DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Arkadaşlar zone da risk2 oynamanızı öneririm. Özellikle risk hastaları için risk2 çok güzel ve same-time gibi özellikleriyle çok güzel olmuş.Oyunu Kazaa dan indirin (40mb)(filename:Risk 2+Crack) daha sonra zone a üye olun(bunun için hotmail sahibi olmak yeterli) sonra oynayın öneriyorum....[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 giderim koakada gizli görev oynarım aynı hemde türkk!!! euheuh[hline]--------| . (= ..| (protect the Cinali) . /| .| ./. | ..| . / ...| _/. ._.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bende cdsi vardi usenmessem yukerim bi ara aslinda baya gusel oyunya insan kaptiriyo kendini masaustu olani daha zevkli ama tabiki[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 eheh girdim burda okuyunca hadi 1-2 oyun oynar cikarim diye adama turk oldugumu soliyince ne turkmusun bu oyunu turkler biliomu felan diince hirs ettim butun gucu adama yolladim ama yenildim dimekki oyunu ogrenememisim daha neyse bi ara hepberaber bi oynayalim[hline]Absolute & Lonely.... [Bu mesaj Kobe tarafından 24 June 2003 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Zone da Risk oynayanlar varsa beni add edebilirler. İstedikleri zaman oynaırz. Nickim: Ghaldszar_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 edit: hmm sanırım bi yanlış anlaşılma oldu :) nick bu arada `extremely_cold1` [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 13 August 2003 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 lan bende oyun bilgde yukle deil die error fln veriyo sinir oldum sildim yeniden yukledim kac kere olmuyo nasi gecer bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 RİSK BİR İKİ RİSK BİR İKİ GEL VATANDAŞŞ GEEEEL Abilerim ablalarım bir zone bir risk alana en az 3 kişi toplayana süper bir eğlence bedava. ARKAYI DÖRTLEYELİM KALKIYOOOOO.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 DIIIAAALLLLL UUUPPPPP grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ben de varım oyun hazır ahh mtv akşam akşam verme şöyle klip çekimi, alma aklımı :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 bende çekicem oyunu çekiym oynarız[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Çekin 40 MB dosyayı gelin kuralım grubu tekrar tekrar yiyelim birbirimizi. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 çektim kurdum oynadım zone dan acc. alıyorum şincik[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 benim nick behgraan icq 20474989 [Bu mesaj behran tarafından 03 October 2003 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 eee hadi risk e 1-2.....[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 tamam varım beğn!![hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi dakka üye olayım.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yessss ayem redi to ekşın!!! ne zaman isterseniz haber verin. radyodayım. bi yandan refresh çekecem.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yaw nerde herkezzz...[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Aksama Risk 2 oynayalım arkadaslar. Toplanıp kıran kırana dalalım birbirimize. GEEEEEL VATANDAŞ GEEEEEEEEEEL RİSKE GEEEEEEEEEEEEEEEEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 hm gelebilirim belki.. tabi silmemişsem oyunu :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Grubu kurarsak hemen oynamayı düşünüyoruz. Güzel bir grupla çok gırgır olur. Hem de Zone' den oynamaya gerek kalmaz. Direk messengerdan oynarız. Zone da yabancılar bazen yenilmeye başladıklarında direk oyundan çıkıyolar ve oyun cart diye iptal oluyor. O yüzden en güzeli kendi aramızda messenger uzerinden oynamak. Su anda Azmo ile ben hazır bekliyoruz. Eger birileri oynamak isterse hemen oynayabiliriz. Kimse çıkmazsa o zman biz Zone da takılacaz. Oynamak isteyenler Kazaa' dan Risk 2+Crack adlı dosyayı indirsinler. 40 MB olanı. Biz burdayız bekleriz. Bu arada Eno oynarım diyip sattı bizi ortalıklarda görünmüyor. VArya seni azmo ile sıkıştırdığımız yerde sünnet hacemat edicez bilgin olsun Eno. Bittin olm sen. :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Yarısı bitmiş durumda... gimli the conqueror geliyoor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Eno' da gelecekmiş zaten (Laf aramızda sünnet teleşı sardı onu da). Arcane de var ekipte. Uff süper olacak. Bu arada arkadaslar eger yeterli cogunlugu toplayabildigimi,z aksamlar direk MSN Messengerdan da oynayabiliriz. Gimli arada ICQnu açmayı unutma da iletişime geçebilellim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Yakında RiskII' de kıran kırana: Ghaldszar Azmodai Arcane Eno Gimli Bu arada şu eküride Nefr eksik. O da gelseydi de bari onu oysaydık. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar