Salieri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: rLx, 26 September 2003 14:43 tarihinde demiş ki: said: Salieri, 22 September 2003 17:52 tarihinde demiş ki: geçmişte kalmış bir konu ama kafayı yemek üzereyim..15.level a geldim ve bi şekilde köprünün sonunu daha yüksek bir yere bağlamam gerekiyor..geçebilen varsa ben geçtim desin yeter..kesinlikle yardım istemiyorum! geçtim berkcim 7.bölümden bahsetmiyorum 15 dioruz zekan için büyük bi rakam ama napiim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: Salieri, 27 September 2003 23:28 tarihinde demiş ki: said: rLx, 26 September 2003 14:43 tarihinde demiş ki: said: Salieri, 22 September 2003 17:52 tarihinde demiş ki: geçmişte kalmış bir konu ama kafayı yemek üzereyim..15.level a geldim ve bi şekilde köprünün sonunu daha yüksek bir yere bağlamam gerekiyor..geçebilen varsa ben geçtim desin yeter..kesinlikle yardım istemiyorum! geçtim berkcim 7.bölümden bahsetmiyorum 15 dioruz zekan için büyük bi rakam ama napiim.. Pardon reis sen günlerce ugrasıp 7 ye gecemezken 15 dk da gecdıgıme ınanmayıp gelıp eve bakan sen degılsın tabii. Sanki oynadım da geçemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ee 2. sini bulan warmı? banada eski günleri hatırlattınız en süperi ama son bölümdü uçuyo tren havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ya bu oyunun üçboyutlusu çıkmış. efem burdan: Bridge It screen shotlar falanda var.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 evet 2. si çıktı işte birden fazla malzeme kullanılıyormuş eski tadı verir mi bilmiyorum ama ilki bağımlılık yapmıştı son lvl daki köprü dizaynımdan sonra cidden buralarda harcandığıma inanıyorum[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 kazaaa da 930 kb lık pontifex2 var. yani 3 boyutlusu. Ben 2 haftadır oynuyorum. Bıkamadım. şu an kazaadayım. isteyen download edebilir.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yeni versiyonun en buyuk ozelligi sonunda celik kablo kullanilabilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ben sevmedim yenisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 up =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ne up'ı ya niye up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tekrar oynansın diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 tesekurler upladıgın için. Boylesi guzel ve yalın bir oyunu hatırlattın bize =) bazı topıclerın boyle uplanması iyi oluyor. Bazı arkadaşlar ise saçma sapan tepkiler veriyor ben anlam veremiyorum :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bridge It mi? Hımm... Hemen bulup oynamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 baya zaman harcadım bu oyuna ve son kararım ben bu işten hiç anlamıyorum diyip bırakmak oldu. 3 boyutlusunun downlosd linki olsa hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 http://rapidshare.com/files/4944458/pontifex_2_www.runicgame.com.rar rar pass: www.runicgame.com [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 15:15 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 7 yi geçemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ben de 9 dayim valla.. Ama eski postlara bakarsak insanlar zamaninda baya ilerlemis :) aklima gelmisken girip kasayim biraz daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 @ yapamiyorum yahu ben bu register kisminda. artık yapıyorum saolun : ) [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 19:41 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 @ için shift+2 kombosunu dene. edit: sdfsdasda çok geç kalmışım [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 19:42 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bu oyunu matematiksel , formülize ederek oynayan biri var mı diye çok merak ettim.Yani bölümü ve treni analiz ederek , en iyi çözümü algoritmik bulabilecek şekilde çözen ? Yoksa hepimiz deneme yanılma mı oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hesaplama yapıp çözenler var ya nette haritalar vardı. hatta herif ööle şeyler tasarlamış ki oha diyodun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 LasT_SuRviVoR yaparsın şimdi sen buna bi algoritma hemen bekliyoruz senden hadi canım başla çalışmaya :D yeter zaten bu kadar gece hayatı sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Acilen bir statik uzmanı çağırıyorum buraya sucuk ekmekçim :) Her işi uzmanına bırakalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 <--- algoritmik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 oğlum kim upladı bunu deli etmeyin beni -_- ühühü itü inşaat bölümüne gidiyorum ben vereyim bitirsinler rahatlayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar