Castigater Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hde bakalım hayırlısı sıra cimbom'da yenerlerse okulda bjk atkısı ve gs örgüsü ile dolaşıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 :) Mutluyuz Gururluyuz[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 maçı arkta seyrettim o yüzden birz geç bir yorum olacak bu. Valla önce prag 4-1 alır diyen aradaşı kutluyorum. Bjk nin hiç bir maçını incelememiş galiba. Bjk real madridden bile 2 den fazla gol yemez... (yeniliriz ama gene de max 2 gol yeriz) Ben ikinci yarının ortalarında artık umudu kestim resmen duvarları yumruklamaya başladım. Gol olunca ise olan arkadaşıma oldu çocuğu yumruk ve tekme manyağı yaptım :) Şimdi bu maçı unutup önümüze bakarsak italya da bir final maçımız olduğunu görüyoruz. Eğer italya da maçı alrısak guruptan çıkmayı garantiliyoruz. (büyük olasılıkla) Ama italya da galip gelebilceğimizi zannetmiyorum. Çünkü o maç lazionun dason şansı ve maça acaip asılacaklar. Sonra inönüdeki maç içinse resmen gözüm korkuyor. Herifler lazio ya 4 attılar. Ve bu sefer bizi küçümsemezler. Son olarak: Allah Sergen'i takımdan eksik etmesin (Amin!) :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 BESIKTAS SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN.... *Sesi Kızılır*[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: Jaan, 05 November 2003 01:26 tarihinde demiş ki: Valla önce prag 4-1 alır diyen aradaşı kutluyorum. Bjk nin hiç bir maçını incelememiş galiba. Bjk real madridden bile 2 den fazla gol yemez... (yeniliriz ama gene de max 2 gol yeriz) [hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 aman allahım LA BOMBA. bu ne ? bu bu bu nedir bu ? oha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 fazla atip tutmaya gerek yokmus 15-0 besiktas alir prag 8 ceker diye , 1-0 oldu yine bildik ehem :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 sabo bi dediğinde tutsun yaw =P ya farklı bjk yada 1-0 prag alır dedi adam 2 side tutmadı yine hehe =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 kingpin iki dakka saçmalamadan mesaj atsana hırsına kurban oluyorsun[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: fizban, 05 November 2003 00:37 tarihinde demiş ki: iyi de adam gayet düzgün bi tahmin yapmış ve tahmini tutmuş. spastiklik bunun neresinde ? dumur da olmamış ayrıca. hatta burada gittikçe dumur olan biri varsa o da sensin. birine spastik demeden önce iki defa düşünün, size çook fena geri döner bu laf.. naah işte şekil 1a[hline]kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz. Bundan sonra laflarımın arkasına note yazıcam şu laf şu kişiye yönlendirilmiştir diye .. o dumur olursunuz lafı bjk 4-1 yenilir diyen arkadaşa idi ama neyse iş bok olmuş bi kere.. mutlu olacaksanız dumur olurum ben :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar