horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 İmdi. Perşembe akşam saat 20.00-22.00 arası programım var benim bi tane ratyoda. Bu programda naapsam ne etsem. 1-Horace radyoda konsept program yapsın. Mesela bi gün Yardırmış Bassistler konseptini, bi gün oryantalist jazz, bi gün fusionda perküsyon.. Death Metalde jazz etkileri gibi. 2-Horace radyoda eğitici programlar yapsın. Bol konuşmalı filan. Mesela Wes Montgomery kimdir. Naapmıştır. Discographysi. Möhüm parçaları.. nev'inde. 3-Horace radyoda bi janrı üzerinde dursun. Misal Blues programı yapsın. Misal Heavy Metal programı yapsın. Yapsın kardeşim işi ne... Terbiyesiz.. gibi. ( ayrıca sensin terbiyesiz eşşek... ) 4-Horace radyoda takılsın kafasına göre. Kendisi de ne dinlemek istiyosa onu dinlesin. Watchtower dinledikten sonra Wondabraa; Skatalites dinledikten sonra Dmitri Shostakovich filan bozmaz bizi. Kralsın B@b.. gibi. Naapiim ne ediim. Herkezden yardım bekliyorum.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bence birinci ile ikinciyi birlikte yapsın[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 3 ve/veya 1 yapsın. ama naaparsa yapsın 2 ile beraber yapsın.. hatta konsept dahilinde istek bile alsın yahu.. almasın da napsın yani?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Natural Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 1. yapsın hangi radyoda program yapıcaksın?[hline]sapsam sapım
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gerilla radyo şnorkel FMde.. var ya işte internek radyosu orda len...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Horace konsept programlara kaysin. Arada da ortaya karisik yapsin, bizde dinleyelim.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 1-2[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 horace programa babacumu çağırsın sabahlara kadar geyik yapılsın hatta online tabu oynansın[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 valla keşke ööle ikili program olabilse..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 metal yapmasin bende dinlemeye calisiyim saatler el verdigince ve forumlarda belirtsin ne zmn yayina baslandigini[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
Numb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bence horace önce bir masa alsın kendisine :) sonrada hiç konuşmadan sadece müzik çalsın. ne biçim başlık açmışsın lan böyle mi yazılır konu nereye kaysınmış töbe töbe[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Numb tarafından 01 November 2003 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 eheh Numb +1 Horaca radyoda kaymasın.Zaten bir tane radyomus var :] [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Kafa ütülemesin mesela :P[hline]Even the smallest person can change the course of the future...
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 adam goesskiing olduğunu siminin içinde belirtmiş, ingilizce konuşunca terbiyeli de türkçe söyleyince terbiyesiz mi oluyor? :) horace ne yaparsa yapsın konuşsun bence, konuşmadan yayın yaparsa bendenizin dinleme ihtimali %0.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 1 ve 2 yapsın[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Berk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 horca yayına zmanında gelsin yayını yapsın yeter bana[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 3 yapsın bence arkadaş, açlsın çalsın, bence az konuşsun, gene çalsın........ istek mi tabii alsın[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Horace alp disiplini kaysın Stephan Micus çalsın hep beraber uyuyalım :P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 kaysın falan yakışmıyo horace. :P[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Numb Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 horace üç şarkı kaysın bir saysın o zaman :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Numb tarafından 02 November 2003 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ya beyler ben dinleyemiyorum radyoyu? nden ya? ne zaman acik olursa deniyorum olmuyo mesafeden mi kaynaklaniyo[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Sevgili arkadaşlar sizin belirttiğiniz düşünceler doğrultusunda 5. şekilde alp disiplini kaymaya karar verdim. hepinize teşekkürler. perşembe günü eğlence ortamı yapçaam programıma davetlisiniz. konuşmalı barbut şeklinde olcak. keyif enerji filan. uyutmıcam ilk programdan... :)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Öne çıkan mesajlar