda metroyla nişantaşına gitmeyi düşünüyodum osmanbeyden inip. Televizyonu açmam evde kalma kararını verdirtti bana...[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 aman gelme, karambol burası :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Olayı ibne-c üstlenmiş olsada onların yapabileceği bir eylem değil. Zaten en aktif oldukları dönemde bile bu tür organize bir eylem yapamayan bir örgüt şu an ki arkadaş çevresi mantığı ve amatörlükleri ile başarmaları mümkün değil. Birde İbne-C her türlü eylemi üstlenmesi ile bilinir. Olay Hizbullah'ın tarzına da hiç benzemiyor. Benim kişisel görüşüm olayın El Kaide bağlantılı olduğu yönünde. Zaten bir süredir alınan çeşitli duyumlar El Kaide ve yerel işbirlikçilerinin bu tür eylemler yapabileceği yönündeydi. Unutmadan o sinagogların civarına parketmek güvenlik sebebiyle pek kolay değil, sürekli koruma var. Zaten ölenler arasında 4 tanede polisden bahsediliyorki bu bir intihar saldırısı şüphesini gündeme getiriyor. Bakalım biraz zaman geçsin gerçeği öğreneceğiz. Daha önce bir topicde süre giden savaştan bahsedince kimi arkadaşların tüyleri diken diken olmuştu, söylediklerimi barbarlık despotluk olarak nitelendirmişlerdi ama gerçekleri artık görmüşlerdir diye umid ediyorum. Şu an hem uluslararsı düzeyde hemde Türkiye'de bir SAVAŞ süregelmekte. Bu durum açık ve net bir savaş halidir ve bir iç savaş uzlaşma ile bitmez, bitemez. Bu tür savaşların sadece bir kazananı ve bir kaybedeni olur, iki taraf birden kazanamaz. Bu savaş düşman etkisiz hale getirilene kadar sürecektir bu biline...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Herifler TnT kulanmışlar patlayıcı olarak buda el kaide nin saldırıy gerçekleştirdigi ne işaret ediyor ya neyse bu salak bilgileri sonunda vericekler de su demin araba nın camları kırık üstü göçmüş içinde yaslı bi kadın var çantası elinde oturuyo bole cıkmıyo dışarı of ya cok fena oldum simdi nasıl bir zihniyet yapabilir bunu[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 yahudilerin tam ibadet saati.boyle bir saldırı yine ibadet saatinde 1986da olmus.tam aynı saattede 9.20de.Dinci orgutlerden biri yani dini bir teror bu nasıl oluyorsa allah icin teror. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 yazık,islam barış,hoş görü,sevgi dini,olmaması gereken şeyler bunlar,anlayışla mozaik şekilnde yaşamayı öğrenmeli insanlar.kınıyorum bunu sorumlularını kını kını kını we want peace we want it,yes we want peace we want it!and we want it now![hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 abi böyle aklınca dini bi iş yapan heriflerin topunu asacan başka yolu yok bu işin şakası da...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 banko İsrail hükümetinin Filistine yaptıklarına mislilleme olarak yapılmıştır, daha gerçek ve sağlam neden bulamıyorum[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar