Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 evet galatasary şöyledir böyledir... uefa'yı şansa almıştır süper kupa bala bi golle alınmıştır... avrupa fatihi denmesi saçmadır vsvsvsvsvs... evet madem öyle biz 2 senedir adamakıllı oynamıyoz die şampiyonumuz yine ön eleme oynamak zorunda kalacak bundan zonraki sezonda... hadi gs boktan sa siz ne işe yarıyonuz...¿? bunu kabullenin ... GalataSaray RULz....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 18 October 2003 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ne oldu ki şimdi?[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 heh galatasaray cok buyuk bir takim tabii ki nerden esti anlamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 heh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 koçum be[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 heyt be... o kadar işte :P [Bu mesaj Apache tarafından 18 October 2003 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Salla şu laf atanları kimi gider 0 çeker ,kimi deplasmanda bi galibiyet alır Galatasaray ın üstünde Avrupa Kralı olduğunu iddia eder boş işler bunlar görünen köy klavuz istemez kıskanıyorlar işte yalansa yalan deyin.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: [Bu mesaj Moncain tarafından 18 October 2003 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bu topicde cok pis kavga cıkar soyliyim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 yalan , kiskanmam avrupali birisiyle konusurken turk takimi oldugu icin galatasarayla ovunmusumdur her zaman.tabii ki fenerbahce uefayi almis olsaydi daha baska ovunerek anlatirdim ama bu avrupa'daki basarilari turkiye'den bir takiminda yasamis olmasi kiskanilacak degil ovunulecek birseydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Bizde zaten senin gibi düşünenler için değil, "o uefa yı balına aldınız;şike var" diyipte hala bişeyde kusur bulanlara kıskanıyorlar diyoruz.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 tabii ki kiskaniyorlar saibeyle uefa mi alinirmis yuh artik onu diyen adamin aklindan suphe ederim , bala uefa kupasi aldiniz demekte acayip komik bi yorum zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ha bu arada kimi gider 0 ceker ( 0 ceken biz oldugumuza gore ) lafi fenerbahce'ye soylendigine gore bende fenerbahceli oldugum icin cevap verme geregi duydum yoksa bak yalan ben boyle dusunuyorum sus simdi gibi bir mesaj atmak degildi niyetim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ehhe laf atank bare[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 lol biri yazar bir topicin altına gs bala aldı diye ozaman yazılır bunlar LAP diye forum açılıp aklınızda bulunsun denmez rofl[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 tüm galatasaray camiasina geçmişler olsun anlayan anladi :D[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ah bu kuyruk acısı yokmu adamı rezilde eder vezirde :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 arkadaş gaza gelmiş herhal bi an :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 allah rahmet eylesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Büyüksün k3nk ![hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Tamam kabullendim. Bi sonraki uygulama nedir ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Al işte ya.. Ne alaka şimdi bu topic. Galatasaraylıyım bende ama şimdi durup dururken böyle bir topice ne gerek var... Ayrıca blackchaos yani söylediğin lafi seninde mantığın alıyor mu?? Neyin kuyruk acısı olabilir sence? Sorabilirmiyim sana? Ah kuyruk acısı yok mu demişsin? Galatasarayın neden kuyruk acısı olsun? Geçen sene şampiyon olamadı diye mi? 3 yıldızı olduğu için mi? UEFA kupasını, Süper Kupayı aldığı için mi yoksa Türkiyede en çok RESMİ şampiyonluğu olduğu için mi? Kuyruk acısı nedir ne değildir bi bilmek lazım öncelikle...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 şunu sölemeliyim gerçekten bi gaz anıma denk geldi ama dediğim tipte adamları buradada görebiliyoruz (f.exm.: kuyruk acısı dien)...... ama hadi siz daha ii iseniz bu sene düzeltin bunu bi dahaki sene bi daha şampiyonumuz olacak takım direk gitsin şu lige...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 19 October 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 onun için 2 takımın da başarısı lazım sizin yunan bizim çek takımını yenmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Arkadaşlar spor dostluk barış kardeşliktir... Ama bu ...na kodumun futbolu yüzünden sporun ne barışlığı ne kardeşliği ne dostluğu kaldı herkes birbirine düşman kesildi.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 chtluu sizin gibi lazio taraftarları yüzünden bu duruma geldik. O zaman paso sizi şampiyon yapsın federasyon gs yi herkes gitsin. Akıl var mantık var gs 2 sene kötü oynadı diyemi direk katılamıyor takımlar? Yoksa ülke puanımız düştüğü içinmi? Bjk lazio ya yenilip uefada elenmeseydi cl ye direk gidicektik. Gs kötü oynamasıyla alakası yok. Bjk şu anda uefa sıralamasında gs üstünde. siz hala 2000 listesine bakıyorlar zannediyorsunuz galiba? Estel kuyruk acısından kastım şu : gs bu sene kaçırdığı şampiyonluk. Hiçbiriniz inkar etmesin şampiyonluk kaçtığında herkes çıldırmıştır eminim. Zaten bunun en basit göstergeside gs futbolcuların yaptıklarıydı. neyse adam gaz olmuş gidiyor. devam et...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar