Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Risk2 on Zone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar zone da risk2 oynamanızı öneririm. Özellikle risk hastaları için risk2 çok güzel ve same-time gibi özellikleriyle çok güzel olmuş.Oyunu Kazaa dan indirin (40mb)(filename:Risk 2+Crack) daha sonra zone a üye olun(bunun için hotmail sahibi olmak yeterli) sonra oynayın öneriyorum....[hline]Serve no one but Bane
Mesaj tarihi:
giderim koakada gizli görev oynarım aynı hemde türkk!!! euheuh[hline]--------|
. (= ..| (protect the Cinali)
. /| .|
./. | ..|
. / ...|
_/. ._.|
--------|

Mesaj tarihi:
bende cdsi vardi
usenmessem yukerim bi ara
aslinda baya gusel oyunya insan kaptiriyo kendini masaustu olani daha zevkli ama tabiki[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
eheh girdim burda okuyunca hadi 1-2 oyun oynar cikarim diye adama turk oldugumu soliyince ne turkmusun bu oyunu turkler biliomu felan diince hirs ettim butun gucu adama yolladim ama yenildim dimekki oyunu ogrenememisim daha neyse bi ara hepberaber bi oynayalim[hline]Absolute & Lonely....

[Bu mesaj Kobe tarafından 24 June 2003 02:55 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
RİSK BİR İKİ RİSK BİR İKİ GEL VATANDAŞŞ GEEEEL
Abilerim ablalarım bir zone bir risk alana en az 3 kişi toplayana süper bir eğlence bedava.

ARKAYI DÖRTLEYELİM KALKIYOOOOO....
Mesaj tarihi:
ben de varım oyun hazır

ahh mtv akşam akşam verme şöyle klip çekimi, alma aklımı :D[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Grubu kurarsak hemen oynamayı düşünüyoruz. Güzel bir grupla çok gırgır olur. Hem de Zone' den oynamaya gerek kalmaz. Direk messengerdan oynarız. Zone da yabancılar bazen yenilmeye başladıklarında direk oyundan çıkıyolar ve oyun cart diye iptal oluyor. O yüzden en güzeli kendi aramızda messenger uzerinden oynamak.
Su anda Azmo ile ben hazır bekliyoruz. Eger birileri oynamak isterse hemen oynayabiliriz. Kimse çıkmazsa o zman biz Zone da takılacaz.
Oynamak isteyenler Kazaa' dan Risk 2+Crack adlı dosyayı indirsinler. 40 MB olanı. Biz burdayız bekleriz.
Bu arada Eno oynarım diyip sattı bizi ortalıklarda görünmüyor. VArya seni azmo ile sıkıştırdığımız yerde sünnet hacemat edicez bilgin olsun Eno. Bittin olm sen. :hrr:
Mesaj tarihi:
Eno' da gelecekmiş zaten (Laf aramızda sünnet teleşı sardı onu da). Arcane de var ekipte. Uff süper olacak. Bu arada arkadaslar eger yeterli cogunlugu toplayabildigimi,z aksamlar direk MSN Messengerdan da oynayabiliriz.
Gimli arada ICQnu açmayı unutma da iletişime geçebilellim.
  • Yeni Oluştur...