Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Grudge, 02 November 2003 20:07 tarihinde demiş ki: peki doktur bey. Darısı başıma :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 darısı başıma ? evet hepimiz bu kelimeyi biliyoruz yabancı değil bu kelime ama nedemek darısı başıma? Darısı , darı ne ki ? darı benim bildiğim haşlanmış sütlü darı var. tabi ona mısır da deniyor. ama darı ne darısı başıma. bunun yerine neden başka bişey söylememişler :) *Zırvalar*[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bütün yazILarI okumadIm ama ben kendi yöntemimi söyLiyem bu daha önceden yapILmI$tır(Teyzem üzerinde)... Teyzemde senin gibi baş ağrIsI zart zurt faLan fiLan $ikayeti wardI bu sinüzitten(bende biLmiyom yazILI$InI).Biz her sene yazIn aLanyaya tatiLe gideriz bi sene teyzemLerde geLdi ve o sene teyzem sinüzitten kurtuLdu.. NasIL oLdu hemen söyLiyim. BiLdiğiniz gibi akdeniz tuzLu sudur.Teyzemi denizde öyLe çok batIrIp çIkardIk ki en az 2 Lt su yuttu sonraki güz ise hiç bi $eyi yoktu... Dr Joe hizmetinizde.[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote taktikLeri Ema apLadan iyi İmza teknikLeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 lan teyzezini iyileştircem diyip denizde boğarak öldüren yeğen buymuş yakalayın adiyi :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 başlığı görünce yazmadan edemedim yıllarca çektiğim baş ağrısının haddi hesabı yoktu daha sonna 2 kez sinüzit ameliyatı oldum ilkinde hava kanallarını açtılar ikincide iltihabı höpürt diye emdiler ama şimdi baya rahatladım tavsiye ederim artık burnumu seviyorum ameliyat ol kurtul o boktan mumi[hline]did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 (ilk sayfaları okumadım) ben yazın böyle hastalanmıştım... hakkaten çok fena bişey gözlerimin çevresinin dolduğunu hissediyorum çok iğrenç bi durumdu... 1-1,5 haftada evde yatıp dinlenmiştim çünkü bi yandan boğazlarım ağrıyo burnum tıkalı hede hödö falan, sonra birz toparlanmıştım, bende dalmayı severim çok pis dalarım :-P(küçüklükten alışmıştım dalmaya ama biraz unuttuk) neyse gittim denize bir iki gün sonra tertemiz olmuştu burnum... yani bal dök yala fln dicemde :-P bu arada dalarken fazla derin diildi ama çok atlayıp zıplamıştık hehe... burnu tıkamadan tabi, vede su kirliyse dikkat edin tam tersine mikrop falan kapmayın, sonuç = tuzlu su rox, tuzlu su rullz, tuzlusu4tehwin[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Geçmiş olsun öncelikle. Valla bende hastalık yerine en kötü sinüzit olsa mutlu olurum. Bende FMF var.(AAA) Aileden geliyor.Türünün en kötüsü bizim ailede var. Tedavisi yok.Ancak Ilacı var Kolşisin.Günde 3 kere 1.sene 2. sene 2 tane sonra doktor ne derse ona göre kullanıyorsunuz. Ben 3 senedir günde 3 tane alıyorum. AAA (Ailevi Akdeniz Ateşi) nedir? Ailevi Akdeniz Ateşi çeşitli organlarda tekrarlayan iltihaplanma belirtilerine neden olabilen ırsi bir hastalıktır. Ateş, karın ağrısı, göğüs ağrısı, eklem ağrısı ve şişliği ya da deri döküntüleri gibi hastalık belirtileri birkaç gün süren ve kendiliğinden düzelen ataklar halinde ortaya çıkar. Ataklar düzensiz aralıklarla tekrarlar. Ataklar arasındaki dönemde ise herhangi bir şikayet olmayabilir. Belirli etnik gruplarda (Yahudilerde, Ermenilerde, Türklerde ve Araplarda) daha sık görülmesi ailevi Akdeniz ateşinin önemli bir özelliğidir. Daha fazla bilgi içinburaya bakın. Acil şifalar dilerim. Halimize şükredelim =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Baldızım akdeniz ateşi ve illet bi hastalık. kesinlikle yorulmamanız lazım ayrıca genetik dedi doktorlar. Devere devre hastalanıyorsunuz ve nefes almak falan zorlaşıyor. 2-3 güne geçiyor. ilacın adını hatırlamıyorum ama bu nöbetleri azaltmaya yarıyor. Nöbet araları genelde senede 2-3 defa.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: amarcord, 02 November 2003 19:39 tarihinde demiş ki: ema apla yapar size simdi bir kocakarı ilacı . Ema aplaya koca karı mı demek istiyorsun? cık cık cık[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Absolut, 03 November 2003 01:24 tarihinde demiş ki: Baldızım akdeniz ateşi ve illet bi hastalık. kesinlikle yorulmamanız lazım ayrıca genetik dedi doktorlar. Devere devre hastalanıyorsunuz ve nefes almak falan zorlaşıyor. 