quamor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Simdi biz ekvatora yakin yasiyoruz kuzey sayilir. peki bu güney kutbundakiler nasi yaşıyo . dun kizilayda karanfilde 250bin e :) aya baktim mikroskoptan orda yasayanlar ustumuze duser felan diye muhabbetini ettim ,(ki kimse yasamiyo ayrica) arkadaslar guldu aklima takildi. bu guney kutbundakiler neden bosluga, aşagiya dusmuyolar. ne olur biri aciklasin. ben bu dunyanin yapisi yuzunden kafayi yicem. plz. :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bu başlık herhalde "en saçma soruya en mantıklı cevap" kategorisinde başa yarışmak için açıldı.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 yok amca ya benim o yarismadan oncede dunya ile ilgili bi kac takintim vardi . dunya donmuyo felan gibilerinden . 2 aydir yoktum dun geldim tekrar paticige bi sorayim dedim :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 sam dooru soylmis, ancak sacma soruya sacma cevap vermek gerekir. o yuzden hoca sen ayagindan ip bagla dusmessin bosluma mosluga[hline]Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 sen ciddiysen ben de ciddiyim: zeka seviyenden şüphe ediyorum[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 abi simdi sirinler in bir bolumunde yercekimi kristalini calmisti kotuler o yuzden insanlar ucuyordu sirinler kutupta olmadigindan kutuptakiler dusuyorlarmi bilmiyorum. ha gercek dunyada belli bir rotasyon hizina sahip her kutlede yer cekimi vardir tipki her kutlenin cekim kuvveti oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 şimdi üçüncü boyutta yukarıyı ve aşağıyı neresi aliyorsun ve neye göre aliyorsun? aslinda ya kuzey dunyanın en alt kısmıysa? ah newton amcam sana tavsiyem bi elma ye =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 muhaha slayer doğru hiç böle düşünmedimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 aynı konu daha önce de açılmıştı. ve orda mantıklı cevaplar da vermişlerdi...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ehuehu sam e amca demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bı yasıma daha gırdım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: BonePART, 10 November 2003 11:22 tarihinde demiş ki: uzayda yukarı asagı yoktur ...[hline] :D[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 onlar ayaklarının altına japon yapıştırıcısı sürüyorlar zor bir hayat güney tarafındakiler için zaten zamanla karaların çoğu kuzeye çekilmiş...[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Yerçekimi herkesi dünyanın merkzine çekiyor. Dünya küremsi olduğu için herkes de merkeze çeildiğinden düşen kimse olmuyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Absolut, 10 November 2003 14:27 tarihinde demiş ki: Yerçekimi herkesi dünyanın merkzine çekiyor. Dünya küremsi olduğu için herkes de merkeze çeildiğinden düşen kimse olmuyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting nasi yani kafa ustumu duruyo adamlar o zaman? :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Sen o adama göre kafa üstümü duruyorsun? Hepimiz ayaklarımızdan temas halindeyiz yere.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Tevbe tevbee..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 uzayda da yukarı ve aşağı kavramı vardır ama aldığınız X cismine göre olur Y cismine göre bunlar farkli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ehehe :) Sam e amca demıs adam :D Neyse dusmememızın sebebı dostum dunyanın cekım kuvvetıdır.Kutlece bızden cok fazla oldugu ıcın bıze bır cekım kuvvetı uygular ve bız buna yercekımı dıyoruz aıle arasında,buna dayanarak dunyamızın yaklasık bır elıps oldugunu ve her tarafına aynı cekımı uyguladıgını dusunursek ıstedıgın yerde ol olagandısı bır durum harıcınde uzaya fırlamazsın (ılgınc olurdu aslında)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 iyide nerden biliosun uzayın a4 kağıdı gibi olduğunu belkide kuzeydekilerin düşmesi gerekli kuzey güney doğu batı die bi kavram yokki uzay boşluğunda alabildiğine boşluk gerçi alabildiğine boşlukmu onu nerden biliolar bilmiorum ama büyük bi boşluk o kesin[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 eğer küçükken zorda olsa ellerimizin üstünde yürümeyi örenseydik belkide ayaklarımızın üstünde yürüyemezdik.. kimse kafa üstü durmuyo herkez kendı ağırlığını yere dengeleyecek şekilde duruyo[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 benim gerçekten garibime gelen burdan kazmaya başlasak ve diğer taraftan çıksak(magma'yı onu bunu sallayın)onlara göre amıda kalkık bi şekildemi çıkacağız?[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ya abi bi balon al iki parmağınla şu şekilde tut balonu bak O => bu balon - - bunalrda parmakların -O- bastır sorada anlatsın bu taraftan nasıl girdiğine bağlı ordan nası çıkıçağın hala dünyanın küre olduğunamı inanmıosunuz :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 düz olsa daha güzel olurdu gibime geliyor bazen arabalar çok hızlı gidince duramıyorlar çünkü dünya yuvarlak olduğu için aşağı doğru kayıyorlar bu durumda trafik kazası dediğimiz şeyler oluşuyor halbuki düz olsa istediğimiz hızda giderdik değil mi (bugün iyi zırvalıyorum)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 gerizekalısınız başka bişi demiyorum. Türkiyenin geleceği böle insanlarsa yazık.[hline]www.lanetliev.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar