Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guney kutbuyla ilgili. En ucu.

quamor

Öne çıkan mesajlar

Simdi biz ekvatora yakin yasiyoruz kuzey sayilir. peki bu güney kutbundakiler nasi yaşıyo . dun kizilayda karanfilde 250bin e :) aya baktim mikroskoptan orda yasayanlar ustumuze duser felan diye muhabbetini ettim ,(ki kimse yasamiyo ayrica) arkadaslar guldu aklima takildi. bu guney kutbundakiler neden bosluga, aşagiya dusmuyolar. ne olur biri aciklasin. ben bu dunyanin yapisi yuzunden kafayi yicem. plz. :)[hline]ALI G. MY BITCH
Sosyal ağlarda paylaş

aynı konu daha önce de açılmıştı. ve orda mantıklı cevaplar da vermişlerdi...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe :) Sam e amca demıs adam :D
Neyse dusmememızın sebebı dostum dunyanın cekım kuvvetıdır.Kutlece bızden cok fazla oldugu ıcın bıze bır cekım kuvvetı uygular ve bız buna yercekımı dıyoruz aıle arasında,buna dayanarak dunyamızın yaklasık bır elıps oldugunu ve her tarafına aynı cekımı uyguladıgını dusunursek ıstedıgın yerde ol olagandısı bır durum harıcınde uzaya fırlamazsın (ılgınc olurdu aslında)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

iyide nerden biliosun uzayın a4 kağıdı gibi olduğunu belkide kuzeydekilerin düşmesi gerekli
kuzey güney doğu batı die bi kavram yokki uzay boşluğunda
alabildiğine boşluk
gerçi alabildiğine boşlukmu onu nerden biliolar bilmiorum ama
büyük bi boşluk o kesin[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi bi balon al iki parmağınla şu şekilde tut balonu bak
O => bu balon
- - bunalrda parmakların

-O-
bastır sorada anlatsın
bu taraftan nasıl girdiğine bağlı ordan nası çıkıçağın
hala dünyanın küre olduğunamı inanmıosunuz :)[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

düz olsa daha güzel olurdu gibime geliyor
bazen arabalar çok hızlı gidince duramıyorlar çünkü dünya yuvarlak olduğu için aşağı doğru kayıyorlar bu durumda trafik kazası dediğimiz şeyler oluşuyor
halbuki düz olsa istediğimiz hızda giderdik değil mi
(bugün iyi zırvalıyorum)[hline]CsnFrp
Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...