2-3 güne geçiyor. ilacın adını hatırlamıyorum ama bu nöbetleri azaltmaya yarıyor. Nöbet araları genelde senede 2-3 defa.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Benim Midemde var.Düz yürüyemiyorum L şeklinde durmam lazım. Stress tetikledi beni.Geçen sene Ailevi sorunlarım varken ayda 2 kere oluyordum felaketti. Babam uzun süre ilaç kullanmadığı için önce ciğerlerinde olan artık hem ciğerinde hem midesinde oluyor. Ayrıca prof. spor yapmanız imkansız ilaç kullanmadan.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Qui doğru söylemiş :] Eh...Şuıbat ayına göre biraz daha geçti şimdi.. Bisiklet sayesinde bir bakımada :]]][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 valla sinüzitten pek annamam ama burun tıkanıklığına birebir bi burun spreyi var "Otrivine" diye, en baba soğuk algınlıklarında bile 3 küsür saat(en az) burun açık oluyor. sadece birer damla her burun deliğe, biraz yakar(alışık olduğum için fark etmiyorum ama....) ama direk açar tabii bu kalıcı bir sorun değil, en iyisi birkaç doktora görünmek diyecem ama zaten görünmüşündür bi de OSS veya sizin hastalıklarınız yerine sinüzite konsantre olun da adam kendini asmasın:-)[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yeni konu açmak istemedim. 5 sene boyunca bir gelişme olmuştur sanırım. hayatımda ilk defa ameliyat olacağım. bu lanet hastalıktan nasıl kurtulurum ki. var mı en etkili bir çözüm ü veya çözümü bulacak hastane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Hagii said: yeni konu açmak istemedim. 5 sene boyunca bir gelişme olmuştur sanırım. hayatımda ilk defa ameliyat olacağım. bu lanet hastalıktan nasıl kurtulurum ki. var mı en etkili bir çözüm ü veya çözümü bulacak hastane Ameliyat tek çözüm. 9 yıllık işkencem sona erdi benimde 2002 senesinde. İlk olarak başka ameliyatlarda olmuş bir insan olarak (idrar yolları vs.) kıyaslayınca ameliyat bile denmez bence. Sadece içi sargı dolu şiş bir burunla uyanıyorsun, burnun içinden çeke çeke bitiremedikleri sargıyı gördükçe "ulan ne büyükmüş içerisi" diyorsun, bir-iki haftada burnun rastgele zamanlarda kanıyor. Bu kadar. Ağrısı, çilesi diğer ameliyatlara göre yok derecesinde. Ha yinede işin içinde narkoz fln var ve ilk ameliyatınsa inanılmaz zor ve büyük bir işmiş gibi geliyor (benimde ilk ameliyatımdı kendimden biliyorum) ama inan çok çok kolay bir operasyon, bir ağrı-sızı potansiyeli yok ve sonunda, seneler boyunca korkunç bir baş ağrısı ve burun akıntısından sonra, kuş gibi hafifliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 off benimde olmam lazım ameliyat. geçen sene gel demişti doktor tınlamamıştım pek. sinüzütüm azdı yine bi cesaret toplayıp gitmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Buğu diye bir mevzu vardı adını tam hatırlayamıyorum , sıcak suyun içine koyup karıştırıyorsun ve odanda bir köşeye bırakıyorsun sonra nefes alıyorsun sadece böyle bir rahatlama oluyor kafada zaten sinüzit destekli bir nezle varsa burun falan bir anda açılıyor. Ara ara yeniliyorsun sıcak suyla ve rahat rahat oturuyorsun, uyuyorsun vesaire. Eczanelere sorunca verirler ve bildiğim kadarıyla da bir riski yok içmediğin sürece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 off ölüyorum resmen ağrıdan. tam gözüm burnum arası. yarın gıdıcem yaw hastaneye olmaz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 çocuklugumdan beri kronik sinüzit var, arada migren de tutuyo. ikisi kombo yaptı mı önümü göremiyorum hehe çok komik di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Brad said: öncelikle geçmiş olsun.... bi de kel alaka olacak ama...Türk eğitim sitemi' ne gıcık oluyorum yaw....düşünsenize 2 saatlik bi snaw için 12 yıl boyunca yoğun bi eğitim alıyosun....snaw günü hasta olsan bişeyin olsa biyerin ağrısa hayatın kaydı yane....sıçanzi...ne biçim iştir bu yawwwwwwww!!!!! ASDAS Sıçanzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 arkadaş bu söylediğinden dolayı ban almadıysa ban talep ediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Son Hareketlilik: 24/10/2007 00:40 Brad' in pek umrunda olmaz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar