Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Dynamick doğru diyosun aslında ama bak şimdi kafes mafes olayı bozuyor .. Fenerbahçe "Milli Mücadele" de etkili olmuş bir futbol takımıdır. Nasıl ? Şöyle Fenerbahçe - Istilacı Devletler arası futbol maçı yapılırken herkez maçı izliyor haliyle .. Silahlar da kaçırılıyor gereken yerlere .. Her neyse yani aşağılamamak lazım onu diyorum.[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 dyna bi topic actin icinde milli mucadeleden tut hersey var be olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ne güzel işte :) ufak takılmalar latifeler işin tuzu biberidir yapmada nzevki mi çıkar buraya sayın fbli arkadaşlar takımınız bence pek iyi oynamıyor tabi sakın kızmayınız zira kızarsanız özür dilemeyi bir borç bilirim diyip klavye arkasından zuhauhea diye gülsem mi güzel olur :P[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Ya işte o zaman adamın mazideki olaylara dalası geliyor , işin içinden çıkılmaz o yüzden diyorum[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 onu bunu geçin de.. bu başlık ne allaşkına ya her allan günü kavga çıkıyo zaten akıllanmadınız mı ya ? iice .kunu çıkardınız artık.. tamam berabere kaldı diye takılabilirsin belki ama.. sen maç başlamadan böle bi başlık koyuyosun.. ayrıca (bkz: Ne olacak bu Fenerin hali) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: _Mayhem_, 02 November 2003 21:09 tarihinde demiş ki: tamam berabere kaldı diye takılabilirsin belki ama.. sen maç başlamadan böle bi başlık koyuyosun.. ayrıca (bkz: Ne olacak bu Fenerin hali) Uyandırmak istemezdim sayın arkadaşım çok güzel uyuyordunuz ama maç başlamadan akçaabat sebatında gol atması düşük bir ihtimal olsa gerek?[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 topic ilk gol atildiktan sora atildi yani macin drumu dolayisiyla arkadas ole bi baslik atmis buyutmenin anlami yok buda tuzu biberi eglencesi taraftar olmanin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 topic zaten aciyormus acarken gol olmus yalan mi soylicek adam acsa evet gol oldu sevindim actim der , uzatmanin alemi yok macta bitti zaten olan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Hocigt, 02 November 2003 19:18 tarihinde demiş ki: hey allahım, sebat gol attı dıye adam topic acmıs.umarım mactan sonrada sen burda olursun yıkılmadım ayaktayım :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 helal olsun be sebat büyüksünnn eahueau valla beraberliğin üzüntüsü müzüntüsü kalmadı ohhh suyundan da koy 5 puan fark iyi iyi devreyi lider kapadık mı süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bizim kaybedilen puan derbi maçtan onların şamp luga oynamayan bir takımla yaptıgı maçtan yane bu hafta gs bjk karlı fb zararlı cıkmıs oldu :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ben soyledim onu zaten dyna , aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Yenerbahçe =)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 :) hepimize geçmiş olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 iyiki berabere bıttı mac[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ya hocigt ve war mu ne, amma yüklendiniz adam, sanki birisi kuyrugunuza basmış gibi, yenseydiniz dalganızı geçerdiniz ama bu kadar sakin bir maç için bu kadar konuşup olay çıkaran adam görmedim. hele fb maçlarına sadece fbliler topic açabilir diyenlere varya ne tarafımla güleceğimi bilemedim. Evet fb milli mücadelede çok büyük işler yapmıştır. Ama gs nin bir maçını Atatürk dahilinde nerdeyse TBMM tam takım izlemiştir, o maçta toplanıp Büyük Taaruz'un planlarını yapmışlardır. Maç için geldikler düşünüldüğü için kimse uyanmamıştır. kaynak Galatasaray dergisi 2002 ilk 3 sayısından biri sanrım. Yani o devirde bir fb yok hepsi mücadele etti ondan ayırmamak lazım. Ayrıca sene 19lerde bir yıl, fb gs maçı var kadıköyde, haba fırtınalı, sahada 7 Gsli futbolcu var Fb tam takım. diğerGsliler fırtınadan karşıya geçemiyor. Derken deli lakaplı bir gsli futbolcu tek başına kayığa atlayıp o dalgada karşıya geçiyor ve 2. yarıya yetişip maça çıkıyor ve golünüde atıyor :) maç 7-0 bitiyor heheh Yani fbliler tabi ki sevinsin ama bu sadece bir maç yani, Gsliler uefa nın tadını tam çıkaramamıştı Fatih Terim ayrılıyorm açıklamasın yaptığından ondan bölük pörçük sevinmiştik, gazı kaçmamış devam diyoruz :-)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Eet akcabat sizin rakibiniz diyenler 1 puani anca kurtardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 dedenın sortlu,babanın vıtamın zamanlarından bahsetme.Baskasının sı...le gerdege gırmeyeceksın arkadasım.ogrenın bunun.6 kaısm yaklastı kudurdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 olsun olm bi tane yemisken daha yeseydi oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar