Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip bir el ilanı. (a.k.a memleket nereye gidiyor?)


Grudge

Öne çıkan mesajlar

bu gün işlek bi caddede yürürken elime bunu tutuşturdular, bilinçsizce alıp cebime attım, soora eve gelirken ne bu diye çıkarıp bakınca aşağıdaki ilanla karşılaştım.

ben dumurdayım. biri bana bunun ne demek olduğunu açıklayabilir mi?



ps: ilanın alt tarafında bi de adres vardı, (telefon yok) herhangi bi şekilde adamların amacına hizmet etmemek için bu adresi çıkardım. [hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 15 November 2003 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok şaibeli görünüyo
sonuçta adam gibi bir işyeri ciddi olarak eleman arıyo olsaydı gazete / dergi / internet yoluyla ilan verirdi.
sokakta davetiye gibi verilen kağıtla bu işi yapıyolarsa çok sakat bişeydir diye düşünürüm.[hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben de fazla önemsemezdim bikaç hafta önce bu elime geçse. gülüp geçerdim de, işsizlik oranları ile ilgili bişeyler vardı tvde, baya vahim rakamlardan bahsediliyo. insanlar da bunu fırsat bilip, üç beş kuruşa milleti güvencesiz ve vergisiz çalıştırıyomuş gibi bi his uyandı içimde. işin niteliği de ayrı bi tartışma konusu. 17-28 arası bayan 17-24 arası erkek olmak dışında bi vasıf aranmıyo iş başvurularında...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 15 November 2003 00:53 tarihinde demiş ki:
bu yorumlardan yola çıkarak fesat bişey olduğunu varsayıyorum ama ilandan ona ulaşamıyorum :)[hline]kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz.


hehe aynen bende :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir is ılanında berılen bılgıler sunlardır...
1-gereklı seyler
2-ısın ne oldugu
E sımdı bakıyoruz gereklı seyler konusunda yas faktoru var kı bu hıcbırsey ıfade etmez yok efendım bılçmuh. arıyoruz ,amele arıyoruz dese tmm ama bune?
ısın ne oldugu yazmıyor oha dıyorum gırecen ama neye gırecen gıdıp te porno fılm cevırtebılırler....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
polis 20 metre otelerinde duruyo bunlar
elden dagıtıyolar ilanları
atıyo heryes yere falan polis bunu gormuyosa hiçbişiyi görmes[hline]Grandmaster Hamburger
Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki:
ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bakınız bakınız genç kardeşler madem böyle bir konu açılmış anlatıyım nerelere gidiyor bu işlerin sonu. Ele tutuşturulmuş değil gazateyede böyle ilan veren bir çok adam ve şirket var.
nüfus sayımı en son ne zaman olmuştu işte o zamanlardı . herhal 3 sene var. neyse.
Bir kız arkadaştan telefon geldi o akşam rica etti bana bi iş başvurusunda bulundum adam beni görmek istedi dedi işyerine çağırdı.işyeri biraz sapa bir yerde dedi benimle gelirmisin. tamam dedim nerde işyeri. bu kağıthanemi nedir oralarda bi yerde baya iç tarafında. ne firması dedim . catering firmasıymış. tamam gideriz dedim.neyse sabah atladık arabaya gittik.yolda konuşuyorum ne işi bu ne özellikler istiyorlar dedim. işte saydı yabancı dil. prezantabl olma. düzgün diksiyon. daha önceden sekreterlik deneyimi. bilgisayar faln filan saydı da saydı. oha dedim bende yani süper bir şirket bekliyorum karşımıza çıkıcak. neyse bulduk işyerini. Afedersiniz iti bağlasan durmaz tarla gibi bir yerin ortasında çamur batak falan. neyse. girdik içeri. danışma var bi tane gittik yanına ama öyleki nerdeyse adam bize danışıcak bişeyler. adam türkçe konuşamyıor. ihitmal kürtçe olabilir. neyse. bi şekilde sorduk görüşeceğimiz adamı gittik odasını bulduk . ben bi yandan tırsmaya başladım lan dedim nereye geldik adamlar bizi burda karambole götürmesinler. devamlı sağı solu kesiyorum. neyse. içeri girdik. hanzo bi herif önünde bi masa bi tanede mmx bilgisayar. ilk arkadaş girdi içeri sonra ben girdim. beni görünce bozuldu biraz yanlız görüşme yapmam lazım dedi. kız elimi bırakmıyor ama. yok dedi olmaz oda benimle gelse olmazmı? adam sıkıla sıkıla tamam dedi.
neyse oturduk. adam başladı işte soruyor. bilgisayar biliyormusun diyor. kız yok çok az biliyorum diyor. adam önemli diil aslında pek lazım olmaz diyor. sonra dil varmı diyor ingilizce falan. kız birazcık diyor adam oda pek lazım degil diyor aslında. bende bilmiyorum zaten diyip espri yapıyor birde.
iş deneyimi falan diyor. yok diyor kız hiç çalışmadım daha önce falan. adam ona önemli değil diyor. bunları diyor falan diye anlatıyorumda ben ordaydım yani.
ben iyice kıllandım. lan ne alaka bu adamların ilana bak . hadi farz edelimki böyle bi ilan verdin bu ne alaka yok önemli degil falan filan. iyice kıllandım.kıza sonunda verdiği teklife bakınız hizaya geliniz arkadaşlar.
dedim ya kaç sene oldu hatırlamıyorum ama en az 3 senesi var.
ayda bir milyar maaş. artı özel şoför. artı prim. artı yemek 6 ay sonunda da kendi adına araç tahsisi. kızın ağzının suyu aktı ne iş yapıcağını bile sormayı aklına getirmedi.
tam tamam diycekti kız.
bir saniye dedim. pardon ne tarz bir iştir bu.
adam dediki işte biz catering firmasıyız. büyük işletmelere açılmak istiyoruz. bundan dolayı presentabl görgülü kültürlü genç kızlara ihtiyacımız var görüşmelere göndermek ve firma sahiplerini ikna etmek için.
hem burda hem dışarda çalışacak falan dedi.
kalktım hemen tabi. biz biraz düşünelim dedim. çıktık.
benden sonra kızı 4 sefer aramış herif gelmiyormusun başlamıyormusun. maaşiını artırmış falan. velhasıl kabul etmedik.
gel zaman git zaman hangi programdı ihtimal haber özel olabilir.
"skandal!! edirnede zorla alıkoyduğu genç kızları dağ evine kapatıp işkence ve tecavüz eden sapık jandarma tarafından yakalandı..." bir bakarsın yüzyüze görüştüğümüz o adam.
şok.. dumur..

Arkadaşlar aman dikkat derim. Çoooooook dikkat hemde...[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Qui Bono?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aklı olan gitmez oraya yani nebilim
gidilirmi be
türkiye burası orda 4-5 tane adam saldırsa üstüne paranı bilmemneni alsalar hiçbişi yapamassın zaten nerde grülmüş türkiyede çalınan bi malın bulunduğu[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi olaya çok duygusal yaklaştığınızı söylemek durumundayım. Evet sizin bahsettiğiniz gibi olabilirde olmayabilirde. Zaten ilk ön yargı, ilk yorum ve yazının kendisi ile başlamış. Evet ilanda biraz sakatlık varda bu adamları idama kadar götürecek bir sakatlık değil gibime geliyor :-)

Öncelikle ilaç deneylerinde kobay olabilir demiş bir arkadaş ki eğer iş buysa polise bildirecek bir durum yok demektir. Zaten bütünü dünyada uygulanan, en alt tabakanın para kazanmak için başka yolu kalmadığında vücudu ile fahişelik harici kolay ve güzel para kazanabileceği bir yöntem olarak uygulanır.

Diğer bir seçenek olan çeşitli firmalardan iş almak için güzel bayanların çalıştırılması da hiç yadsınacak bir durum değil. Kapitalizm bu güzeller, sizin malınızın kalitesi kadar sunuş biçimi de çok önemlidir. Ayrıca o hanım kızımız malını müşteri ile yatmadan da sunabilir, o onun hünerine ve ahlakına kalmıştır. Bunun en iyi örneği ilaç sektörüdür. Hiç dikkat ettnizi mi, ilaç pazarlayanların büyük bir kısmı bayandır. Aralarında eczacılarla yatan da hiç azımsanmayacak sayıdadır ama çok daha fazlası müşterilerle yatmadan güler yüzü, sempatik davranışları ve mükemmel çenesi sayesinde mallarını satar.

Kıssadan hisseye, adamları sapık vatan hayini ilan etmeden önce biraz daha bilgi edinmeye bakın derim, sonra siz utanabilirsiniz.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 15 November 2003 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bir karar verin düpedüz organ mafyası mı, düpedüz hırgızlık mafyası mı, düpedüz tecavüz limited mi, yoksa düpedüz deney şirketi mi :-) Bana pek düpedüz bir şeymiş gibi gelmedi, biraz eğrili büyrülü ama ne olduğu hiç belli değil.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...