Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kişi evlenbileceği hanımı ne ölçüde görebilir?

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

durun yanlış anlaşılma olmasın bunu ben sormuyorum:),bşka başlık bulamadım işte,bu soruyu hürriyet gazetesinde mehmet nuri yılmaz'ın sorular ve cevaplar bölümünde gördüm,önemli olna soru değil cevap,aynen aktarıyorum:
mehmet nuri yılmaz'a göre
evlenecek erkek kızın eline,yüzüne ve ayaklarına bakabilir.Ayrıca bir kadın göndererek onu nitelikleriyle yakından tanımaya çalışabilir.

ne demek bu ya?nasılniçin kim nerde ne zaman,öff yorum yapamıyorum bile,iğrenç sadece[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Sosyal ağlarda paylaş

Gereksiz bir tartışmaya sürükleyecek gereksiz bir tartışma ya açmaktaki amacın neydi nereye varmasını bekliyorsun ki bu konunun açmanın bir nedeni yoktu bence. Herkes evet iğrenç birşey diyince için rahata mı kavuşacak? :hmm:[hline][no pain, no gain!][/i]
ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

evet,belki biraz,en aznından insanlar farkına varırda tepki gösterirler,o gazetede bi daha böyle hatalara düşmez,5 dakikada yazılıcak bir e-mail çok şeyi değiştirir,ayrıca insanlar her şeyden tartışma çıkarabilir[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 16 November 2003 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 16 November 2003 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 16 November 2003 00:07 tarihinde demiş ki:
peki ne diyecekti başka adam? "sevişin beğenmezseniz bırakın" mı diyecekti? kaldı ki soru esas falsolu, o adamın verebileceği başka bir cevap olamaz ki..

böyle bir soruya böyle bir cevap bile verilmemeli aslında desen fln daha doğruolurdu,baksana adam açık açık görücü usulü evliliği savunuyor,ayrıca bunu dini soruların cevaplandırıldığı bir yerde yapıyor,bunu okuyup"görücü usulü dışında evlenemk caiz deilmiş demekki"diye düşünebilecek insanlar var,yanlış bilgilendirme yapılmış[hline]tık!
Act now!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 16 November 2003 00:07 tarihinde demiş ki:
peki ne diyecekti başka adam? "sevişin beğenmezseniz bırakın" mı diyecekti? .[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!

evet keisnlikle... evliliklerin çoğu şiddetli geçimsizlik kisvesi altinda mutsuz cinsel yaşam sonucunda bitiyor .. yada daha kötüsü , kadinlar evlendik bikere napalim diyerek katlanmaya erkekler ise rus karilara para akitamya başlior (evt türkiyenin gerçeği )... kesinlikle yatakta anlaşamadiğin biri ile evlenirsen evliliğin en önemli temellerinen birini yapmamişsin derim ... şimdi bana kalkıp karşilikli ozguven saygi sevgi vs.. demeyin onlar olmasin demedim ama onlar tekbaşina 20 seneyi çgeçirtmiolar ... onlar 20 seneden sonrasi için lazim asil[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...