Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty


ehoca84

Öne çıkan mesajlar

mohaa nın başlangıcında da bi kişi çok şeyi değiştirebilir diyodu
herifler mohaa grubundan ayrılınca düşman olmuşlar oyuna hehe felsefelerini bile karşıyız diye baırıolar[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+
Excalibur | Hibernia / EU


unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MoH:AA kadar güzel başarılı ve güzel değil bence

2. Dünya Savaşı oyunu dediğin (filmler içinde geçerlidir bu) mat renklerden oluşur. CoD'da cıvıl cıvıl renkler var hiç güzel değil. MoH:AA'da ise mat renkler mevcuttu tıpkı Saving Private Ryan, Enemy At The Gates gibi muhteşem savaş filmlerinde olduğu gibi.

MoH:AA'da atmosferi yaratan en büyük özelliklerden biri ise müzikleriydi, başarılı bir yapımcı tarafından yapılmıştı ve sizi oyunun içine gömüyordu. CoD'de ise aynı şeyi denemişler ama çok sönük kalmış.

CoD'da etrafta gördüğünüz askerler çok hızlı ve gerçekçi gözükmeyen bir şekilde koşuyor ve ölüyorlar. Sinematik bir zevk vermiyor. MoH:AA ise daha yavaş bir oyundu sinematik havası katıyordu oyuna.

İşte bu farklılıklar yüzünden ne yazıkki MoH:AA'yı geçemiyor bence CoD. Ama kötü oyun değil tabiki, hoş özellikleride mevcut, oynanabilirliğe bir çok yenilikte getiriyor. Ama dediğim gibi yetersiz ve aceleye gelmiş bir oyun CoD.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uzun oyun olmaması normal çünkü eskisi gibi abudik gubidik labirentler, 5.bolümde ilk bölümdeki adamın 10 kat güçlüsüyle, 10. bölümde 100 kat güçlüsüyle savaşmak gibi şeyler 40 saat geçilmeyen bosslar koyulması istenmiyo
bu yüzden artık her action oyununu hard da oynamak lazım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çıkmasada olur,mohaa güzeldi tamam,ama speraheadde resmen tek başımıza nazi ordularını dağıttığımız gerçekçilikten uzak dandirik bi oyun yapmışlardı,berlin bölümünde her yerde opel blitz kamyonlar,panther-tiger tanklar vardı,yav en azından 100 tane alman tankı patlatıyodunuz berlinde,bu kadarda atmasyon olmaski,hadi mohaa':da komandoyuduk,ama spearhad'de kıçıkırık piyadeyiz işte,breaktrouh'yu oynamadım ama oynayan birinden dyduğuma göre montecassinoda panther tanklarını patlatıyomuşuz 3'er 5'er,baydı artık bu kadar abartı,amerikan propagandası oldu çıktı seri[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cok dogru demisin hll olsun ;) unreal mis quake mis bunlar yaratiklara karsi zaten orda oynattigimiz normal bi insan degildi.. ama sen 2.dunya savasi oyunu yapiyosan biraz gercekcilik olmasi lazim yaw..resmen yanlis bilgilendirme reklam amacli oyun oluyo bunlar..ne biliyim rehin dusersin bi demo girer sans kurtulursun bunlar oyuna zevk verir ama sen gidip 10 tane tank 300 tane alman askeri oldurursen buna biraz OHAA derim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boccob'a katılıyorum. Ama şunu MoH:AA'nın 2 yıllık bir oyun olduğunuda göz önünde bulundurmak lazım. Silah modellemeleri falanda iyi olsun artık :).

CoD'da kullanılan renkler koyu olsaydı daha iyi olurdu. Yani bir saving private ryan havası yerine windtalkers'mı ne o berbat film varya ona benziyor, yani gerçekçi değil yapmacık savaş.

Adamların animasyonları hakkında aynısını düşünüyorum, bir acaip koşuyorlar falan. CoD'da grafik motoru seçimi berbat zaten. Bu devirde hala Q3 grafik motoru kullanılmaz. Mesela şuan yapılmakta olan yeni Medal Of Honor oyununda gerçek fizik modellemerinden tutun her türlü yenilik var. Buda inanılmaz derece dahada zevkli kılacak oynamayı.[hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla onu bunu bilmem,biz haftada 1-2 kere moh multi oynamak için net cafeye akım ederiz,12'ye-12 maçlarımızı unutamam,mauserla çatur çatur adam almanın zevkini anlatamam,mohj daha zevkli,ama zevkli diyorum başka bişi demiyorum,daha güzel,daha gerçekçi,daha öyleidaha böyle....[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...