Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Benim ismimi de idda konusunda bjk'nin altına yazın. Güzel bir maç izleriz inşallah... Kötü hisler içimize oturmadan. Ama kart olur gibi geliyo bana da... Olsun... Beşiktaş yılmaz! Yazın ismimi listenin en başına![hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bu adam varsa ben de varım be! senden mi korkacam.. ilk yarı 0-0 bitti bu arada[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bu ayhan ne sorun adamdır faul rekoru kırdı herhalde.. ah bi de frank de boer son anda dokunmasaydı ilhan'ın pasına süper olcaktı... :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 www.galatasaray.com da canlı yayın var yazılı izliyemiyenler için[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ayhan çok cıvık bi adam ya, 5 dakika iyi oynuyor, 5 dakika kötü, sonra pis pis fauller yapıyor falan çözemedim olayını daha[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 maçın son 15 dakkası oynanıyor ve ben bjk den umudu kestim. Hatta gs süpriz bir gol bilem atabilir. İlhan manız da gene küçük maçların golcüsü olduğunu bir defa daha kanıtladı. bu yetmiyormuş gibi şimdi de tümer çıktı sinan girdi. Artık gol atma şansımız %5. [hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 [Bu mesaj Jaan tarafından 31 October 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 +10 dk. uzatma şaka gibi ehe :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ooohaaaaa 10 dakika uzatma.. galiba o ksıım da golsüz biterse penaltılara kalacak[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bitti 0-0.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Sonuc?[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 öküz gitti iddia bitti.. daalın[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Kim yendi??[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ah sinan ya.. of! bariz kaleciye pas verdi sinir oldum burda.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ehue beşiktaş'ın penaltısı verilmedi ama hakemlerin görme şansı %0 bukadar profesyonel yapılmış bir el hayatımda ilk defa görüyorum, helal olsun de boer, süperdi valla ;) bu arada direkten dönen toplar falan vardı, galatasaray hakim oynadı oyuna genelde ama beşiktaş iyi pozisyonlar buldu pozisyonlara bakarsak beşiktaş'ın hakkıydı topla verimli ve güzel oynamaya bakarsak galatasaray'ın hakkıydı taraftarlara bakarsak iki takımda küme düştü sonuç fenere yaradı ama iyi mi ya[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 kim demiş beşiktaşın forvete ihtiyacı var diye,3 metreden 7 metrelik kaleye en yakındaki adam 15 metredeyken topu sokamayan sanki beşiktaşın forveti[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 0-0 biten maçlarda genelde kazanan olmaz ama bilemicem artık.. said: -coLdwind-, 31 October 2003 23:16 tarihinde demiş ki: bitti 0-0. said: Soulbringer, 31 October 2003 23:18 tarihinde demiş ki: Kim yendi??[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 31 October 2003 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bole hakemi warya tobe ya deli olcam parcaland1m resm1n offf off babam dedi ordaki cami hoca si bu ismet arzumanla ayni koydenmiymisler ne hasta gs li diye demi$ babama allah belasini versin katletti maci[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Ne şiş yandı ne kebap =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Artık medyumluk madalyamı istiyorum. olmaz böle bişey ya kendimden korkmaya bşladım. maç başlar başlamaz içime bir sıkıntı düştü içimden bir ses bjk mu maçı almıyacak diyordu... Neyse beşiktaş bölece derbi sersinin içine etmiştr...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 eheh nerde o beşiktaş 4 çekerdi hani neyse biz bence cok iyi oynadık beşiktan 70-80dk korkak oynadı gene.maçı alabilirdik ama deplasmanda 1 puan iidir[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bu arada frank de boer hayatının oyununu oynadı o olmasa yenilebilirdik.mondragon gene klasik hatalarını yaptı. o penaltı pozisyonuda hakkaten cok iiydi.cok ii yerde yaptı hakemde goremezdi yani.hakeme laf atmayın ole dandirik pozisyonlarda kotuydu ama onemli bi hatası yoktu.o penaltıyıda goremezdi zaten cordoba nın ilk yarıdakı uçuşuda fauldu.direk adama girişti topla alakası yoktu [hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. [Bu mesaj Diablo tarafından 31 October 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gülen taraf fenerbahçe[hline]Give me patience to accept the things i can not change, Give me courage to do the things i can do, Protect my mind to know the difference between them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 kavga çıktı patlat hasan..[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 nereye patlatacak o kabak kafalı[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ayhana 2 tane tokat patlatmış biri bu arada ayhan ilhanı cok gusel gaza getiriodu maçta kırmızı kart gostertceklerdi ilhana ama sakinleşti sora[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar