Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 e zaten müneccim olmakta gerekmiyor bunları bilmek için serdar'ın paralı adamları olduğunu herkes biliyor, bunları yapanların[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 12. sayfada copy paste ettim =P hürriyet ayrıca heh[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 inanıyımı bilmiyor, böyle bişi olsa nasıl televizyon çekmez ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Niye yalan söylesinki ? bu herif 3-4 sene önce küfürden stada giremiyordu =p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 oradaki galatasaray taraftarlarından atanlarda katildir, ya hapiste yada bakırköy sinir hastalıkları hastanesinde olmalıdır[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 tribünü yıkanlar diil ama di mi ? lol[hline]dom demiş ki : Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ahahahah bende onu dicektim ya koptumm[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 arcane boş konuşuosun ben nerede korumuşum tribünü yıkanları ya ? bir yer göster ondan sonra özür dilemeyen erkek olmasın[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 erman strikes back yahu bu adam harbi çok ilginç mahuauha herif programdan önce oturup 2 saat bugün nasıl ilginç birşey soliim die düşünüo herhalde yani o pozisyonla ramazan pidesi arasında kim ilişki bulabilir ki aehueahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 haha bende dedim bugün ramazan diye lafa başlayınca ramazan yahu elle müdahelenin ramazanla ne alakası var diye, pide vardır dedi ben hala eee diyorum. Birden demez mi fırıncı küreği diye, birde bezelye filan geyiğine girdi bayağı iyiyd yani :). Şansal orda krize girdi toparlanamadı. Ama erman iyi konuştu başbakana filan seslendi takdir ettimç Ayrıca o meşaleyi atanların tümünün maç izlemesi engellenmeli, sakatlara atmışlar yuh be, eh gslilere meşale satan bjkli uyanıklardan geri taaruz yapan bjklilerinde !!! çapulcu bunlar çapulcuuu ultimada çok kullanmak zorunda kaldığım bir laftı hey gidi günlerhey hey, insan bedava sunucuda order olunca neler görüyordu neler :) [hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Mephisto_, 02 November 2003 21:14 tarihinde demiş ki: serdar'ın paralı adamları olduğunu herkes biliyor, bunları yapanların[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum senden daha yapıcı bir yorum bekleyemezdim ordaki türkiye bayrağını kaldırda sarı kırmızı bayrağını koy istersen ama pardon anlayan anlıyor zaten ehe ..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Mephisto_, 02 November 2003 21:42 tarihinde demiş ki: arcane boş konuşuosun ben nerede korumuşum tribünü yıkanları ya ? bir yer göster ondan sonra özür dilemeyen erkek olmasın[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum bir örnek verildiğinde beşiktaşla ilgili karşı örnek vermen yeterli kim boş konuşuyor ortada.[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 oha hakem sayesinde almışız bide[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yahu penaltınıza penaltı cordoba'nın, cihan'ın üzerine atlaması nedir ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 orda cordoba nın topla alakası yokki direk uçuo cihanın ustune[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 o pozisyon bariz bir şekilde içerde nukem, hatta okadar barizki sende bariz bir şekilde aptal durumuna düştün onu yazarak[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yahu nukem daha ne diyelim cordoba direk rakibe girio hatta ellerini bile kaldırmıo yani topa uzanmak için[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yahu gözlerin görmüyor bari sallama ya bariz içerdeymiş, git bidaha izle öyle gel onlarca spor yazarı, yorumcusu penaltı dedi sen gelmiş içerde değil, olsa bile penaltı değill diosun[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 peki[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ayhanın ceza sahası içinde ilhana tekme sallaması ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 erman toroğlu, coşkun özarı, levent tüzemen vs.. ha sen pozisyona dışarda diyorsun daha neyi tartışıcazki zaten rofl[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yok hakkını yeme ermanın eahuea o kırmızı kart+penaltı dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bence ayhan o pozisyona gelene kadar 2 kere kırmızı kart görürdü o pozisyon yaşanmazdı bile[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bir hakem nasıl takım korur ve nasıl ezikçe bir maç yönetip maçı katleder işte en güzel örnek. Bu maçı mhk seminerlerinde yapılmaması gereken hatalar için yayınlamalı. Gs amerikan futbolunun yanı sıra voleybol bile oynadı. Beşiktaş iyi oynamadı ama maç sonuna kadar bjk nin hakkıydı. Gs ne kadar çirkef oyuncuları kadrosunda barındırdığını bu maçlada gösterdi. Ayrıca adamlar sanki cl tur atladılar gibi beraberliğe sevindiler.Luce nin dediği gibi "çok büyük takımız"[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 favori gösterilen takım [beşiktaş] eğer sahasında yenemiyorsa bu başarısızlıktır, diğer takım içinde başarıdır ha ama ben maç bitince deliler gibi kutlama yapan bir taraftar yada takım oyuncusu görmedim oda ayrı konu bide pardon ama 30 top kaybı ile oynadı takımınız daha ne kadar kötü oynayabilirki ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar