arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Korku filmlerinden hangi karakterleri seversiniz ? Resim koyun özelliklerini yazın istediğinizi yapın :)[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 valla şu an en çok senin avatarından korkuyorum. yerinde ben olsam bugün mesaj atmam. hehe doğumgününde adama ne vermişler yahu[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Vampirella:-p Ama gerçektende karizmadır Bide şu oyuncak var Chuckydi galiba adı. Sapık katil ruhlu, etkiliyici ve korkunç(ben korkardım en azından) Böyle ünlü korku filmlerinin karakterlerinin hepsinin resimlerinin bulunduğu bi site vardı. Sanırım paticikte vardı linki, gerçi netin şu anki haliyle açılmaz ya site[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 evet hatırlıyorum ancak bulamadım o topici.[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 korku filmi seyretmem ve sevmem, dikkatimi çeken bir krakter de yoktur dolayısıyla. ama chucky'den özellikle nefret ederim, (ve hala korkarım yani kaç yaşıma geldim, küçükken hele adı söylendiğinde sinirim bozuluyordu bir ara)şüphesiz başarılı bir karakter bu nedenle. kim yarattıysa ona da bayağı bela okumuştum evvelden..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Pinhead Hellraiser diyince akla Pinhead gelir.Kendisi cehennemde işkence ile sorumlu bir elemandır.Acaip korkunç bir ses tonu ve karizma bir görünüşü vardır.Aklımda kalan sözlerinden biri:"Your suffering will be legendary, even in hell..."[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ÇOK ÖNEMLİ NOT arkadaşlar aman diyeyim çaki'nin resmini koymayın, ( arcane hele sen yaparsan feci bozuşuruz bak, bir daha site adresi vermem :-p) gecemi zehir etmeyin, beddua almayın bendenizden.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 çaki şu anda arcane in evinin banyosunda yaşıyor :)[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 hala tam aolarak kurtulamadım etkisinden, bütün korku filmlerini seyredebiliyorum güle oynaya ama çaki yok kardeşim, mümkün değil. hakikaten çok etkileyici bir karakter. cinayetler işlendi onun yüzünden, iki ingiliz çocuk bir bebeği kaçırıp tren altına atarak öldürdüler filan..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ehueu pinhead i bilsen chucky mucky demezsin bi daha istersen özelden anlatayım olayını :) lol babacum harbiden ha tam chucky o..chucky's bride :D[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 pinhead'i kahvaltıda yerim ben hoca, küçükken bile korkmazdım şimdi mi korkucam ondan? kafa atarım ona tınmam bile.. :-p fakat karizma denirse şu iki film aklıma gelir: shocker ve fallen. ikisinde de bedenden bedene atlayan ruh teması vardı, ikisini de beğenmiştim doğrusu..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 oha ne dedi.. :) ehuehu bence sen korkudan adam gibi izleyemedin bile pinhead ownzjoo[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 chucky resmi, sevmeyen tıklamasın[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 adam resimi de geçti wallpaper koydu :-p korku filmleri bana cazip gelmiyor ya, ana korkutma tarzı zırt diye birden bişi fırlaması. şöyle psycho gibi araba sürerken o müzikle beraber kadının dönüp dönüp arkaya bakması bana tam anlamıyla korkutucu geliyor. yoksa evde halının altından hamamböceği fırlayınca da korkuyorum yani eksik olsun öyle korku..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 chucky i ufakken izlediğimden beni de sarsmıştı hoca resim koymadım ben henüz link verdim linkinden de korkuyorsan bilemiyeceğim :lol:[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Chucky tatlıdır ya. Ben hangisiydi şimdi bi tanesini izlemiştim bayağı dalga da geçio milletle. Güldürüo adamı. Eskiden freddy üstüne tanımazdım. Şimdi o da geyiq oldu. Şu en son 7. filmi daha güzel gelio. Zaten bi tek 6 ile 7'yi seviorum serilerde.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Eskiden chucky ve fredy den çok korkardım,şimdilerde korku filmi yok zaten[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Filmi izlerken rahatsız olmuyorum da ne zaman koridorda yürüsem hep arkamdan bişey koşturacak diye tırsıyorum. Bir keserinde odamın kapısına kazağımın kenarı takılmıştı da arkamdan biri çekiyor diye bayılıyordum nerdeyse. Bir yandan ilerlemeye çalışıyorum bir yandan kazak kapıkoluna takıldığı için arkaya çekiliyorum. 2 yıl gitmişti hayatımdan.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 en karizması gerilim bilim kurğu diye bileceğim Alien ve çirkinliğin yanında karizmanın ortaya çıktığı pradator var kortuğum en çirkin karakterse şimdi izlediğimde yarılıyorum ama 10 yaşındayken beni tırstıran ulan nasıl yazılıyordu bu zıkkım egzozmuydu neydi :) tobe tobe exzotıtmı anlayın bir türlü hatırlayamadım he he pu bana bire 4 kere falan izlemişliğim var 1 kerede yerli yapımını izledim :lol: o en güzeliydi... [Bu mesaj TheSilver tarafından 27 May 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 chucky bebekmiş yahu.. ay çok şeker.. agulu bugulu..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bi film vardı 5 - 6 yaşımdayken babam izliyo diye yanına oturup izlemiştim. ciddi sayko bi palyaço var. hatırladığım tek sahne filmden, ana ''insan'' karakterimiz bankaya giriyo. asma kata çıkıyo bi bakıyo zaman durmuş fln. alt kata bakıyo kenardan aşada palyaçoyu hareketsiz ona bakarken görüyo, sonra birden heryerden balonlar uçmaya başlıyo. ben orda ağlamaya başlamıştım :) o yüzden filmlerdeki palyaçolardan korkuyorum :) filmi bilen varsa ismini yazabilir mi :) divx'ini izliyim [Bu mesaj hella tarafından 27 May 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Chucky filmlerinden beynime kazınmış iki sahne vardır;biri fabrikada oyuncak bebek gözlerinin ordaki görevliye zımbalanması,diğeri Chucky'i şöminede yaktıktan sonra,geri dönüp bulamamalarıdır.Nasıl tırsmışsam artık çocukken,Chucky kelimesi geçince direk gözümün önüne geliyorlar...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: hella, 27 May 2003 20:53 tarihinde demiş ki: bi film vardı 5 - 6 yaşımdayken babam izliyo diye yanına oturup izlemiştim. ciddi sayko bi palyaço var. hatırladığım tek sahne filmden, ana ''insan'' karakterimiz bankaya giriyo. asma kata çıkıyo bi bakıyo zaman durmuş fln. alt kata bakıyo kenardan aşada palyaçoyu hareketsiz ona bakarken görüyo, sonra birden heryerden balonlar uçmaya başlıyo. ben orda ağlamaya başlamıştım :) o yüzden filmlerdeki palyaçolardan korkuyorum :) filmi bilen varsa ismini yazabilir mi :) divx'ini izliyim [Bu mesaj hella tarafından 27 May 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Stephen King romanindan sinema uyarlamasi "It" ("O") [Bu mesaj sanerixx tarafından 27 May 2003 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 birde The Ring deki samara denen psikopat kiz varki akillara zarar. Saclari, elbisesi , elleri , tirnaklari hersey tirsinc... orginal filmdeki japon kizin hayaletinin ismini bilmiyorum ama o daha bi psikopattir heralde...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: KHaRoN, 27 May 2003 22:10 tarihinde demiş ki: birde The Ring deki samara denen psikopat kiz varki akillara zarar. Saclari, elbisesi , elleri , tirnaklari hersey tirsinc... orginal filmdeki japon kizin hayaletinin ismini bilmiyorum ama o daha bi psikopattir heralde...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall filmin japonca orjinalindeki kizin adi sadako idi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar